Kesän 2020 kurssit

Kesän 2020 kurssit

Käynnissä oleva koronavirusepidemia on pakottanut yhdistyksen hallituksen tekemään valitettavia päätöksiä tulevan kesän kurssiohjelmaan. Koska tilanne on monilta osin vielä ennustamattomissa ja edustamme osin riskiryhmään kuuluvaa potilasryhmää, oli päätökset tehtävä jo tässä vaiheessa.

Sydänlasten perhekurssi, Yyteri 8. - 13.6.2020

  • Kurssi joudutaan perumaan tältä vuodelta. Seuraava perhekurssi tullaan järjestämään 7. - 12.6.2021. Myös siirtoa harkittiin, mutta koska ajankohdan tulisi sopia niin monille perheille, todettiin, että korvaavan ajankohdan järjestäminen olisi erittäin hankalaa tässä tilanteessa. Olemme yhteydessä yhdistyksen toimistolta käsin kurssille hakeutuneisiin perheisiin. 

Sova-viikonloppu, Kuopio 12. - 14.6.2020

  • Tämän vuoden sopeutumisvalmennusviikonloppu on päätetty perua korona-epidemian vuoksi. Seuraava Sova tullaan järjestämään niin ikään Kuopiossa 18. - 20.6.2021. Olemme yhteydessä yhdistyksen toimistolta käsin kurssille hakeutuneisiin perheisiin. 

Sydännuorten kurssi, Varala 22. - 27.6.2020

  • Kurssi on päätetty siirtää 20. - 25.7.2020. Olemme yhteydessä yhdistyksen toimistolta käsin kurssille hakeutuneisiin nuoriin ja tarjoamme osallistumismahdollisuutta uutena ajankohtana. 

Sydänlasten ja sisarusten leiri, Marttinen 6. - 10.7.

  • Leiri pidetään, mikäli tilanne sen sallii. Seuraavan kerran yhdistys pohtii korona-epidemian vaikutusta kurssi- ja leiritilanteeseen 25.4.

Sydännuorten pohjoismainen leiri, Tanska 16. - 23.7.2020

  • Hallitus teki päätöksen, että tänä vuonna emme lähetä osallistujia pohjoismaiselle leirille. Koska kyseessä on yhteispohjoismainen tapahtuma, edellyttää se sitä, että korona-tilanne on kaikissa pohjoismaissa ko. ajankohtana hallinnassa. Nykytilanteen valossa on syytä varautua tilanteeseen, että näin ei ole. Leiriin liittyy lisäksi monia ennakkovalmisteluja ja kustannuksia, joten tästä syystä päätös tehtiin jo tässä vaiheessa. Olemme yhteydessä yhdistyksen toimistolta käsin kurssille hakeutuneisiin nuoriin. 

Sydänperheiden elämysleiri, Hyvärilä 27.7. - 1.8.

  • Leiri pidetään, mikäli tilanne sen sallii. Seuraavan kerran yhdistys pohtii korona-epidemian vaikutusta kurssi- ja leiritilanteeseen 25.4.
Yhdistyksen hallitus pahoittelee mahdollista mielipahaa ja pettymystä peruuntuneisiin tapahtumiin liittyen. Lisätietoja saatte tarvittaessa yhdistyksen toimistolta (toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi).