Avoimia työpaikkoja - sinustako uusi aluesihteerimme?

Avoimia työpaikkoja - sinustako uusi aluesihteerimme?

Haemme sinua aktiivinen ja idearikas

ALUESIHTEERI

Haemme työyhteisöömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen monitaitoista aluesihteeriä.

Toimit yhdistyksen alueosastojen ja valtakunnallisten ryhmien yhteyshenkilönä. Tehtäviisi kuuluu mm. alueellisen toiminnan tukeminen ja sen kehittäminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu erilaisten projektien, tapahtumien ja tapaamisten suunnittelu- ja toteutustyöt sekä avustavat toimistotyöt. Myös viestintä ja sisällön tuottaminen eri muodoissaan (jäsenlehden toimituksellinen työ, artikkelit, some, kotisivut, luennot/yleisötilaisuudet) ovat merkittävä osa toimenkuvaasi. Osallistut lisäksi varainhankinnan ja vertaistukitoiminnan kehittämiseen yhdessä toimiston muun henkilökunnan kanssa. Olet valmis tekemään tarvittaessa joustavasti erilaisia tehtäviä pienessä työyhteisössämme.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja kehittyvän työn, jossa saat itsenäisyyttä ja mahdollisuuden vaikuttaa asioihin. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallisen- , sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutusta), hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Sinulle on eduksi yhdistystoiminnan ja/tai STEAn toiminnan tunteminen. Hallitset hyvin myös yleisimmät toimisto-ohjelmat (Office 365-ympäristö). Työskentelykielemme on suomi, mutta hyvä englannin ja ruotsin kielentaito lasketaan eduksi. Työsi edellyttää jonkin verran viikonlopputöitä ja matkustamista. Työskentely etänä on sovittaessa mahdollista.

Täytä hakemuslomake yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta 16.2.2020 mennessä, josta löydät myös lisätietoja yhdistyksen toiminnasta. Voit halutessasi täydentää hakemustasi vapaamuotoisella liitteellä. Mahdollisiin puhelintiedusteluihin vastaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Laine (p. 044 2727 717) 6.2. klo 12 – 16 tai 11.2. klo 16 – 18 tai puheenjohtaja Timo Peura (p. 040 7466 845) 3.2. tai 13.2. klo 15 – 21 välisenä aikana. Tavoitteenamme on täyttää tehtävä mahdollisimman pikaisesti tai sopimuksen mukaan. 

Täytä hakemus tästä! 
 
Sydänlapset ja -aikuiset ry on vuonna 1975 perustettu valtakunnallinen synnynnäisesti sydänvikaisten lasten, nuorten, aikuisten ja heidän läheistensä potilasjärjestö. Toimimme potilasryhmän edunvalvojana, kuntouttajana, tiedottajana ja tukijana.

Elämä pitkäaikaissairauden kanssa vaatii sopeutumista niin sairaalta itseltään kuin hänen läheisiltään. Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnassa on keskeisintä, ettei yksikään sydänlapsi, sydännuori, sydänaikuinen tai heidän läheisensä kokisi olevansa yksin tai vailla tukea.

Lisätietoja yhdistyksestä ja toiminnastamme saatte osoitteesta www.sydanlapsetjaaikuiset.fi.