Turku

Turun alueosasto on perustettu vuonna 1985. Jäsenperheet ovat ympäri Varsinais-Suomea, mutta toiminta on ainakin toistaiseksi pääosin keskittynyt Turun lähialueille.

Alueen toimintaryhmä on kokoontuu yleensä 3 kertaa vuodessa. Kaikille yhteisiä kokoontumisia pizzaillan/muun yhdessäolon merkeissä järjestämme useamman kerran vuodessa, mutta kaikki jäsenemme ovat tervetulleita myös ideoimaan yhdessä toimintaryhmän kanssa. Kokoontumisistamme saa parhaiten tietoa toimintaryhmän jäseniltä. Toivomme saavamme lisää jäseniä mukaan toimintaamme!

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa, ja vertaistukea alueemme sydänlapsiperheille, sekä sydännuorille ja -aikuisille. Toimintamuotojamme ovat:
  • elokuvat ja teatteriesitykset
  • jäsenten pizza- ja vapaaillat
  • säännölliset uintivuorot (Ruusukortteli, Turun keskusta)
  • kylpyläkäynnit (Caribia)
  • pikkujoulu
  • urheilulajitutustuminen (esim. hohtokeilaus, seinäkiipeily)
  • sydännuorten ja -aikuisten oma toiminta
Alueosaston tilinumero on FI82 5541 2820 0193 89, jonne maksetaan omavastuumaksut.

Löydät meidät myös Facebookista!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Turku | Tulevat tapahtumat

12.10.2019 17:00

Louhisaaren kartanon ovet avautuvat meille jännittävän kummituskierroksen merkeissä. Tutustutaan upean kartanon synkkään menneisyyteen ja kiehtoviin ihmiskohtaloihin oppaan johdolla. Kierros on K12. Kierros sisältää ruokailun, hinta on 30 €/hlö. Sitovat ilmoittautumiset Katja L:lle  28.9. mennessä, paikkoja rajoitetusti.
 

22.11.2019 20:00

Menemme katsomaan aikuisten voimin Linnateatterin Domino-saliin vierailulle saapuvaa improvisaatioteatteri VSOP:ta. Luvassa on Mullan alla -murhamysteeri. Illan aikana tv:stä, elokuvista ja teatterista tutut ammatti-improajat selvittävät kuka murhasi ja kenet. Kaikki on mahdollista! Saadaanko lopulta murhaaja kiinni? Lippujen hinnat ovat sydännuorilta/-aikuisilta 25 €/kpl ja muilta 30 €/kpl. Alueosasto tarjoaa mahdollisuuksiensa mukaan pientä purtavaa osallistujille (väliaikakahvitus tms.), mutta tästä lisää myöhemmin ilmoittautuneille suunnitelmien tarkennettua. Sitovat ilmoittautumiset... Lue lisää

7.12.2019 14:00

Mennään yhdessä katsomaan Turun kaupunginteatterin kokoperheen esitystä ”Babe – urhea possu” lauantaina 7.12. klo 14 . Nopean varaajan liput (sitova ilmoittautuminen 27.8. mennessä) ovat hinnaltaan 20 € kappale niin lapsilta kuin aikuisilta. Tämän jälkeen lippuhinnat nousevat ollen 20 € lapsilta ja 35 € aikuisilta. Viimeinen ilmoittautumispäivä teatteriin on 31.10. Ilmoittautumiset Katja L:lle.
 

Menneet tapahtumat