Tampereen seudun alueosasto, jäsenkirje 1/2019


Hei kaikki sydänperheet!

Saimme toimintaryhmään muutamia uusia aktiiveja (edelleen saa ilmoittautua mukaan) ja uudella ryhmällä mietimme uusia, erilaisia juttuja vuoden tapahtumiksi. Toivomme jokaiselle löytyvän jotain. Tervetuloa mukaan!

Seuraathan myös nettisivujamme tai kyselet tulevia tapahtumia yhteyshenkilöltämme Suvi Veteläsuolta (vetelasuo.suvi(at)gmail.com tai p. 050 4031 141). Liitythän myös Facebook-ryhmäämme (Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Tampereen seudun alueosasto), jonne päivitämme tuoreet tiedot tapahtumista. Otamme mielellämme ideoita toimintaan, joita voit laittaa esim. Suville tai muille toimintaryhmän jäsenille.

Toukokuussa, torstaina 2.5. klo 17 alkaen nautimme aikuisten illasta ruuan ja elokuvan merkeissä. Herkuttelemme ensin noin klo 17 alkaen Ristorante Il Sicilianossa, Siperian liikekeskuksessa (Itäinenkatu 5-7) ja sitten siirrytään elokuviin Plevnaan. Elokuva varmistuu viikkoa ennen, kun aikataulut selviävät, mutta kyseessä on joku osallistujille sopiva leffa. Voit tulla joko syömään tai vain leffaan tai pitkän kaavan mukaan molempiin. Leffalipun tarjoaa alueosasto ja syömiset ovat omakustanteiset. Ilmoittautumiset Siljalle 30.4. mennessä (puh. 044 0704 838).

Toukokuun lopulla pääsemme kokeilemaan kuntotanssi -tuntia. Kuntotanssi yhdistelee erilaisia afron, salsan, samban, cha-chan, jazzin, show-tanssin ja muiden tanssilajien askeleita. Mitä tanssilajeja juuri tämä tunti sisältää emme vielä tiedä, mutta tule kokeilemaan. Tunti muokataan kaikkien kunnolle sopivaksi. Tapahtuma sopii myös synjalaisille. Lisätietoja seuraa FB-sivuille tai ole yhteydessä Suviin.

Elokuussa lauantaina menemme porukalla Viikinsaareen -teemalla tule tutustumaan, grillaamaan ja nauttimaan kesäpäivästä. Seuraa FB-sivujamme tai ole yhteydessä Suviin.

Syyskuussa lauantaina 28.9. klo 13 pelastuslaitokselle. Mahdollisesti temppuratakin on lapsille tarjolla. Ilmoittautumiset Suville. Seuraa FB-sivujamme tai ole yhteydessä Suviin.

Marraskuussa perinteiset ja suositut pikkujoulut, todennäköisesti Kuljun Majakalla. Kuljun Majakalla (Tampereentie 262). Tarjolla mukavaa yhdessä oloa, jouluun virittäytymistä, purtavaa ja joululauluja. Seuraa FB-sivujamme tai ole yhteydessä Suviin.

Pääsemme myös tutustumaan YLE:n studioihin Tohloppiin ja tämä on suunnattu erityisesti Pikku Kakkosen ystäville. Mikäli aikataulu sopii, menemme kuvauspäivänä, niin lapset näkevät, kuinka ohjelmaa tehdään ja pääsevät kiertämään studion. Seuraa FB-sivujamme (tai ole yhteydessä Suviin), kerromme heti lisää, kun tapahtuman aika vahvistuu.

Toiveena on ollut kalliolaskeutumisen järjestäminen synjalaisille (14 v täyttäneet synnynnäisesti sydänvikaiset). Onko alueosastollamme kiipeilyä harrastavia, jotka voisivat ottaa vastuulle tämän tapahtuman järjestelyn? Jos tunnistat itsesi tästä, ole yhteydessä Hippuun (hpintila(at)yahoo.com tai 040 7780 911).

Lopuksi vielä tiedoksi alueosaston vuoden 2019 toimintaryhmä, johon otamme mielellämme uusia aktiiveja.

Hippu Pintilä, puheenjohtaja
Suvi Veteläsuo, yhteyshenkilö
Silja Puhakka, rahastonhoitaja


Hanna Koivurinne, Kaisa Stenvik, Kirsi Heinäjärvi, Mari Castelin, Reetta Krichenbauer, Päivi Kuusijoensuu, Sanna Sihvola, Roosa Haapajoki, Tanja Sointu


toimintaryhmän puolesta

Hippu Pintilä 

Lisää: