Etäpeli-ilta sydännuorille ja sydänaikuisille Discordissa


20.6.2021 18:00

Synjalaiset järjestävät etäpeli-illan Discordissa sydännuorille ja sydänaikuisille. Illan aikana pelaillaan lautapelejä verkossa BoardGameArenalla. Pelit aloitetaan su 20.6. klo 18. Pelaamaan pääsee liittymällä Discordiin yhdistyksen Synja-kanavalle, missä voi käydä myös keskusteluja sydänvikoihin liittyvistä aiheista. Discordiin liittymiseen tarvitsee kutsulinkin. Annettu linkki on voimassa 7 vuorokautta kerrallaan. Linkin saa pyytämällä sitä sähköpostilla osoitteesta synja@sydanlapsetjaaikuiset.fi

Saadaksesi käyttöoikeuden Synja-kanavalle lue säännöt, esittäydy ja vahvista ohjeiden mukaan yksityisviestillä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenyytesi. Sen jälkeen pääset mukaan keskusteluihin ja peli-iltoihin, joita Synjalaiset Discordissa järjestävät. Mukaan voi tulla kaikki yli 13-vuotiaat yhdistyksen jäsenet.

BoardGameArena on etäpelialusta, jota voi käyttää selaimessa. Suositeltavinta pelaaminen on tietokoneella, mutta mobiililaitteillakin ainakin joidenkin pelien pelaaminen onnistuu. Sivuston pelit ovat lisensoituja tai julkaisijan virallisesti hyväksymiä. Millään harmaalla alueella ei tarvitse pelätä tämän sivuston kanssa liikkuvansa, joten nuorimmatkin (13+ ikäiset) synjalaiset voi turvallisin mielin tulla pelaamaan.

Tervetuloa mukaan pelailemaan!