Jäsenlehti on ilmestynyt

Jäsenlehti on ilmestynyt

Viimeinkin vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt!  Pahoittelemme, että meistä riippumattomista syistä lehti ilmestyi muutaman päivän myöhässä.

Jäsenlehdessä on jälleen monia mielenkiintoisia artikkeleita. Lehdessä kerrotaan bioteknisistä läpistä, jotka ovat iso kehitysaskel lasten sydänkirurgiassa. Artikkelia varten on haastateltu sydänkirurgi Tommi Pätilää, joka on monelle sydänlapselle ja heidän vanhemmilleen tuttu henkilö. Lehdessä paneudutaan myös monia nuoria ja aikuisiakin askarruttavaan seksuaalisuuteen ja tutustutaan Downin oireyhtymään, johon usein liittyy myös synnynnäinen sydänvika. Lehdessä nostetaan esiin myös terveiden sisarusten näkökulmaa ja siinä on asiaa varusmiespalveluksesta.

Kesän kurssit on mainittu lehdessä lyhyesti ja voit tutustua kurssitarjontaan tarkemmin täältä. Suurimmalle osalle kursseista pitää ilmoittautua viimeistään 28.2.2017!

Pääset sähköiseen jäsenlehteen täältä.
Ikäväksemme huomasimme, että painetusta lehdestä puuttuu sivulta 6 otsikko "Seksuaalisuus mietityttää nuorta ja aikuista" Artikkelin on kirjoittanut kardiologinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja Raila Manninen. Kuva on lehden arkistosta. Lehden sähköisessä versiossa otsikointi näkyy oikein.

Seuraavan jäsenlehden (02/2017) aineistopäivä on 2.4.2017 ja ilmestymisajankohta 5.5.2017.

Jäsenlehden aineistot pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteella lehti(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Yhdistyksen jäsenlehden ilmoitusmyynnistä vastaa Printmix Oy