Hei sydänperheet!

Kuuma kesä taitaa olla lopuillaan. Hieno sää suosi kesäkuussa Puuhaparkissa mukana olleita. Siellä riitti kivaa tekemistä koko perheelle. Viikonloppuna sade ja ukkonen piti hevostallivierailun ajan meitä jännityksessä, mutta emme kastuneet ja hevoset olivat säyseitä. Hevoset veivät niin lasten kuin aikuisten sydämet. Nuorin osallistuja ihastui islanninhevosiin niin paljon, ettei olisi malttanut tulla pois selästä. Kiitos kaikille tapahtumissa mukana olleille! Hienoa, että vanhemmat tuovat lapsiaan tapahtumiin. Muistattehan, että perhetapahtumiin voi tulla myös sydänaikuisten perheet.

Nyt on aika ottaa kalenteri esiin ja merkitä syksyn tapaamisemme sinne. Tutut uinnit jatkuvat ja pääsemme pomppimaan trampoliineilla ja ihastelemaan merten eläimiä. Aikuisille naisille on myös luvassa omaa kivaa. Tulkaa mukaan suunnittelemaan tulevia tapahtumia ja ehdottomasti kaikki mukaan vertaistapaamisiin!


Sydämellisin terveisin,
Uudenmaan alueosaston toimintaryhmä

Uinnit Ruskeasuon koululla

Syksyn uinnit ovat jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina eli 2.9, 7.10, 4.11 ja 2.12. kello 12-14. Varsinainen uintiaika on klo 12–13.30. Uinti tapahtuu Ruskeasuon koululla (os. Tenholantie 15, 00280 Helsinki). Paikalla on hyvä olla heti klo 12, jotta pääsee ovesta sisälle. Ovet ovat lukittuina uinnin ajan eikä sisään pääse kesken uintiajan. Ruskeasuon terapia-altaan vesi on lämmintä, n. 34 °C, ja samoin terapia-altaan ympäristö on lämpöinen, joten se sopii pienellekin lapselle. Altaan syvyys on 1–1,6 m. Altaalla on paljon leluja käytössä, joten omia ei tarvitse ottaa mukaan. Huomioithan, että sauna EI lämpene meidän vuorolla. Uinnin jälkeen pidämme pientä kahvilaa, josta voi ostaa juomaa ja pientä purtavaa. Uinnin omavastuun voi maksaa paikan päällä. Hinnat ovat: 4€/aikuinen ja 2€ lapsi/ sydänlapsi, -nuori tai -aikuinen. Altaassa on hyvin tilaa, joten tervetuloa mukaan myös uudet uimarit! (Ei ilmoittautumista)

Pom-pom-pomppimaan!

Tervetuloa Helsingin Pitäjänmäen Rush trampoliinipuistoon 16.9. kello 12-13. Rush sopii kaikenikäisille! 16-vuotias voi toimia Rushissa lapsen valvojana. Jos aiot pomppia ilman huoltajan valvontaa, tulee sinun olla vähintään kymmenen vuotta. Muussa tapauksessa huoltaja on vastuussa lapsen oleskelusta puistossa. Kaikkien osallistujien tulisi olla terveitä ja fyysisesti normaalissa kunnossa. Painoraja trampoliinipuiston aktiviteetteihin on 110 kg. Huomioithan, että mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.  Omavastuu: sydänlapset/-nuoret/-aikuiset ilmaiseksi, muut 5 €. Hinta sisältää trampoliinisukat. Ilmoittautumiset 31.8.2018 mennessä mari.j.gronroos(at)gmail.com.

Toimintaryhmän kokous

Toimintaryhmä kokoontuu 3.10. kello 18 Jumbossa, Vantaalla. Jäsenet ovat tervetulleita mukaan keskustelemaan syksyn ja kevään toiminnasta. Lisätietoja sihteeriltä Heidi Rajamäeltä sähköpostitse rajamaki.heidi(at)gmail.com.

Uintia Yrjönkadun uimahallissa

Naiset joukolla polskimaan! Yrjönkadun uimahallille on varattu vuoro naisille lauantaina 27.10. klo 14.30 - 17.30. Sydänäidit ja sydänaikuiset naiset tervetuloa! Olemme varanneet käyttöömme erillisen tilaussaunan, jonne mennään uimahallin valvojan kanssa, joten on tärkeää, että olet ajoissa paikalla. Kokoontuminen uimahallin edessä ulkopuolella klo 14.15. Mahdollisuus jatkaa illanviettoa uimisen jälkeenkin. Ilmoittautumiset 19.10. mennessä kotisivujen lomakkeella.Yhteyshenkilö Mari Hynninen puh. 044 0888 633 tai mari.hynninen(at)vantaa.fi.

Pikkujoulut

Pikkujoulut pidetään sunnuntaina 28.10. klo 10.00 alkaen SeaLife:ssa. Aikuisten omavastuu on 5 € ja lapset ilmaiseksi. Kierroksen jälkeen on tarjoilua ja aikaa olla yhdessä. Ilmoittautumiset kotisivujen lomakkeella.
 

Lisää: