Turku

Turun alueosasto on perustettu vuonna 1985. Jäsenperheet ovat ympäri Varsinais-Suomea, mutta toiminta on ainakin toistaiseksi pääosin keskittynyt Turun lähialueille.

Alueen toimintaryhmä on kokoontuu yleensä 3 kertaa vuodessa. Kaikille yhteisiä kokoontumisia pizzaillan/muun yhdessäolon merkeissä järjestämme useamman kerran vuodessa, mutta kaikki jäsenemme ovat tervetulleita myös ideoimaan yhdessä toimintaryhmän kanssa. Kokoontumisistamme saa parhaiten tietoa toimintaryhmän jäseniltä. Toivomme saavamme lisää jäseniä mukaan toimintaamme!

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa, ja vertaistukea alueemme sydänlapsiperheille, sekä sydännuorille ja -aikuisille. Toimintamuotojamme ovat:
  • elokuvat ja teatteriesitykset
  • jäsenten pizza- ja vapaaillat
  • säännölliset uintivuorot (Ruusukortteli, Turun keskusta)
  • kylpyläkäynnit (Caribia)
  • pikkujoulu
  • urheilulajitutustuminen (esim. hohtokeilaus, seinäkiipeily)
  • sydännuorten ja -aikuisten oma toiminta
Alueosaston tilinumero on FI82 5541 2820 0193 89, jonne maksetaan omavastuumaksut.

Löydät meidät myös Facebookista!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Turku | Tulevat tapahtumat

29.11.2020 14:00 - 17:00

Alueosaston pikkujouluja vietetään Sokos Hotel Wiklundin Wauditoriossa sunnuntaina 29.11. klo 14 alkaen.

Luvassa on mukavaa jutustelua jouluisten tarjoilujen kera, jonka jälkeen katsomme yhdessä koko perheen elokuvaa - itse elokuva päätetään myöhemmin. Myös joulupukki on kuulemma tulossa meitä tervehtimään! Tapahtuma päättyy noin klo 17. Sokos Hotel Wiklundin tarjoamat pikkujoulut on jäsenille maksuton. Tarjoilujen vuoksi sitovat ilmoittautumiset pikkujouluihin tulee tehdä 15.11. mennessä Piialle ... Lue lisää

30.11.2020 18:00 - 20:00

Koko perheille suunnatut alueosaston maksuttomat uintivuorot järjestetään Lehmusvalkaman palvelukeskuksessa (Karviaiskatu 7, Turku). Syyskauden uinnit ovat joka maanantai klo 18-20.  Allasosasto on ko. aikana vain meidän käytössä ja saunat löytyvät sekä naisille että miehille. Jos olet kiinnostunut uinneista, pyydämme ensikertaa Lehmusvalkamaan suuntaavia olemaan yhteydessä Piian, Satuun, Katja L:n tai Benitaan lisäohjeiden saamiseksi. Varsinaista ennakkoilmoittautumista ei kuitenkaan tarvita.

5.12.2020 13:00 - 17:00

Lauantaina 5.12. menemme polskimaan Caribiaan klo 13 alkaen. Plutimisen jälkeen nautitaan vielä yhdessä makoisia pizzoja meille erikseen rakennetusta pizzabuffeesta.

Omavastuu lapsilta (alle 12v.) on 7,50e/hlö ja aikuisilta 15e/hlö - alle 4v. sekä sydänviakainen maksutta. Sitovat ilmoittautumiset Katja L:lle 22.11. mennessä sähköpostiin (katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tapahtumasivun kautta alueosaston... Lue lisää

Menneet tapahtumat