jäsenkirje 2/2016

Hei Synjan jäsen!
 
Toivottavasti olet voinut hyvin. Synjan tämä vuosi on ollut oikein antoisa. Keväällä sydännuoret tapasivat Lahdessa ja saatkin lukea siitä syksyn jäsenlehdestä. Aikuiset puolisoineen tapasivat puolestaan toukokuussa keväisessä Jyväskylässä (siitä enemmän lehdessä 4/2016). Tapaamiset ovat yhdistäneet erilaisia, eripuolilla Suomea asuvia ihmisiä. Jokainen tapaaminen on erilainen, sillä lopulta osallistujat tekevät tapaamisen!
Mikä mahtavinta: Sydännuoret ja -aikuiset pääsevät kohtaamaan toisensa vielä kerran tänä vuonna! Yhteistapaaminen pidetään 18.–20.11. Turussa. Samassa yhteydessä pidetään Synjan pikkujoulut ja syyskokous, jossa valitaan Synjan työryhmään uusia jäseniä.
Yhteistapaaminen on tällä kertaa Turussa Holiday Club Caribiassa, jonne pääsee melko helposti yleisillä kulkuneuvoilla (Onnibussilla suoraan ovelle!). Tapaaminen on tarkoitettu kaikille 14 vuotta täyttäneille sydännuorille ja -aikuisille. Viikonlopun aikana tutustumme toisiimme, saamme kuulla luentoja sosiaalietuuksista, seksuaalisuudesta ja suun terveydestä. Hyödynnämme tietenkin myös kylpylän altaita vapaa-ajalla! Mikäli tapaamisen päätteeksi on vielä virtaa jäljellä, voi käydä liikkumassa Caribian yhteydessä olevassa SuperParkissa omalla kustannuksella neuvottelemallamme alennetulla hinnalla. Katso tarkemmat tiedot tapaamisesta kotisivuiltamme: http://www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/alueosastot-ja-jaostot/synja Sielät löydät myös tapaamisen päivitetyn ohjelman.
Klikkaa ”Alueosastot ja jaostot” ja valitse vasemman puoleisesta listasta Synja. Löydät sieltä kaikki tapaamisemme ja jäsenkirjeemme sekä tietoa työryhmästä.

Synjan syyskokous pidetään lauantaina 19.11. klo 17–19 ja sen jälkeen on pikkujoulut. Ne ovat kaikille synjalaisille avoimia tilaisuuksia, vaikka muuten ei osallistuisi tapaamiseen. Kokouksessa käsitellään Synjan työryhmän toimintakertomus ja talouskatsaus sekä talousarvio vuodelle 2017. Kokouksessa valitaan myös neljä jäsentä Synjan työryhmään ja kaksi varajäsentä. Olisi hienoa saada työryhmään eri-ikäisiä, uusia ja idearikkaitakin synjalaisia. Työryhmässä tarjoamme mukavan seuran lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa tuleviin Synjan tapaamisiin. Mikäli olet kiinnostunut asettumaan ehdolle työryhmään, tule kokoukseen! Jos kiinnostuksestasi huolimatta et pääse kokoukseen, voit ilmoittaa halukkuutesi puheenjohtajalle Kristalle tai aluesihteerille. Lisätietoa työryhmätyöskentelystä saat Kristalta, aluesihteeriltä ja Synjan nettisivuilta.

Synjan pikkujouluja vietämme hotellin tiloissa. Tarjoilujen takia toivomme jäseniä ilmoittautumaan myös kokoukseen ja pikkujouluihin. Ilmoittautuminen tapaamiselle ja kokoukseen sekä pikkujouluihin alkaa 16.9.
Sydämellisesti tervetuloa tapaamiseen!
Synja työryhmä on suunnitellut ensi vuodelle useita tapaamisia. Niiden toteutumisesta päätetään yhdistyksen hallituksen kokouksessa ja tiedotamme tapaamisista jäsenlehdessä 1/2017 sekä jäsenkirjeessä. Ensi vuodelle toivomme voivamme järjestää tapaamiset ainakin omansa sydännuorille ja sydänaikuisille sekä sydännuorten ja -aikuisten yhteistapaamisen.
Kesäkuun alussa joukko synnynnäisesti sydänvikaisia aikuisia tapasivat toisensa EuroHearts-konferenssin merkeissä Kyproksella. Kristan ja Reetan konferenssikuulumisia pääset lukemaan seuraavasta jäsenlehdestä. Tahdomme kuitenkin jo tässä paljastaa, että vuonna 2018 konferenssi tullaan järjestämään Suomessa! Lue lisää jäsenlehdestä, joka ilmestyy 16.9.

Värikästä syksyn jatkoa Sinulle!
Terveisin,

 
Heidi Rajamäki Krista Mannermetsä
aluesihteeri Synjan työryhmän puheenjohtaja
044 2727 707
heidi.rajamaki(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
045 3456 333
krista.mannermetsa(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
 
Yhteystietojen muutokset voi ilmoittaa aluesihteerille joko sähköpostilla tai nettisivujen osoitteenmuutosilmoituksella. Sähköpostiosoite on hyvä ilmoittaa, jos tahtoo saada jäsenkirjeensä. Lähetämme vuosittain vain yhden jäsenkirjeen postitse ja yleensä se on alkuvuodesta lähetettävä jäsenkirje.
 
 

Sydänlapset ja -aikuiset ry
Synjan (sydännuoret ja -aikuiset) syyskokous
Turku
19.11.2016, klo 17.00–19.00

 
Asialista:
1.    Kokouksen avaaminen
2.    Kokouksen järjestäytyminen
2.1 Kokouksen puheenjohtajan valinta
2.2 Kokouksen sihteerin valinta
2.3 Kahden pöytäkirjan tarkastajan valinta
2.4 Kahden ääntenlaskijan valinta
3.    Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4.    Läsnäolijoiden ja valtakirjojen toteaminen
5.    Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
6.    Työryhmän työtehtävien esittely
7.    Synjan toimintakertomus 2016
8.    Synjan kuluvan vuoden talouskatsaus
9.    Synjan talousarvio 2017 (ehdotus)
10. Synjan toimintasuunnitelma 2017
11. Synjan työryhmän toiminnan esittely ja valinta vuodelle 2017
12. Muut käsiteltävät asiat
13. Kokouksen päättäminen