Tervehdys Päijät-Hämeen alueosaston jäsenille!

                                                                                                                                          Alueosaston jäsenkirje 23.10.2019

Syksyn aikana alueosasto on järjestänyt muutamia tapahtumia, joihin on tullut mukavasti porukkaa. On ollut kiva huomata, että toimintaamme on tullut mukaan uusia jäseniä ja tapahtumissa on ollut vahvasti läsnä vertaistuki ja yhteiset kokemukset. Syyskuussa alueosasto järjesti ratsastustapahtuman Ali-Seppälän tallilla Luhtikylässä. Mukava päivä eläimiin tutustuen ja ratsastaen keräsi runsaan osallistujamäärän.Myös naapurialueosastosta oli vierailijoita mukana. Alueosaston syyskokous pidettiin ravintola Linkku Bistrossa 8.10.2019. Kokouksessa käytiin läpi kuluva toimintakausi ja tehtiin suunnitelmia tulevalle vuodelle. Toimintaryhmä uudistui henkilövaihdosten myötä. Puheenjohtaja Anneli Vainik oli ilmoittanut ennen kokousta luopuvansa tehtävästään ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Vesa Läderberg. Aktiivina ja sihteerinä toimineiden Emma ja Joni Koposen tilalle valittiin sihteeriksi Kaisa Kauppinen ja aktiiveiksi Matti Salo ja Satu Heinikainen. Rahastonhoitajana jatkaa Sanna Notkonen ja yhteyshenkilönä Kirsi Läderberg. Vuoden 2020 suunnitelmissa on mm. lätkämatsi, pomppimista Tramppaparkissa, mäenlaskua Messilässä ja retkeilyä Lapakistossa. Alkuvuoden tapahtumien päivämäärät tarkentuvat syksyn aikana. Alueosaston talous on tasapainossa ja kulut on suunniteltu vastaamaan rahatilannetta. Tuloja pyritään saamaan avustushakemuksilla säätiöltä ja kunnilta. 19.10. alueosaston porukka osallistui iltarasteille Tapanilan hiihtomajalla. Kolme perhettä oli lähtenyt rastien perään ihanassa syyssäässä. Rastit löytyivät innokkaiden suunnistajien toimesta reippaasti ja ulkoilusta jäi kaikille hyvä mieli.

Pikkujoulut!

Alueosaston toimintaryhmä kutsuu kaikki alueosaston jäsenet pikkujouluihin su 1.12.19 klo 16.00 Parinpellon leirikeskukseen, Parinpellontie 173, 16710 Hollola. Ohjelmassa jouluruokailu ja leppoisaa yhdessäoloa. Myös tontut vierailevat juhlassa, joten ota omalle lapselle nimetty pikkupaketti (noin  5 €) mukaan lahjasäkkiin laitettavaksi. Alueosasto tarjoaa sydänlapsen/-nuoren/-aikuisen ruuan. Muilta perheenjäseniltä ruokailun omavastuu on 10 €/aikuinen ja 5 €/lapsi. Sitovat ilmoittautumiset ruoka-aineallergioineen torstaihin 14.11.2019 mennessä sähköpostilla kirsi.laderberg(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestillä p. 040 579 3794. Omavastuun maksu 27.11.2019 mennessä alueosaston tilille FI30 5541 2820 0193 55.

Alueosaston yhteiset uinnit jatkuvat Hollolan uimahallissa sunnuntaisin klo 10. Ensimmäistä kertaa uimaan tullessa jäsentiedot ilmoitetaan kassalle, josta saa uintikortin (pantti 5 €), jota näyttämällä jatkossa sydänlapsi+saattaja pääsee alueosaston kustantamana uimaan. Muu perhe voi tulla mukaan uimaan omakustanteisesti uimahallimaksulla. Lisätietoja Kirsiltä sähköpostilla kirsi.laderberg(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai p. 040 5793 794 (arkisin klo 16.30 jälkeen).

Syksyisin terveisin,
Alueosaston toimintaryhmä