Medlemsbrev 1/2018

Hej alla hjärtbarnsfamiljer!
 
Det är nu länge sedan ni hört något från oss. Just nu är vi en ganska desarmerad styrelse som gärna tar in nya krafter att fortsätta verksamheten. Det finns pengar på kontot och i dags dato är vi 63 medlemsfamiljer, både svenska- och finskspråkiga från Kristinestad i söder till Karleby i norr.  Efter några års uppehåll då föreningen legat i dvala skall vi nu försöka få till en nystart och en sommarträff.

Den tänkte vi ha lördagen den 30.06.2018. Vi samlas vid Aava Kertun kotitila i Södra Vallgrund (www.aavakertunkotitila.fi) där vi bekantar oss med djuren, leker med killingarna och får vara med och mata kalvarna. Efter 2h tillsammans med alla djuren åker vi till café Arken där vi äter en bit mat och umgås med varandra. Replot simstrand ligger intill café Arken så vill man, kan man ta med sig badkläder. Föreningen betalar för besöket vid Aava Kertun Kotitila, vill ni fika där eller ta en glass så betalar ni det själva. Maten vid café Arken betalar föreningen för 5€/person av den mat ni äter. Hoppas ni har möjlighet att närvara. Din anmälan vill vi ha senast den 18.6. Anmäl dig genom att sända ett sms till Lisbeth Hintsala-Sabel, tel. 044 9322 096. Uppge hur många som kommer, ifall ni hänger med både till Aava Kerttu + Café Arken eller bara delar av dagen. Vi kontaktar er närmare för en förhandsbeställning på maten.
 
Vi siktar också en på en julfest i slutet på november, lö 24.11 med simning, god mat och samvaro på Norrvalla i Vörå/Härmän kuntokeskus.  Vi återkommer i början på hösten kring detta.
 
Vi hoppas att nya krafter känner sig manade att hänga med i styrelsearbetet. Vi har möten ca 1-3 ggr/år. Då planerar vi verksamheten och funderar på hur vi kan stöda on finnas till för våra medlemmar. Kontakta någon i styrelsen om du vill komma med!

Lisää: