Sydämellinen tervehdys Päijät-Hämeen alueosaston jäsenille! 

Alueosastossamme on ollut hieman hiljaista viime kuukausina. Syksyn tullen kuitenkin aktivoiduimme ja lauantaina 29.9. vietimme Pukeudu punaiseen –Maailman sydänpäivää ratsastustapahtuman merkeissä. Tyttövoittoisella joukolla kokoonnuimme aurinkoisessa syyssäässä Ali-Seppälän tallilla, jossa parin tunnin ajan ratsastimme islanninponeilla ja nautimme herkuista kotakahvilassa.
 
2.10. pidettiin alueosaston vuosikokous ravintola Mamma Mariassa. Pienellä joukolla kävimme läpi kuluvan vuoden toimintaa ja teimme suunnitelmia tulevalle vuodelle. Toimintaryhmässä jatkavat puheenjohtaja Anneli Vainik, rahastonhoitaja Sanna Notkonen, sihteeri Joni Koponen ja yhteyshenkilö Kirsi Läderberg. Aktiivina toimintaryhmässä aloittaa Emma Koponen. Alueosaston talous on tasapainossa. Haemme avustuksia tulevalle toimintakaudelle säätiöiltä, Lahden kaupungilta sekä hyväntekeväisyyttä tukevilta järjestöiltä. Sydänlapset ja -aikuiset ry tukee alueosastotoimintaa myös rahallisesti.

Tulevia tapahtumia

Alueosaston rahastonhoitaja ja yhteyshenkilö osallistuvat vertaistukikoulutukseen Sydänlapset ja –aikuiset ry:n aluepäivillä 5.-7.10. Gustavelundissa, Tuusulassa.

Suunistusta

Lauantaina 20.10. suunnistusta LS-37:n lauantairasteilla Tapanilassa. Kokoontuminen Tapanilan hiihtomajalle klo 10. Ei ennakkoilmoittautumista. Reitit sopivat myös pienille suunnistajille. Tilaisuus on ilmainen.

Sydänäitien virkistyspäivä 

Sunnuntaina 18.11. klo 13 alkaa sydänlasten äitien virkistyspäivä.Luvassa on  Issikkavaellus Ali-Seppälän tallilla, kesto 3 h. Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 4.11. mennessä Kirsille sähköpostilla kladerberg(at)gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos paikkoja jää, voidaan sydänlasten isiäkin ottaa mukaan. Omavastuu on 35 €/hlö. Tarvittaessa järjestämme toisen vaelluspäivän, jos kiinnostuneita on runsaasti.

Pikkujoulut

Sunnuntaina 9.12. alkaen klo 15 on pikkujoulut Parinpellon leirikeskuksessa Hollolassa (0soite: Parinpellontie 173, 16710 Hollola) Sitovat ilmoittautumiset + ruoka-aineallergiat perjantaihin 23.11. mennessä Kirsille sähköpostilla kladerberg(at)gmail.com. Alueosasto tarjoaa sydänlapsen/-nuoren/-aikuisen ruuan, omavastuu muilta perheenjäseniltä on 10 €/aikuinen ja 5 €/lapsi. Omavastuut maksetaan etukäteen alueosaston tilille FI30 5541 2820 0193 55.
Tervetuloa koko perheen voimin pikkujouluilemaan! Ota mukaan omalle lapselle nimetty paketti max. 5 €, että joulupukki tai tontut pääsevät jakama paketit.
 
Tulevalle kaudelle suunnitelmissa on myös mm. Pelicans-peli, ulkoilupäivä Messilässä, HopLop/Leo´s leikkimaa –päivä. Näistä suunnitelmat tarkentuvat syksyn aikana.
 
Uinnit jatkuvat Hollolan uimahallissa (Terveystie 8) sunnuntaisin klo 10. Alueosasto maksaa uinnin sydänlapselle/-nuorelle ja saattajalle. Ensimmäisellä uintikerralla saatte sisäänpääsyyn oikeuttavan kortin sydänlapsen tiedoilla, jota näyttämällä pääsette seuraavilla kerroilla uimaan.
 
Aurinkoisin syysterveisin,

Päijät-Hämeen alueosaston toimintaryhmä
Anneli, Emma, Joni, Kirsi ja Sanna