Uusimaa

Uudenmaan alueosasto on Sydänlapset ja -aikuiset ry:n suurin alueosasto. Järjestämme erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille jäsenillemme. Haluamme tarjota vertaistukea perheille kaikissa elämän vaiheissa. Lisätietoa alueosaston toiminnasta saat toimintaryhmältä ja jäsenkirjeistä. Voit myös laittaa sähköpostia, mikäli sinulla on tapahtumaidea tai haluat antaa palautetta.

Toimintamuotojamme ovat muun muassa:
  • uikkarikerho kuukausittain
  • naisten ja miesten illat
  • erilaiset aktiviteetit, kuten keilailu ja luistelu
  • pikkujoulut
Jäsenille tiedotetaan alueosaston tapahtumista ja tapaamisista jäsenkirjeissä, jotka lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Alta löytyy linkit viimeisimpiin  jäsenkirjeisiin. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan jäsenille näillä sivuilla, facebookissa ja sähköpostitse. Huolehdithan siitä, että yhdistyksellä on oikea sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Yhteystietojen muutoksen voi helpoiten ilmoittaa osoitteenmuutoslomakkeen kautta.

Olethan jo liittynyt alueosaston omaan suljettuun ryhmään Facebookissa, ryhmä löytyy nimellä Sydänlapset ja -aikuiset ry, Uudenmaan alueosasto. 

Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille, jonka numero on FI60 5541 2820 0193 97.

Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan toimintaamme!


Viimeisimmät jäsenkirjeet:

Uusimaa | Tulevat tapahtumat

24.10.2019 17:00 - 20:00

Järjestämme yhteistyössä Stadin ammatti- ja aikuisopiston kanssa ruoanvalmistuskurssin. Kurssilla huomioidaan ravitsemuksellisesti sydämen näkökulma. Valmistamme kurssilla suolaisia leivonnaisia.

Kurssille mahtuu 10 henkilöä, ilmoittauduthan siis ajoissa. Kurssi on tarkoitettu 4+ ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kurssille voi ilmoittautua yksi vanhempi yhdessä sydänlapsen kanssa sekä sydännuoret ja sydänaikuiset. Lapsi toimii kurssilla yhdessä huoltajan kanssa. Tarkemmat tiedot kurssista löydät yhdistyksen nettisivuilta lähempänä kurssin ajankohtaa. Voit ilmoittautua... Lue lisää

3.11.2019 15:00

Vuosikokous pidetään pikkujoulujen yhteydessä Keravalla Kulttuurikeskus Hyyppärässä olevassa Vekarateatterissa (Kalevankatu 1, Kerava).

Vuosikokouksessa valitaan seuraavan vuoden toimintaryhmä ja suunnitellaan tulevia tapahtumia. Vuosikokouksen ajan lapset pääsevät tutustumaan teatterin ihmeelliseen maailmaan ohjaajien kanssa. Kenties aikuisetkin pääsevät osallistumaan tähän kokouksen jälkeen.

Joka tapauksessa kokouksen jälkeen vaihdetaan viihteelle (vaikkei kokouskaan niin tylsä ja virallinen ole). Pääsemme kaikki juhlistamaan pikkujouluja ja nauttimaan tarjoilusta... Lue lisää

16.11.2019 17:00

Lähdemme aikuisten kesken pikkujouluilemaan Korjaamon (Töölönkatu 51 a-b, Helsinki) Stand Up Showhun. Showussa esiintyvät stand up koomikot Heli Sutela, Jukka Lindström, Matti Patronen sekä Jape Grönroos.
 
Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18. Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Kokoonnumme Korjaamon baarissa klo 17 alkaen omalla porukalla lippujenjaon merkeissä.

Lippujen hinta on yhdistyksen jäseniltä á 10 € ja muille hinta on á 24 € (lippujen normaalihinta á 34 €). Lippuja on varattu yhdistyksen kautta 30, joten ole nopea! Ilmoita... Lue lisää