jäsenkirje 2/2017

Hyvää kesää!                                                                                      19.5.2017

  
Lähetämme aluekirjeen ainoastaan sähköpostilla. Jos et ole saanut kirjettä sähköpostilla, tarkista, että yhdistyksen toimistolla on sähköpostiosoitteesi. Yhdistyksellä ei ole kaikkien jäsentensä sähköpostiosoitetta. Uusimman kirjeen löydät myös nettisivuiltamme sekä facebookista. Facebookissa on Turun alueostolla myös oma suljettu ryhmä, johon päivitetään uusimpia kuulumisia. Alueosaston facebook-sivuilla kannattaa vierailla säännöllisesti, sillä sillä joistakin tapahtumista ilmoitetaan ensimmäisenä ryhmän kautta!
 
Sydänlapset ja -aikuiset ry kutsuu kaikkia jäsenperheitä viettämään hulvatonta huvipuistopäivää yhdessä Särkänniemeen Sova-viikonlopun päätteeksi 18.6.2017. Tapahtuma on tarkoitettu koko jäsenistölle. Tule mukaan viettämään riemukasta päivää Särkänniemessä ja tapaamaan muita sydänperheitä eri puolilta Suomea! Olemme neuvotelleet alennukset elämyspakettiin ja huvipuistorannekkeeseen. Viimeinen sitova ilmoittautumispäivä yhteiselle kesäretkelle on 28.5.2017. Ilmoittautumiset Sydänlapset- ja aikuiset ry:lle. Turun alueosasto tukee jäsentensä osallistumista tapahtumaan 5e /osallistuja. Lippujen hinnat alueosaston tuen jälkeen ovat:
 
synnynnäisesti sydänvikaiset 
  • elämyspaketti 30 e, elämyspaketti alle 120 cm 25 euroa
  • ranneke 25e, ranneke alle 120 cm 20 €
 muut osallistujat
  • elämyspaketti 34 e, elämyspaketti alle 120 cm 28e
  • ranneke 30 e, ranneke alle 120 cm 24e
 
Huomaa, että alle 3-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta heille sallittuihin laitteisiin ja kohteisiin.
 
Alueosaston oma kesäretki kutsuu tänä kesänä ja suuntana on Airisto. Retki järjestetään perjantaina 28.7.2017 klo 12 alkaen. Kohde on Airisto Spa, jossa meitä hemmottelee saunamaailma altaineen aivan meren rannassa aktiviteetteineen. Spa:ssa löytyy aito suomalainen savusauna, höyrysauna, perinteinen suomalainen sauna ja puulämmitteinen sauna sekä infrapunasauna. Lisäksi spa:ssa on lämmitetyt ulkoilma-altaat; uima-allas, kylpytynnyrit ja poreallas sekä tietenkin pääsy myös mereen. Airisto Spa:n tarjontaa voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.airistospa.fi/palvelut. Spa on yksityiskäytössämme ja alueosasto tarjoaa kesäistä grilliruokaa sekä salaatteja, jotka grillataan itse päivän kuluessa... Airistolla on myös mahdollista yöpyä pe-la Airisto Span mökeissä. Yöpymispaikkoja on rajoitetusti. Omavastuu retkipäivään on 10€/hlö, lapset alle 10v. 5€ ja sydänvikainen veloituksetta. Lisäksi majoituksen hinta on 30€/hlö. Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2017 mennessä Kristalle. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot.
 
TEATTERIA, TEATTERIA: Keskiviikkona 2.8.2017 klo 18 alkaen, mennään katsomaan Vartiovuoren kesäteatteriin RÖLLIÄ!! Olemme saaneet hyvän ryhmäalennuksen normaalilipun hinnoista. Lippujen hinnat:  aik. 20€,  3-15v 15€,  ja opiskelia/eläkeläinen/työtön  17€. Alueosasto tarjoaa liput sydänlapselle/-aikuiselle. Lippuja rajallinen määrä, ole nopea ja  varaa  itsellesi  pian.  Sitovat  ilmoittautumiset  10.7.2017  mennessä  Piialle:  piia.p.saarinen(at)gmail.com  tai
0407718114. Muista ilmoittaa mahdollisesta saattajakortista.
 
Keskiviikkona 16.8.2017 kello 18 toimintaryhmä kokoontuu Rantakertussa hyvän ruuan ja sydämellisen seuran merkeissä. Ruuan ja seurustelun lomassa suunnitellaan tulevaa toimintaa. Oletko uusi tai muuten ensimmäistä kertaa liikkeellä? Hienoa, tule rohkeasti mukaan! Alueosaston onneksi aktiivista porukkaa on runsaasti, joten ei tarvitse pelätä joutuvansa  heti  töihin...  Ruokailijoille  Rantakerttu  tarjoaa  hanalimsan  buffeen  ja  jälkkärikahvin  (ruokailu omakustanteinen). Tervetuloa! Iltaan ilmoittautuminen Susannalle 9.8.2017 mennessä.
 
