Jäsenmatka 2021 PERUTTU


19.9.2021 7:30 - 26.9.2021 9:30

Yhdistys on historiansa aikana järjestänyt toistakymmentä kertaa jäsenmatkoja etelän lämpöön. Kreeta on ollut yhdistyksen matkakohteena muutamankin kerran yhdistyksen historiassa. Kohde ja hotelli on valittu ensisijaisesti lapsiperheiden tarpeiden pohjalta. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii suomalainen Aurinkomatkat Oy ja lennot operoi Finnair. Matkavaraukset ja laskutus tapahtuvat yhdistyksen kautta. Jotta perheet voivat nauttia lomastaan turvallisin mielin, yhdistys kustantaa matkalle mukaan lastenkardiologin/lääkärin. Lisäksi matkalle osallistuu yhdistyksen puolesta ryhmänvetäjä järjestämään yhteistä ohjelmaa.

Hotellimme, huoneistohotelli Creta Palm sijaitsee Kato Staloksessa, joka sijaitsee muutaman kilometrin Hanian kaupungin vilkkaasta sykkeestä. Kato Staloksen hienohiekkaiset pitkät rannat ovat turvallisia niin hiekkaleikkeihin kuin uimiseen. Vesipedot viihtyvät varmasti hotellin altaalla, josta on osuus erotettu perheen pienimmille polskijoille.

Lisätietoa matkasta ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä. Ilmoittautumisaikaa matkalle on 15.3.2021 saakka, tai niin kauan kuin matkalla on tilaa. Matkalle mahtuu mukaan kaiken kaikkiaan noin 80 henkeä. Huomioithan, että suurille perheille tarkoitettuja huoneistoja on rajoitetusti. Toimi siis nopeasti ja varmista paikkasi. 

 

Kuvalähde: Aurinkomatkojen arkisto