Arvokasta tietoa lehtikyselystä

Arvokasta tietoa lehtikyselystä

Pyysimme jäseniämme antamaan palautetta jäsenlehdestämme 2/2017. Saimme 48 vastausta eri-ikäisiltä lukijoiltamme. Kiitos kaikille vastaajille!

Kevään jäsenlehdestä jäi useimmille mieleen sydänvikaisen raskautta käsitelleet jutut  Monille synnynnäisesti sydänvikaiselle aihe on ajankohtainen ja sydänlasten/-nuorten vanhemmille aihetta kiinnostaa voiko oma lapsi saada jälkikasvua. Monelle niin tutusta Ronald McDonald-talosta kertova juttu jäi myös mieleen.

Vastaajat tuntuvat olevan hyvin tietoisia jäsenlehden julkaisusta myös kotisivuilla. Vain 10% kertoi ettei ole tietoinen lehden julkaisusta netissä. Jäsenlehteämme vuodesta 2010 lähtien pääsee lukemaan osoitteessa: http://www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/lehdet-ja-oppaat/jasenlehti.

Kiinnostavia aiheita tuleviin jäsenlehtiin olisi eri sydänvikojen esittelyt (katsohan löytyykö sinua kiinnostavan sydänvian esittely vanhoista jäsenlehdistä!), sydänvikojen hoitotavat ja kardiologien sekä kirurgien haastattelut. Sydänlasten vanhempia kiinnostaa kovasti myös nuoruuteen ja aikuisuuteen sekä vanhemmuuteen liittyvät asiat. Hyvin monet vastaajat toivoivat saavansa lukea eri-ikäisten sydänvikaisten tarinoita ihan tavallisesta arjesta.


Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvoimme kaksi tuotepakettia ja arpaonnen suosimiin on otettu yhteyttä. Onnea!