Jäsenkirje 1/2018

Hei kaikki sydänlasten perheet!

Siitä on nyt aikaa, kun viimeksi kuulitte jotain meistä. Juuri nyt toimintaryhmämme on aika pieni ja ottaisimme mielellämme vastaan uusia voimia jatkaaksemme toimintaa. Tilillämme on rahaa ja jäsenperheitä on tällä hetkellä 63, sekä ruotsin-, että suomenkielisiä, Kristiinankaupungista Kokkolaan. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen yritämme saada toimintaa uudestaan ja aloitamme kesätapaamisella.

Ajattelimme pitää kesätapaamisen lauantaina 30.6.2018. Kokoonnumme Ava Kertun Kotitilalla Södra Vallgrundissa ( www.aavakertunkotitila.fi) jossa tutustumme eläimiin, leikimme kileillä ja saamme osallistua vasikoiden ruokintaan. Kun olemme viettäneet noin kaksi tuntia eläinten kanssa, lähdemme ruokailemaan Café Arkeniin.  Raippaluodon uimaranta on Café Arkenin vieressä, joten uimaankin voi mennä. Ottakaa uikkarit ja pyyhkeet siis mukaan. Yhdistys maksaa vierailun Aava Kertun Kotitilalla, mutta jos haluatte juoda kahvia tai syödä jäätelöä siellä, se ovat omakustanteista. Yhdistys maksaa 5 euroa /henkilö ruoasta, jonka syötte Café Arkenissa.
Ilmoittautumisen haluamme viimeistään 18.6. Ilmoittaudu lähettämällä tekstiviesti Lisbeth Hintsala-Sabelille, puh. 044 9322 096. Mainitse montako henkilöä osallistuu ja tuletteko sekä Aava Kertun Kotitilalle että Café Arkeniin vai tuletteko vain osan päivästä. Otamme teihin myöhemmin yhteyttä koskien ruoan ennakkotilausta.
Toivottavasti teillä on mahdollisuus osallistua.

Suunnittelemme myös joulujuhlaa marraskuun lopulle, la 24.11. Ohjelmassa olisi uintia, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa joko Norrvallalla Vöyrillä tai Härmän kuntokeskuksessa. Palaamme asiaan syksyllä.
Toivomme uusien voimien tulevan mukaan toimintaryhmään. Meillä on 1-3 kokousta/vuosi. Silloin suunnittelemme toimintaa ja miten voimme olla tukena jäsenillemme.
Ota yhteyttä, jos haluat tulla mukaan!                                               

Lisää: