Jäsenkirje 1/2018

Hyvää kevään odotusta!                                                                                                        

Lähetämme aluekirjeen ainoastaan sähköpostilla lukuun ottamatta vuoden ensimmäistä kirjettä. Jos et ole saanut kirjettä sähköpostilla, tarkistathan, että yhdistyksen toimistolla on sähköpostiosoitteesi. Uusimman kirjeen löydät myös nettisivuiltamme sekä Facebookista, jossa Turun alueosastolla myös oma suljettu ryhmä. Alueosaston FB-ryhmässä kannattaa vierailla säännöllisesti, sillä joistakin tapahtumista ilmoitetaan ensimmäisenä ryhmän kautta!

Alueosasto tekee viimevuotiseen tapaan lasketteluretken Himokselle 16. – 18.2. Olemme vuokranneet kaksi huvilaa majoitusta varten ja majoituspaikkoja on kaikkiaan 26 henkilölle. Paikkoja on siis rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Omavastuuosuus majoituksesta on 70 € per henkilö. Sydänlapsilta/-nuorilta/-aikuisilta sekä alle 14v. lapsilta omavastuu on 50 €. Alle 4-vuotiaat maksutta. Ruokailuista peritään omavastuuna 10 e/henkilö (pe iltapala, la aamiainen, lounas ja päivällinen sekä su aamiainen). Huom! Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä Katja Laineelle 31.1. mennessä eli ilmoittautumisaika on varsin lyhyt! Toimithan nopeasti!

Turun alueosastolla on ilo ja kunnia toimia Sydänlasten viikkoon (7.-14.2.) ajoittuvan TPS-Ässät perheottelun hyväntekeväisyyskohteena, joka siis pelataan Gatorade Centerillä lauantaina 10.2. klo 17 alkaen. Luvassa on monenlaista ohjelmaa, jonka yhteydessä saamme mukavasti näkyvyyttä sydänlapsille. Paikalla on myös TPS:n oma Jore-karhu lastenmaailmassa. Itseoikeutetusti aloituskiekon pääsee tiputtamaan sydänlapsi. Tulemme saamaan jäsenille matsiliput hieman edukkaammin eli alle 10-vuotiaat lapset pääsevät matsiin maksutta, 10-15 -vuotiailta liput ovat 5 € ja aikuisilta 10 €. Lisätietoja matsista löydät alueen FB-ryhmästä. Ilmoittautumiset vastaanottaa Katja Laine ja ilmoittautua voit 7.2. asti.     

Synjalaisille on luvassa kauhunväreistä hohtogolffia 7.3. Klo 18:00. Sydännuori ja -aikuinen hintaan 6 € ja puoliso tai kaveri pääsee mukaan 10 €.  Ilmoittautumiset viimeistään 26.2. tekstarilla Aino Laineelle.

Sunnuntaina 11.3.2018 klo 11.00 toivottu Superpark kutsuu meidät hyppimään ja pomppimaan, ilmoittautumiset benita69(at)gmail.com 4.3.2018 mennessä. Sydänvikainen maksutta ja muut perheenjäsenet 5 € omavastuulla. Muistattehan ilmoittaa mahdollisesta saattajakortista ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa!

Tiistaina 10.4.2018 kello 18 toimintaryhmä kokoontuu Rantakertussa hyvän ruuan ja sydämellisen seuran merkeissä. Ruuan ja seurustelun lomassa suunnitellaan tulevaa toimintaa. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja vaikuttamaan loppuvuoden tapahtumiin, taikka vaan nauttimaan ruoasta ja vertaistuesta. Ruokailijoille  Rantakerttu  tarjoaa  hanalimsan  buffeen  (ruokailu omakustanteinen). Tervetuloa! Iltaan ilmoittautuminen Satulle 5.4.2018 mennessä.

LIIKUNTALEIKKiPUISTOON!! Sunnuntaina 15.4 klo 15.00 menemme HopLop Turkuun, osoite Viilarikatu 3. Lippujen hinnat: alle 3v. 8e, yli 3 v. 12e, aikuiset 0 e, alueosasto tarjoaa sydänlapsen/aikuisen lipun. Otathan jäsenkortin mukaan. Ilmoittautumiset Susannalle 8.4 mennessä. Tervetuloa koko perheen voimin! 

Olemme menossa katsomaan alueosaston kanssa Turun kaupunginteatterin uudistetulla lavalla perjantaina 27.4. Taru Sormusten Herrasta -esitystä klo 18. Mahtavan eepoksen esitys on pitkä, se tulee kestämään arviolta noin 3h 40 min. Esityksessä on kaksi väliaikaa. Suositusikäraja esitykseen on 11 vuotta. Lisätietoja esityksestä https://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/taru-sormusten-herrasta. Lippujen hinnat ovat aikuisilta 35 euroa, eläkeläisiltä 30 euroa ja opiskelijoilta/lapsilta 15 euroa. Sitovat ilmoittautumiset teatteriin 25.3. mennessä Katja L:lle joko tekstarilla tai sähköpostitse. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kevään Ruusukorttelin uinnit alkoivat torstaista 18.1. alkaen. Ruusukorttelin uintivuorot jatkuvat aina parittomien viikkojen torstai-iltaisin klo 18–20. Kevätkauden viimeinen uinti on 24.5.2018. Ruusukorttelin palvelukeskus sijaitsee Turun keskustassa (Puistokatu 10). Uimareille tiedoksi, että kulku Ruusukortteliin tapahtuu menemällä Koulukadun sisäpihan pääovesta sisälle. Uinnit ovat maksuttomia ja tarkoitettu koko perheelle ja allas on vain meidän käytössämme kyseisenä aikana. Uima-allas on melko pieni, mutta viihtyisä. Siellä on myös vesi-juoksu vöitä, jos perinteinen uinti ja polskuttelu ei sovi. Ruusukorttelin uintivuorojen mahdollisista muutoksista ilmoitetaan alueosaston FB-ryhmässä. Lisätietoja voit kysyä Piia Saariselta.
 
Turun alueosasto tukee mahdollisuuksiensa mukaan sydännuorten ja -aikuisten osallistumista Synjan valtakunnallisiin tapahtumiin. Kerran vuodessa myönnettävän avustuksen suuruus on maksimissaan 25 €.  Alueosasto voi lisäksi harkintansa mukaan myöntää erillisiä kertaluontoisia avustuksia hoitoon, kuntoutukseen ja tapahtumiin esim. matka-avustuksia erityistä tukea tarvitseville perheille tai sydännuorille ja -aikuisille. Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella ja sen liitteeksi tarvitaan kuitit ja erittely kustannuksista. Hakemus tulee tehdä sähköpostitse osoitteella turku(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Lisätietoja avustuksista voit tiedustella myös Katja Laineelta.

Muistathan ilmoittaa tapahtumiin ilmoittautuessasi, jos sinulla on avustajakortti!
Muistattehan myös liikuntaseikkailupuisto Hoplopin jäsenedun: jäsenkorttia näyttämällä saatte pääsymaksusta 20 % alennuksen. Alennus koskee koko perhettä.
 
Jäsenetuna yöpyminen Holiday club -hotellissa 15 % alennuksella.
 
Maksathan tapahtumien omavastuut alueosaston tilille IBAN FI82 5541 2820 0193 89
(BIC: OKOYFIHH)
 
Sydämellisin terveisin,
Sydänlapset ja -aikuiset Turun alueosaston toimintaryhmä 
 
Alueosaston sähköposti, jolla tavoitat koko toimintaryhmän: turku(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi

Lisää: