Hei Oulun seudun sydänlapset perheineen sekä sydännuoret ja -aikuiset!

Jäsenkirjeessä kerromme mitä mukavaa olemme keksineet syksylle 2019. Vertaistuki on tärkeää sydänlapselle, -nuorelle ja –aikuiselle sekä sydänlasten vanhemmille, sisaruksille ja muille läheisille. Tapahtumissa tavataan! ☺
Alueosaston toimintaryhmässä on aina tilaa uusille aktiiveille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä tapahtumia. Jos haluat liittyä alueosaston toimintaryhmään, olethan yhteydessä Kaisaan
tai Senjaan.

Toimintaryhmä:

Yhteyshenkilö:                  Kaisa Hiltunen , kaisajamsa(at)hotmail.com , 040 566 8108

Puheenjohtaja:                 Senja Halonen , senja.halonen(at)gmail.com , 040 849 5454

Rahastonhoitaja:              Sisko Sammalmaa, sisko.sammalmaa(at)gmail.com, 044 544 4409

Aktiivi:                               Keni Hiltunen , keni.hiltunen(at)gmail.com , 050 591 2162

Aktiivi:                               Sanna Talus , talussanna(at)gmail.com

Aktiivi:                               Janne Schutskoff , janne.schutskoff(at)gmail.com , 040 771 6192

Aktiivi:                               Niina Wunsch , niina.wunsch(at)gmail.com , 040 910 3905
 

JÄSENKIRJE LÄHETETÄÄN SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA

Jäsenkirje lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa 2 kertaa vuodessa. On erittäin tärkeää, että jäsenet pitävät yhteystietonsa ajan tasalla Sydänlapset ja -aikuiset ry:ssä. Ilmoita siis mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi (myös sähköpostiosoitteen muutos) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai päivitä yhteystietosi  tämän linkin kautta. Jäsenkirje löytyy  alueosaston sivuilta sekä alueosaston Facebook-ryhmästä; Sydänlapset- ja aikuiset ry:n Oulun seudun alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

ILMOITTAUTUMISET & OMAVASTUUT

Jokaisen tapahtuman kohdalla kerrotaan ilmoittautumisohjeet. Yleensä ilmoittautuminen tapahtumiin on sitova, eli tiedoksi annetun päivämäärän jälkeisistä peruuntumisista omavastuuta ei välttämättä saa takaisin. Omavastuiden palauttamiskäytäntö on sidoksissa tapahtuman laskutustapaan. Tapahtumiin voi ilmoittautua myös puhelimitse. Huomioithan, että moni meistä tekee vuorotyötä, joten emme välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen juuri silloin kun soitat, mutta soitamme kyllä takaisin.
Voitte myös antaa palautetta sekä ideoita tapahtumista. Tapahtumien omavastuut maksetaan ennen kyseistä tapahtumaa alueosaston tilille. Tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22.
 

SYKSYN 2019 OHJELMA:

LA 12.10. KLO 11.15 – 12.15 PILATES-/VENYTTELYTUNTI SYDÄNNUORILLE JA SYDÄNAIKUISILLE

Tervetuloa Pilates Studio Hemmaan, jossa ohjaaja Piia Saapunki pitää pilates/-venyttelytunnin. Tunnin alaikäraja on 13 vuotta. Jokainen sydännuori ja -aikuinen voi ottaa tunnille mukaan yhden henkilön itselleen kaveriksi, esim. puolison, sisaruksen tai vanhemman. Paikkoja on rajoitetusti.Tunti on kevyt, mutta hellästi vahvistava; se alkaa alkulämmittelyllä, josta edetään kehon keskustaa vahvistavien liikkeiden kautta loppuvenyttelyyn ja loppurentoutukseen. Liikkeet tehdään rauhallisesti omia voimavaroja kuunnellen. Tunnilla yhdistellään myös liikkeitä ja hengitystä sekä harjoitellaan rentouttavaa hengittämistä. Tunti sopii kaikille eikä ole kuntotasosta riippuvainen. Tarvittaessa kysy lupa hoitavalta lääkäriltäsi tunnille osallistumista varten, etenkin jos olet vasta ollut sydänoperaatiossa. Otathan mukaan oman maton, vesipullon, pienen pyyhkeen sekä lämpimät ja joustavat vaatteet.
Omavastuut:
- Sydännuori tai sydänaikuinen 2 euroa
- Muut 4 euroa
Sitovat ilmoittautumiset Sannalle viimeistään ma 7.10. Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22. Pilates Studio Hemma sijaitsee osoitteessa: Intiönpolku 2 90130 Oulu

TI 5.11. KLO 18.00 –  20.00 OSTOSILTA IDEAPARKIN CHANGE-MYYMÄLÄSSÄ

Alueosastomme naisilla on mahdollisuus osallistua ostosiltaan Ideaparkin Change Lingerie-myymälässä. Change Lingerie on tanskalainen alusvaateketju. Ostosillan aikana myymälä on suljettu muilta asiakkailta ja tarjolla on pientä naposteltavaa. Kaikki tuotteet -40%. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 28.10. Niinalle.

SU 1.12. KLO 13.00 PIKKUJOULUT OULUN TÄHTISIRKUKSESSA

Alueosaston pikkujoulut järjestetään Oulun Tähtisirkuksessa. Yhtä sirkusta! - työpajan kesto on 90 min ja siinä pääsee kokeilemaan eri sirkuslajeja. Paikalla on 2 ohjaaja, jotka opastavat sirkuslajeissa, mutta lapset ovat työpajan ajan vanhempiensa vastuulla, eli vanhemmatkin osallistuvat työpajaan. Tervetuloa pikkujouluihin koko perheen voimin!  Omavastuu 5 euroa / lapsi tai nuori. Ilmoittautumiset viimeistään su 24.11. Kaisalle. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle yksityisviestin. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä montako lasta ja aikuista perheestänne osallistuu.
Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22. Tähtisirkuksen osoite on: Kurkelantie 2 90230 Oulu

MA 9.12. KLO 17.00 VUOSIKOKOUS KAUKOVAINION KIRJASTON RYHMÄTYÖTILASSA

Vuosikokouksessa kootaan vuoden 2019 tapahtumat ja suunnitellaan tapahtumia vuodelle 2020. Lisäksi vuosikokouksessa päätämme miten hankimme varoja alueosaston toimintaan ensi vuonna. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme.
Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille, innokkaille jäsenille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevia tapahtumia sekä hankkimassa varoja alueosaston toiminnan järjestämiseen! Ilmoittautumiset viimeistään su 8.12. Senjalle. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.
Kaukovainion kirjaston osoite on: Hiirihaukantie 4 90250 Oulu.


Toivottavasti tapaamme tulevissa tapahtumissa!
Kaisa, Senja, Sisko, Keni, Sanna, Janne & Niina