Turku

Turun alueosasto on perustettu vuonna 1985. Jäsenperheet ovat ympäri Varsinais-Suomea, mutta toiminta on ainakin toistaiseksi pääosin keskittynyt Turun lähialueille.

Alueen toimintaryhmä on kokoontuu yleensä 3 kertaa vuodessa. Kaikille yhteisiä kokoontumisia pizzaillan/muun yhdessäolon merkeissä järjestämme useamman kerran vuodessa, mutta kaikki jäsenemme ovat tervetulleita myös ideoimaan yhdessä toimintaryhmän kanssa. Kokoontumisistamme saa parhaiten tietoa toimintaryhmän jäseniltä. Toivomme saavamme lisää jäseniä mukaan toimintaamme!

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa, ja vertaistukea alueemme sydänlapsiperheille, sekä sydännuorille ja -aikuisille. Toimintamuotojamme ovat:
  • elokuvat ja teatteriesitykset
  • jäsenten pizza- ja vapaaillat
  • säännölliset uintivuorot (Ruusukortteli, Turun keskusta)
  • kylpyläkäynnit (Caribia)
  • pikkujoulu
  • urheilulajitutustuminen (esim. hohtokeilaus, seinäkiipeily)
  • sydännuorten ja -aikuisten oma toiminta
Alueosaston tilinumero on FI82 5541 2820 0193 89, jonne maksetaan omavastuumaksut.

Löydät meidät myös Facebookista!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Turku | Tulevat tapahtumat

16.5.2021 12:00

Tervetuloa koko perheen voimin ulkoilemaan Kuhankuonolle. Kuhankuonon retkeilyreitistössä on useampiakin reittivaihtoehtoja, joita yhdistämällä voi tutustua kansallispuiston alueeseen. Me suuntaamme klo 12 alkaen noin 6 km pituiselle Savojärven kierrokselle, joka reittinä on helppo. Matkaan lähdemme Kurjenpesän aloituspaikasta.
Aikaa on hyvä varata noin kolmisen tuntia, sillä luonnollisesti nautiskelemme mehut ja nuotiomakkarat paikan päällä. Tapahtuma on maksuton.
Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan sähköpostitse osoitteella turku@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai alueosaston... Lue lisää

22.5.2021 15:00

Millainen Turku kätkeytyy postikorttien, matkailumainosten ja perinteisen historiankirjoitusten taakse? Lähdemme tutustumaan tähän monille kotiseutumme tuntemattomaan puoleen opastetulla kävelykierroksella lauantaina 22.5. klo 15 alkaen.
Kierroksella kuulemme tarinoita Turun varjoisilta kujilta. Luvassa on hurjia juttuja mestauksista ja rikoksista, oudoista sattumuksista, kadonneista paikoista ja ihmisistä. Kävelykierroksella kuullaan myös toisenlaista totuutta kaupungin huvielämästä sekä huvittavia uskomuksia ja se vie meidät paikkoihin, joita ei omin päin löytäisi ja joista kaikki... Lue lisää

23.5.2021 14:00

Lähde mukaan koko perheen voimin keilaamaan Raision keilailukeskukseen (Varppeenkatu 24, Raisio). sunnuntaina 23.5.  klo 14 alkaen. Ennen keilailua meille on varattuna kabinetti, jossa tarjolla on kahvit/mehut. Keilailuaikaa on varattuna 1,5 tuntia. Pienempien keilaajien ratoihin on mahdollista saada laidat. Omavastuu on 5 €/henkilö pitäen sisällään myös kenkävuokran.
Sitovat ilmoittautumiset 16.5. mennessä osoitteella turku@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai alueosaston Facebook -tapahtumasivun kautta.
Raision Keilailukeskus noudattaa esimerkillisesti hyvää hygieniaa ja... Lue lisää

Menneet tapahtumat