Uusimaa

Uudenmaan alueosasto on Sydänlapset ja -aikuiset ry:n suurin alueosasto. Järjestämme erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille jäsenillemme. Haluamme tarjota vertaistukea perheille kaikissa elämän vaiheissa. Lisätietoa alueosaston toiminnasta saat toimintaryhmältä ja jäsenkirjeistä. Voit myös laittaa sähköpostia, mikäli sinulla on tapahtumaidea tai haluat antaa palautetta.

Toimintamuotojamme ovat muun muassa:
  • uikkarikerho kuukausittain
  • naisten ja miesten illat
  • erilaiset aktiviteetit, kuten keilailu ja luistelu
  • pikkujoulut
Jäsenille tiedotetaan alueosaston tapahtumista ja tapaamisista jäsenkirjeissä, jotka lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Alta löytyy linkit viimeisimpiin  jäsenkirjeisiin. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan jäsenille näillä sivuilla, facebookissa ja sähköpostitse. Huolehdithan siitä, että yhdistyksellä on oikea sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Yhteystietojen muutoksen voi helpoiten ilmoittaa osoitteenmuutoslomakkeen kautta.

Olethan jo liittynyt alueosaston omaan suljettuun ryhmään Facebookissa, ryhmä löytyy nimellä Sydänlapset ja -aikuiset ry, Uudenmaan alueosasto. 

Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille, jonka numero on FI60 5541 2820 0193 97.

Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan toimintaamme!


Viimeisimmät jäsenkirjeet:

Uusimaa | Tulevat tapahtumat

5.5.2019 12:00 - 14:00

Uudenmaan alueosaston sydänlasten uinnit järjestetään kevätkaudella 2019 jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Uintiaikamme on klo 12-14. Varsinainen uintiaika on klo 12–13.30. 

Uinti tapahtuu Valterin Ruskeasuon koululla (os. Tenholantie 15, 00280 Helsinki). Paikalla on hyvä olla heti klo 12, jotta pääsee ovesta sisälle. Ovet ovat lukittuina uinnin ajan eikä sisään pääse kesken uintiajan. Ruskeasuon terapia-altaan vesi on lämmintä, n. 34 °C, ja samoin terapia-altaan ympäristö on lämpöinen, joten se sopii pienellekin lapselle. Altaan syvyys on 1–1,6 m.... Lue lisää

5.5.2019 14:00

Toukokuinen sunnuntai-iltapäivä vietetään ihanien islanninhevosten kanssa tallipaikka Hestbakkissa Lohjalla. Kokoonnumme tallille sunnuntaina 5.5. klo 14. Tämän jälkeen hoidamme hevosia, ratsastamme ja lopuksi nautimme eväät muiden sydänperheiden kanssa. Saamme tallilta sämpylät, makkarat sekä kahvi- ja mehutarjoilun. Kannattaa varata aikaa ainakin klo 17 asti ellei pidempäänkin!

Omavastuut: Ratsastustunti 10 € (sis. 30 min ratsastusta), talutusratsastus 2 €. Muuten osallistuminen ilmaista ja eväät... Lue lisää