Uusimaa

Uudenmaan alueosasto on Sydänlapset ja -aikuiset ry:n suurin alueosasto. Järjestämme erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille jäsenillemme. Haluamme tarjota vertaistukea perheille kaikissa elämän vaiheissa. Lisätietoa alueosaston toiminnasta saat toimintaryhmältä ja jäsenkirjeistä. Voit myös laittaa sähköpostia, mikäli sinulla on tapahtumaidea tai haluat antaa palautetta.

Toimintamuotojamme ovat muun muassa:
  • uikkarikerho kuukausittain
  • naisten ja miesten illat
  • erilaiset aktiviteetit, kuten keilailu ja luistelu
  • pikkujoulut
Jäsenille tiedotetaan alueosaston tapahtumista ja tapaamisista jäsenkirjeissä, jotka lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Alta löytyy linkit viimeisimpiin  jäsenkirjeisiin. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan jäsenille näillä sivuilla, facebookissa ja sähköpostitse. Huolehdithan siitä, että yhdistyksellä on oikea sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Yhteystietojen muutoksen voi helpoiten ilmoittaa osoitteenmuutoslomakkeen kautta.

Olethan jo liittynyt alueosaston omaan suljettuun ryhmään Facebookissa, ryhmä löytyy nimellä Sydänlapset ja -aikuiset ry, Uudenmaan alueosasto. 

Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille, jonka numero on FI60 5541 2820 0193 97.

Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan toimintaamme!


Viimeisimmät jäsenkirjeet:

Uusimaa | Tulevat tapahtumat

13.10.2019 12:00

Katsokaa sirkuskulkuetta, saapuvaa kummaa saattuetta,
ratsuineen ja tiikereineen saapuu, norsuineen nyt sirkus kaupunkiin!

Uudenmaan Sydänlapset ja -aikuiset yhdessä viettämään hauskaa päivää sirkuksessa!

Sunnuntaina 13.10. Sirkus Finlandiaan on varattu meille 50 paikkaa B-katsomoon kello 13.00 näytökseen. Lippujen rajallisuuden vuoksi max 4 lippua/sydänperhe

Omavastuu sydänlapsi 5 € ja muilta 10 €. Maksu tapahtuu Uudenmaan alueosaston tilille FI60 5541 2820 0193 97 viimeistään ma 9.9. mennessä.... Lue lisää