Pohjois-Savo

Pohjois-Savon alueosasto on perustettu vuonna 2020, kun Iisalmen ja Kuopion alueosastojen toiminnat yhdistettiin. Alueosastomme tavoitteena on järjestää mukavaa ja monipuolista toimintaa jäsenten toivomusten ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuksia kohdata muita alueen sydänperheitä. Keskeisintä toimintaamme ovat mm. ulkoilutapahtumat, uintireissut, keilailu, elokuvaillat, jääkiekko- ja jalkapallo-ottelut sekä tietysti pikkujoulut ja erilaiset tietopäivät. Toimintaa pyritään järjestämään vähintään parin kuukauden välein.

Varoja hankimme mm. myyjäisten ja arpajaisten muodossa. Ilmoittelemme tapahtumista jäsenlehdessä, sähköpostitse, jäsenkirjeen muodossa kerran, kaksi vuodessa sekä Facebook-ryhmässä. 

Alueosastomme tilinumero mm. omavastuuosuuksia varten on  FI18 5541 2820 0192 80. 
Toimintaa suunnittelee ja toteuttaa toimintaryhmä.

Pohjois-Savo | Tulevat tapahtumat

5.11.2020 18:00


Koronatilanteen vuoksi Pohjois-Savon alueosaston vuosikokous pidetään etänä Zoomin kautta. Vuosikokouksen vastuuhenkilönä toimii Tiina Kangas-Ahola. Ilmoittautumiset allaolevalla lomaakkeella 4.11. mennessä. Osallistujille lähetetään sähköpostitse linkki Zoomiin. Kokouksessa suunnitellaan tulevaa vuotta ja valitaan toimintaryhmä. Lämpimästi tervetuloa mukaan ideoimaan alueosastomme toimintaa.