Päijät-Häme

Tervetuloa mukaan Sydänlapset ja –aikuiset ry:n Päijät-Hämeen alueosaston toimintaan!

Liittyessäsi Sydänlapset ja –aikuiset yhdistykseen kannattaa pyytää yhteydenottoa alueosastolta, jolloin alueen yhteyshenkilö soittaa tai lähettää sähköpostia sinulle ja kertoo toiminnastamme. Alueosasto järjestää virkistystoimintaa ja vertaistukea Päijät-Hämeen alueen synnynnäisesti sydänvikaisten lasten perheille.

Alueosasto pitää vuosittain syyskokouksen, jossa valitaan toimintaryhmä seuraavalle vuodelle. Toimintaryhmä suunnittelee vuosittaiset tapahtumat jäsenistön toiveiden mukaisesti syyskokouksen päätösten mukaan. Järjestämme virkistyspäiviä esim. retkeilyn, ulkoilun, makkaranpaiston ja saunomisen merkeissä, käymme mm. jääkiekko-otteluissa ja raveissa ja järjestämme jäsenistölle mahdollisuuden käydä uimahallissa, jolloin sydänlapsen ja saattajan uinnit kustannetaan alueyhdistyksen toimesta. Vuosittain vietämme yhteistä aikaa myös pikkujouluissa hyvän jouluruuan äärellä.

Tapaamisissamme jäsenperheet pääsevät vaihtamaan kokemuksia sydänperheiden arjesta ja saavat tärkeää vertaistukea ja voimia ja hyviä vinkkejä omaan arkeensa. Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille, jonka numero on FI30 5541 2820 0193 55. 

Löydät meidät myös Facebookista.

Tule rohkeasti mukaan mukavaan joukkoomme!

 

Päijät-Häme | Tulevat tapahtumat

2.3.2019 10:00

Päijät-Hämeen alueosasto järjestää ulkoilupäivän Messilässä. Pikkukylässä perheen pienimmät voivat laskea pulkalla tai harjoitella laskettelua suksilla/laudalla ja nuotiopaikalle alueosasto järjestää pientä evästä kaikille päivään osallistuville. Omia eväitäkin voi ottaa mukaan. Alueosasto tarjoaa sydänlapsen ja saattajan lipun Pikkukylään sekä Päijät-Hämeen alueosaston jäsenten laskettelemaan menevien sydänlasten päivälipusta 50%. Muiden alueosastojen jäsenet ovat tervetulleita tapahtumaan omakustanteisesti.
... Lue lisää

13.4.2019 9:00

Tervetuloa pikkuväen kanssa joko HopLopiin tai Leo’s leikkimaahan. Facebook-sivullamme (Sydänlapset ja -aikuiset Päijät-Hämeen alueosasto) järjestämme äänestyksen kumpaan paikkaan menemme. Asiasta tiedotetaan jäsenkirjeellä kevättalven aikana. Alueosasto tarjoaa sydänlapsen lipun. Ilmoittautumiset 10.4. mennessä Kirsille tekstiviestillä p. 0405793794 tai sähköpostilla kladerberg(at)gmail.com.
 

Menneet tapahtumat

16.12.2018 10:00

9.12.2018 15:00

9.12.2018 10:00