Pohjois-Savo

Pohjois-Savon alueosasto on perustettu vuonna 2020, kun Iisalmen ja Kuopion alueosastojen toiminnat yhdistettiin. Alueosastomme tavoitteena on järjestää mukavaa ja monipuolista toimintaa jäsenten toivomusten ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuksia kohdata muita alueen sydänperheitä. Keskeisintä toimintaamme ovat mm. ulkoilutapahtumat, uintireissut, keilailu, elokuvaillat, jääkiekko- ja jalkapallo-ottelut sekä tietysti pikkujoulut ja erilaiset tietopäivät. Toimintaa pyritään järjestämään vähintään parin kuukauden välein.

Varoja hankimme mm. myyjäisten ja arpajaisten muodossa. Ilmoittelemme tapahtumista jäsenlehdessä, sähköpostitse, jäsenkirjeen muodossa kerran, kaksi vuodessa sekä Facebook-ryhmässä. 

Alueosastomme tilinumero mm. omavastuuosuuksia varten on  FI18 5541 2820 0192 80. 
Toimintaa suunnittelee ja toteuttaa toimintaryhmä.

Pohjois-Savo | Tulevat tapahtumat

13.2.2021 11:00

Tervetuloa laskemaan mäkeä Riemurinteelle Kuopion Vehmasmäkeen. Omat laskuvälineet mukaan. Alueosasto tarjoaa makkarat ja mehut laavulla. Ilmoittautumiset pe 12.2 klo 15 mennessä Tiinalle: tiina.kangas-ahola(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai 040 4153 932. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot. Nähdään kello 11 Riemurinteen parkkipaikalla Kuvemäentiellä. Säävaraus.