Hemmotteluilta 30.7.2018


30.7.2018 17:00 - 21:00

Tervetuloa hemmotteluiltaan ma 30.7.!

Alueosastomme jäsen, Mary Kayn itsenäinen ihonhoitokonsultti, sydänaikuinen, Eija haluaa järjestää alueosastomme jäsenille pienen hemmotteluhetken tekemällä kasvo- ja käsihoidot hemmotteluiltaan osallistuville. Eijan kautta on myös mahdollista ostaa Mary Kayn ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Hemmotteluilta toteutetaan ns. kahdessa erässä; ensimmäisen ryhmän hemmotteluhetki alkaa klo 17.00 ja toisen ryhmän klo 19.00. Kumpaankin ryhmään mahtuu 4 henkilöä. Eija asuu Oulun Pateniemessä, osoitteen saa ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtumassa on kahvi- ja pullatarjoilu. Huomioithan, että Eijalla on kissoja.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen senja.halonen(at)gmail.com tai Facebookin kautta yksityisviestillä viimeistään to 26.7. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaudutko klo 17.00 vai klo 19.00 alkavaan hemmotteluhetkeen.

Hemmotteluillan aikana on myös mahdollista ostaa Tähtikortti, jolla saa paljon etuja eri liikkeistä ja ruokapaikoista. Myös esim. Ranuan eläinpuistoon ja Jukuparkiin saa Tähtikortilla alennusta. Tähtikortilla on lukuisia yhteistyökumppaneita ympäri Suomen. Oulun seudun alueosasto saa jokaisesta myydystä Tähtikortista varoja tulevaisuuden tapahtumien järjestämiseen. Jos haluat ostaa Tähtikortin, varaathan 20 euroa käteistä mukaan.

Lisätietoa Mary Kayn tuotteista: marykay.fi/fi/
Lisätietoa Tähtikorista: www.tahtikortti.fi 

Tervetuloa nauttimaan hemmottelusta ja vertaistuesta!