Olet täällä

Aluepäivät

Tervetuloa aluepäiville 6.-8.10.2017!

Aluepäiville ovat tervetulleita alueosastojen toimintaryhmissä toimivat vapaaehtoiset. Toimintaryhmät valitsevat omat edustajansa aluepäiville. Pyydämme jokaista aluepäiville saapuvaa ilmoittautumaan alla olevalla lomakkeella ja täyttämään sen mahdollisimman tarkasti. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat antamasi tiedot myös sähköpostiisi. Jos sähköpostia ei tule, katsothan, jos se on joutunut roskaposteihin. Tarvittaessa ole yhteydessä toimistolle.  Mikäli antamiisi tietoihin tulee muutoksia, otathan yhteyttä toimistollemme.

Aluepäivien tapahtumapaikkana on kokoushotelli Linnasmäki, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Turun keskustasta. Saapumisohjeet löytyvät hotellin sivuilta.
 
Majoitustiedot

Majoitus tapahtuu pääasiassa kahden hengen huoneissa, joihin on halutessa mahdollista saada lisävuode kolmannelle henkilölle.

Ilmoitathan, jos sinulla on tarve esteettömälle huoneelle tai majoituksessa on otettava huomioon jotain muuta erityistä.
Saapuminen

Toivomme saavan tietää saapumisaikasi sekä lähtöaikasi tarjoilujen takia. Lisäksi mikäli saavutte ennen klo 18, on teillä mahdollisuus keskustella toimiston henkilökunnan kanssa alueosaston asioista. Olemme yhteydessä teihin keskusteluajan sopimiseksi. Voit kertoa myös, jos tarvitset kyytiä.


Teemme osallistujille jaettavat osallistujalistat, joissa luvallasi mainitaan nimesi lisäksi lapsesi nimi, ikä, sydänvika tai oma sydänvikasi sekä yhteystietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero).