Aluepäivät 9. - 11.10.2020, Rantapuisto - Helsinki

Yhdistyksen alueaktiiveille suunnatut aluepäivät järjestetään 9. - 11.10. Helsingissä kokoushotelli Rantapuistossa


Aluepäivät ovat monella tapaa yhdistyksen tärkein vuosittainen tapahtuma erityisesti yhdistyksen aktiiveille. Onkin erittäin tärkeää, että jokaiselta alueosastolta olisi vähintään yksi edustaja paikalla aluepäivillä. Oletko sinä mahdollisesti kiinnostunut lähtemään mukaan alueosastosi toimintaryhmään ja tulla mukaan järjestämään toimintaa alueellasi? Jos vastaat kyllä, ole yhteydessä oman alueosastosi yhteyshenkilöön. 

Aluepäivien ohjelmassa käydään läpi ajankohtaisia yhdistysasioita sekä suunnitellaan tulevaa toimintaa. Tänä vuonna jatketaan ohjeistusten läpikäymistä sekä opitaan jäsenrekisterijärjestelmää. Lisäksi päivillä mietitään tulevan strategiakauden nostoja toiminnassa. Aikaa on varattu myös hyvien toimintaideoiden vaihtamiseen alueosastojen kesken. Tuttuun tapaan yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään myös aluepäivien yhteydessä. Lisätietoja aluepäivien ohjelmasta löydät täältä.

Yhdistys kustantaa jokaiselta alueosastolta kaksi osallistujaa aluepäiville, lukuun ottamatta Uudenmaan alueosastoa, josta kustannetaan kolmen osallistujan kulut. Halutessaan alueosasto voi itse kustantaa ylimääräisiä osallistujia. Ylimääräisiä paikkoja on rajoitettu määrä. Kustannus ylimääräisistä paikoista on 200 €/hlö majoittuessa kahden hengen huoneeseen (sisältäen majoituksen, ohjelman ja ruokailut). 

Yhdistys korvaa myös kahden osallistujan matkat Helsinkiin ja takaisin Helsingistä edullisimman kulkuneuvon mukaan. Omaa autoa voi käyttää, mutta hyödyntäkää tällöin kimppakuljetusta (oman auton käytöstä maksettava kilometrikorvaus on 0,25 €/km + 0,03 €/km lisähenkilöt). Mahdollisten lento- tai junalippujen osalta olkaa yhteydessä toimistolle, sillä ne hankitaan toimiston kautta.

Ilmoittaudu mukaan aluepäiville sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisaika päättyy 10.9. 

 
Image: