Haku vuoden 2020 tuetuille lomille on käynnissä

Haku vuoden 2020 tuetuille lomille on käynnissä

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) on valtakunnallinen järjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on järjestää lomia henkilöille ja perheille, joilla ei muulla tavoin ole mahdollisuuksia virkistyä ja saada terveyttä ja sosiaalista kanssakäymistä tukevia lomakokemuksia. Yhteiskunnan, työelämän ja perhe-elämän vaatimukset ovat tänä päivänä haastavia. MTLH tarjoaa monipuolisesti lomia eri elämäntilanteissa oleville työikäisille, perheille, ikääntyneille ja eri sairaus- tai vammaisryhmiin kuuluville hyvinvoinnin ylläpitämisessä, arvostuksen kokemisessa ja voimien keräämisessä.

Voimaa vertaisuudesta - lomat aikuisille ja lapsiperheille. Lomien tavoitteena on lisätä lomalaisen voimavaroja ja osallisuutta tarjoamalla mahdollisuus virkistykseen, lepoon ja lomalaisten keskinäiseen vertaistukeen. Lomaohjelma sisältää luentoja ja keskustelutilaisuuksia, ohjattua liikuntaa ja muuta harrastetoimintaa. Lomatuen hakijoilta ei vaadita järjestön jäsenyyttä. Lomalle osallistuvan tulee selviytyä lomalla itsenäisesti. 

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) järjestää vuonna 2020 kaksi tuettua lomaa sydänperheille ja sydänaikuisille.

Aikuisten kurssi järjestetään yhteistyössä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n, Karpatiat ry:n ja Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry:n kanssa. Aikuisten kurssi on tarkoitettu pariskunnille. 
  • 1.- 6.3.2020, Voimaa vertaisuudesta - lomat lapsiperheille, Vuokatin urheiluopisto, hakuaika päättyy 15.12.2019 
  • 5.- 10.4.2020, Voimaa vertaisuudesta - lomat omatoimisille aikuisille, Santa´s Resort & Spa Hotel Sani, hakuaika päättyy 5.1.2020
Lisätietoa tuetuista lomista löytyy täältä.