Jäsenkirje 30.8.2019

Alueosastomme on viettänyt melko aktiivista elämää koko tämän vuoden. Ensimmäinen syyskauden tapahtumakin oli Suomenlinnassa ja lokakuussa oleva tapaaminen Sirkus Finlandiaan sai niin suuren suosion, että täyttyi hetkessä! Ennen Sirkusta tapaamme kuitenkin seikkaillen Talman Active Parkissa, jossa on tekemistä niin pienille kuin isoillekin. Kiva kun tapahtumissa on ollut paljon osallistujia. Perhetapahtumiin ovat tervetulleita myös sydänaikuiset perheineen. 
Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille FI60 5541 2820 0193 97 ennen tapahtumaa. Mikäli maksua ei suoriteta pyydettyyn ajankohtaan mennessä, ilmoittautuminen peruuntuu. Pyydämme kuitenkin esteen sattuessa ilmoittamaan peruuntumisesta tapahtuman yhteyshenkilölle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jotta voimme saada jonossa oleville mahdollisuuden osallistua. 
Valitettavasti alueosastolla ei ole nyt resursseja jatkaa sydänuinteja vanhaan tapaan. Uusia uintipaikkoja selvitellään ja tiedotamme toivottavasti pian uintien toteutumisesta. Syksylle suunniteltu naisten metsävaellus siirtyy ensi vuoden puolelle. 
Laittakaahan kalentereihinne tulevat tapaamisemme ja ilmoittautukaa ajoissa. Osaan tapahtumista on rajoitettu osallistujamäärä. Pikkujoulujen yhteydessä on vuosikokous, jossa suunnitellaan letkeässä tunnelmassa tarkemmin ensi vuotta, joten tulkaa mukaan! 

Nähdään tapahtumissa! 

Sydämellisin terveisin, 
Uudenmaan alueosaston toimintaryhmä 

TALMA ACTIVE PARK KIIPEILYÄ JA HURJIA LIUKUJA 

Tervetuloa seikkailemaan Talma Active Parkkiin kiipeilypuistoon 28.9. klo 10.00 alkaen. Puiston löydät osoitteesta Talmantie 341, 04240 Talma (Sipoo). Kiipeilyyn ei ole asetettu mitään aikarajaa. Kiipeilypuistossa on kuusi eritasoista rataa, joista jokainen kulkee eri korkeudessa. Eri esteitä radoilla on yhteensä 85. Helpoin rata on tarkoitettu pienimmille lapsille ja rata kulkee aivan maanpinnan yläpuolella. Lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Lisätietoja paikasta. Omat hanskat saa olla mukana. Paikan päällä on myynnissä myös hanskoja omakustannehintaan 3,50 €. Tapahtuman omavastuu sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset 5€/hlö, muut perheenjäsenet 10 €/hlö. Ilmoittautumiset su 22.9. mennessä Sini Syrjäläiselle, sini.syrjalainen(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai viestillä p.050 5755 603. Ilmoita viestissä, kuinka monta sydänhenkilöä ja muita perheenjäseniä perheestä osallistuu sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 

SIRKUKSEN LUMOSSA! 

Katsokaa sirkuskulkuetta, saapuvaa kummaa saattuetta, 
ratsuineen ja tiikereineen saapuu, norsuineen nyt sirkus kaupunkiin! 


Uudenmaan Sydänlapset ja -aikuiset yhdessä viettämään hauskaa päivää sirkuksessa! Sunnuntaina 13.10. Sirkus Finlandiaan on varattu meille 50 paikkaa B-katsomoon klo 13.00 näytökseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on jo 31.8. kotisivujen lomakkeen kautta. Lippujen rajallisuuden vuoksi max. 4 lippua/sydänperhe. Pääsemme ennen sirkusesitystä kurkkaamaan kulissien taakse sirkuksen esittelykierroksella. Kierros alkaa klo 12.00! Paikalle kannattaa siis saapua viimeistään 11.45! 
Vastuuhenkilö Sarita Laari on myös paikalla, mutta menee mukaan kierrokselle, joten matti myöhäisiä ei voida jäädä odottamaan. Sirkuksella on tarkat aikataulut toimiakseen. 

TERVETULOA VALMISTAMAAN SYDÄNTERVEELLISTÄ RUOKAA! 

Järjestämme yhteistyössä Stadin ammatti- ja aikuisopiston kanssa ruoanvalmistuskurssin torstaina 24.10. klo 17-20. Kurssilla huomioidaan ravitsemuksellisesti sydämen näkökulma. Valmistamme kurssilla suolaisia leivonnaisia. Kurssille mahtuu 10 henkilöä, ilmoittauduthan siis ajoissa. Kurssi on tarkoitettu 4+ ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurssille voi ilmoittautua yksi vanhempi yhdessä sydänlapsen kanssa sekä sydännuoret ja sydänaikuiset. Lapsi toimii kurssilla yhdessä huoltajan kanssa. Tarkemmat tiedot kurssista löydät yhdistyksen nettisivuilta lähempänä kurssin ajankohtaa. Voit ilmoittautua yhdistyksen nettisivuilla sähköisen lomakkeen kautta tai puhelimitse Katariinalle 044 314 0031. 

KOKO PERHEEN PIKKUJOULUTUNNELMAA JA VUOSIKOKOUS KERAVALLA! 

Vuosikokous pidetään 3.11. klo 15.00 pikkujoulujen yhteydessä Keravalla Kulttuurikeskus Hyyppärässä olevassa Vekarateatterissa (Kalevankatu 1, Kerava). Vuosikokouksessa valitaan seuraavan vuoden toimintaryhmä ja suunnitellaan tulevia tapahtumia. Vuosikokouksen ajan lapset pääsevät tutustumaan teatterin ihmeelliseen maailmaan ohjaajien kanssa. Kenties aikuisetkin pääsevät osallistumaan tähän kokouksen jälkeen. Joka tapauksessa kokouksen jälkeen vaihdetaan viihteelle (vaikkei kokouskaan niin tylsä ja virallinen ole). Pääsemme kaikki juhlistamaan pikkujouluja ja nauttimaan tarjoilusta. Omavastuu on 5 €/hlö. Ilmoittautuminen lomakkeella yhdistyksen nettisivujen kautta viimeistään 20.10. 
Lämpimästi tervetuloa! 

K-18 PIKKUJOULUT KORJAAMOLLA 

Lähdemme aikuisten kesken pikkujouluilemaan lauantaina 16.11.2019 klo 18:00. Korjaamon Stand Up Show on tiivis paketti, jossa esiintyvät stand up koomikot Heli Sutela, Jukka Lindström, Matti Patronen sekä Jape Grönroos. Kulttuurikeskus Korjaamo on osoitteessa Töölönkatu 51 a-b. Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18. Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Kokoonnumme Korjaamon baarissa klo 17 alkaen omalla porukalla lippujenjaon merkeissä. Lippujen hinta on yhdistyksen jäseniltä á 10 € ja muille hinta on á 24 € (lippujen normaalihinta á 34 €). Lippuja on varattu yhdistyksen kautta 30, joten ole nopea! Ilmoita 1.11.2019 mennessä osoitteeseen mari.j.gronroos(at)gmail.com nimesi sekä haluamasi lippujen määrä. Mikäli haluat enemmän kuin yhden lipun, ilmoita kuinka moni tilaamistasi lipuista tulee yhdistyksen jäsenelle. Liput tulee maksaa 1.11.2019 mennessä Uudenmaan alueosaston tilille. Maksaessa tulee viestikenttään laittaa tieto ”Stand up 16.11.2019”. 
 

Lisää: