Turku

Turun alueosasto on perustettu vuonna 1985. Jäsenperheet ovat ympäri Varsinais-Suomea, mutta toiminta on ainakin toistaiseksi pääosin keskittynyt Turun lähialueille.

Alueen toimintaryhmä on kokoontuu yleensä 3 kertaa vuodessa. Kaikille yhteisiä kokoontumisia pizzaillan/muun yhdessäolon merkeissä järjestämme useamman kerran vuodessa, mutta kaikki jäsenemme ovat tervetulleita myös ideoimaan yhdessä toimintaryhmän kanssa. Kokoontumisistamme saa parhaiten tietoa toimintaryhmän jäseniltä. Toivomme saavamme lisää jäseniä mukaan toimintaamme!

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa, ja vertaistukea alueemme sydänlapsiperheille, sekä sydännuorille ja -aikuisille. Toimintamuotojamme ovat:
  • elokuvat ja teatteriesitykset
  • jäsenten pizza- ja vapaaillat
  • säännölliset uintivuorot (Ruusukortteli, Turun keskusta)
  • kylpyläkäynnit (Caribia)
  • pikkujoulu
  • urheilulajitutustuminen (esim. hohtokeilaus, seinäkiipeily)
  • sydännuorten ja -aikuisten oma toiminta
Alueosaston tilinumero on FI82 5541 2820 0193 89, jonne maksetaan omavastuumaksut.

Löydät meidät myös Facebookista!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Turku | Tulevat tapahtumat

22.11.2019 20:00

Menemme katsomaan aikuisten voimin Linnateatterin Domino-saliin vierailulle saapuvaa improvisaatioteatteri VSOP:ta. Luvassa on Mullan alla -murhamysteeri. Illan aikana tv:stä, elokuvista ja teatterista tutut ammatti-improajat selvittävät kuka murhasi ja kenet. Kaikki on mahdollista! Saadaanko lopulta murhaaja kiinni? Lippujen hinnat ovat sydännuorilta/-aikuisilta 25 €/kpl ja muilta 30 €/kpl. Alueosasto tarjoaa mahdollisuuksiensa mukaan pientä purtavaa osallistujille (väliaikakahvitus tms.), mutta tästä lisää myöhemmin ilmoittautuneille suunnitelmien tarkennettua. Sitovat ilmoittautumiset... Lue lisää

1.12.2019 14:00

Alueosaston pikkujouluja vietetään Sokos Hotel Wiklundin Wauditoriossa. Luvassa on mukavaa jutustelua jouluisten tarjoilujen kera, jonka jälkeen katsomme yhdessä koko perheen elokuva Alladinin. Myös joulupukki on kuulemma tulossa meitä tervehtimään! Tapahtuma päättyy noin klo 17. Sokos Hotel Wiklundin tarjoamat pikkujoulut on jäsenille maksuton. Tarjoilujen vuoksi sitovat ilmoittautumiset pikkujouluihin tulee tehdä 10.11. mennessä Katja L:lle. Muistathan ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien iät sekä mahdolliset... Lue lisää

2.12.2019 18:00 - 20:00

Koko perheille suunnatut alueosaston maksuttomat uintivuorot järjestetään Lehmusvalkaman palvelukeskuksessa (Karviaiskatu 7, Turku). Syyskauden uinnit ovat joka maanantai klo 18-20 aina 16.12. asti jatkuen kevätkauden 13.1. lähtien. Allasosasto on ko. aikana vain meidän käytössä ja saunat löytyvät sekä naisille että miehille. Jos olet kiinnostunut uinneista, pyydämme ensikertaa Lehmusvalkamaan suuntaavia olemaan yhteydessä Piian, Satuun, Katja L:n tai Benitaan lisäohjeiden saamiseksi. Varsinaista ennakkoilmoittautumista ei kuitenkaan tarvita.

Menneet tapahtumat