Turku

Turun alueosasto on perustettu vuonna 1985. Jäsenperheet ovat ympäri Varsinais-Suomea, mutta toiminta on ainakin toistaiseksi pääosin keskittynyt Turun lähialueille.

Alueen toimintaryhmä on kokoontuu yleensä 3 kertaa vuodessa. Kaikille yhteisiä kokoontumisia pizzaillan/muun yhdessäolon merkeissä järjestämme useamman kerran vuodessa, mutta kaikki jäsenemme ovat tervetulleita myös ideoimaan yhdessä toimintaryhmän kanssa. Kokoontumisistamme saa parhaiten tietoa toimintaryhmän jäseniltä. Toivomme saavamme lisää jäseniä mukaan toimintaamme!

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa, ja vertaistukea alueemme sydänlapsiperheille, sekä sydännuorille ja -aikuisille. Toimintamuotojamme ovat:
  • elokuvat ja teatteriesitykset
  • jäsenten pizza- ja vapaaillat
  • säännölliset uintivuorot (Ruusukortteli, Turun keskusta)
  • kylpyläkäynnit (Caribia)
  • pikkujoulu
  • urheilulajitutustuminen (esim. hohtokeilaus, seinäkiipeily)
  • sydännuorten ja -aikuisten oma toiminta
Alueosaston tilinumero on FI82 5541 2820 0193 89, jonne maksetaan omavastuumaksut.

Löydät meidät myös Facebookista!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Turku | Tulevat tapahtumat

21.10.2021 18:00


Tervetuloa koko perheen voimin hohtokeilaamaan Raision Keilailukeskukseen (Varppeenkatu 24, Raisio). Ennen keilailua meille on varattuna kabinetti, jossa tarjolla on kahvit/mehut. Keilailuaikaa on varattuna 1,5 tuntia. Pienempien keilaajien ratoihin on mahdollista saada laidat. Omavastuu on 5 €/hlö pitäen sisällään myös kenkävuokran. Sitovat ilmoittautumiset 10.10. mennessä alueosaston sähköpostiin turku@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tapahtumasivun kautta alueen FB-ryhmässä.
 

24.10.2021 13:00


Turun alueosasto järjestää koko perheen virkistyspäivän HolidayClub Caribiassa su 24.11. klo 13 alkaen. Plutimisen jälkeen nautitaan vielä yhdessä makoisia pizzoja meille erikseen rakennetusta pizzabuffeesta. Omavastuu lapsilta (alle 12v.) on 7,50e/hlö ja aikuisilta 15e/hlö – alle 4v. sekä sydänvikainen maksutta. Sitovat ilmoittautumiset 10.10. mennessä alueosaston sähköpostiin tai tapahtumasivun kautta alueosaston FB-ryhmässä Katja L:lle.
 

5.11.2021 19:00


Turun alueosasto suuntaa katsomaan hulvatonta komediaa ”Tämä on ryöstö!”Turun kaupunginteatteriin Pe 5.11. klo 19. Liput permantopaikoin 35 €/hlö. Sitovat ilmoittautumiset alueosaston sähköpostiin tai tapahtumasivun kautta alueen FB-ryhmässä 3.10. mennessä. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti!
 

Menneet tapahtumat