Ilmoittaudu mukaan vertaistukikoulutukseen!

Ilmoittaudu mukaan vertaistukikoulutukseen!

Yhdistys järjestää vertaistukihenkilökoulutuksen Espoon Backbyn kartanossa 21.-22.3.2020. Koulutus toteutetaan osana Veikkauksen voittovaroilla tuettua hanketta. Yhdistyksen tavoitteena on, että hankkeen jälkeen tukihenkilöitä löytyisi jokaiselta alueosastolta koko maan kattavasti.

Vertaistukikoulutukseen ovat tervetulleita yhdistyksen jäsenet, jotka ovat kiinnostuneet vertaistukitoiminnasta ja ovat mahdollisesti halukkaita ryhtymään toimimaan yhdistyksessä tukihenkilöinä niille, jotka tarvitsevat tukea esimerkiksi ensitietotilanteissa tai kun sairauden tilassa tapahtuu muutoksia - olipa kyse sydänlapsen vanhemmasta, sydännuoresta tai -aikuisesta tai heidän puolisoistaan. Tukihenkilönä voi toimia esimerkiksi henkilökohtaisissa kasvokkain tapahtuvissa tilantessa, verkossa, puhelimitse tai vaikkapa sähköpostitse. Koulutus on osallistujille maksuton ja osallistumalla koulutukseen sinun ei vielä tarvitse sitoutua mihinkään. Tilaa koulutuspäiville on noin 20 hengelle.

Koulutuspäivät järjestetään yhteistyössä potilastukipiste OLKAn kanssa. Ilmoittautumisaika koulutukseen päättyy 29.2.2020.

Tervetuloa mukaan!