PONEILLA RATSASTAMAAN Sunnuntaina 3.9.2017 klo 17-18 Caprilap talleille osoitteeseen Palmuntie 71, 20660
Littoinen. Kyseessä on koko perheen tapahtuma. Talleilla pääsee hoitamaan ja valmisteleen poneja ratsastukseen, sekä kaikki halukkaat pääsevät ratsastamaan omien taitojen mukaan. Aloittelijat ratsastavat kentällä ja jo ratsastustaitoiset pääsevät mahdollisesti maastoon ratsastamaan. Mukaan voit tulla myös vaikka vain poneja rapsuttelemaan ja ihailemaan. Omavastuu vain 10€/ratsastaja. Sydänlapset ja -aikuiset ratsastavat ilmaiseksi. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Sitovat ilmoittautumiset 21.8 mennessä Piialle/piia.p.saarinen(at)gmail.com/ 0407718114.
 
Sunnuntaina 24.9. klo15 menemme temppuilemaan Turun sirkuskouluun. Sirkuskoulu sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Eerikinkatu 7, 5 kerros. Temppuja kokeilemaan pääsevät myös halutessaan innokkaimmat aikuiset. Ilmoitathan ilmoittautuessasi jos haluat myös itse osallistua. Alueosasto maksaa sydänperheiden temppuilun. Tila on rajallinen, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti. Ilmoittautuminen Satulle 20.9. mennessä.
 
Keskiviikkona 4.10.2017 kello 18.30 synjalaiset ja sydänlasten vanhemmat pääsevät pakoilemaan Room escapeen. Varatut huoneet ovat biologian luokkahuone, hotellihuone ja vedenalainen Turku. Voit tutustua huoneisiin tarkemmin osoitteessa www.roomascapeturku.com. Omavastuu on 5€/ hlö ja sydänaikuinen veloituksetta. Ilmoittautuminen Kristalle 31.8.2017 mennessä.

Kevään osalta Ruusukorttelin uinnit ovat ohi. Syksyn uinnit jatkuvat torstaista 14.9. alkaen. Ruusukorttelin uintivuorojen mahdollisista muutoksista ilmoitetaan alueosaston Facebook-ryhmässä ja syksyn kirjeessä. Lisätietoja voit kysyä Katja Laineelta.
 
Jäsenperheet pääsevät polskuttelemaan Caribian kylpylään alennettuun hintaan. Vuoden 2017 hinnat ovat aikuiset
12€, lapset (3-16v) 7€, ma-to perhelippu 28€ (2 aik, 1-3 lasta) pe-su perhelippu 37€ (2 aik, 1-3 lasta), sopimushinnat eivät ole voimassa koulujen lomaviikoilla 1,8,42,52 eikä arkipyhinä tai muina juhlapyhinä esim. pääsiäinen ja joulu. Edut koskevat Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Turun alueosaston jäseniä ja edellyttävät mainintaa jäseneduista sekä jäsenkortin esittämistä kylpylän vastaanotossa.
 
Turun alueosasto tukee mahdollisuuksiensa mukaan sydännuorten ja -aikuisten osallistumista Synjan valtakunnallisiin  tapahtumiin.  Kerran  vuodessa  myönnettävän  avustuksen  suuruus   on  maksimissaan  25  €. Alueosasto voi lisäksi harkintansa mukaan myöntää erillisiä kertaluontoisia avustuksia hoitoon, kuntoutukseen ja tapahtumiin esim. matka-avustuksia erityistä tukea tarvitseville perheille tai sydännuorille ja -aikuisille. Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella ja sen liitteeksi tarvitaan kuitit ja erittely kustannuksista. Hakemus tulee tehdä sähköpostitse osoitteella turku(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Lisätietoja avustuksista voit tiedustella myös Katja Laineelta.
 
Muistathan ilmoittaa tapahtumiin ilmoittautuessasi, jos sinulla on avustajakortti!
 
Muistattehan myös liikuntaseikkailupuisto Hoplopin jäsenedun: jäsenkorttia näyttämällä saatte pääsymaksusta 20%
alennuksen. Alennus koskee koko perhettä.
 
Jäsenetuna yöpyminen Holiday club –hotellissa 15 % alennuksella.
 
Alueyhdistyksen tilinumero on IBAN: FI82 5541 2820 0193 89, BIC: OKOYFIHH. Tilille tulee maksaa tapahtumien omavastuut.
 

Sydämellisin terveisin,
Sydänlapset ja –aikuiset Turun alueosaston toimintaryhmä

Toimintaryhmän yhteystiedot löydät täältä.

Lisää: