Jäsenkirje 2/2018

Hei Oulun seudun sydänlapset perheineen sekä sydännuoret ja -aikuiset!

Jäsenkirjeessä kerromme mitä mukavaa olemme keksineet syksylle 2018. Vertaistuki on tärkeää sydänlapselle, -nuorelle ja –aikuiselle sekä sydänlasten vanhemmille ja sisaruksille. Tapahtumissa tavataan!

Toimintaryhmä:
Yhteyshenkilö: Kaisa Hiltunen , kaisajamsa(at)hotmail.com , 040 566 8108
Puheenjohtaja: Senja Halonen , senja.halonen(at)gmail.com , 040 849 5454
Rahastonhoitaja: Sisko Sammalmaa, sisko.sammalmaa(at)gmail.com, 044 544 4409
Aktiivi: Keni Hiltunen , keni.hiltunen(at)gmail.com , 050 591 2162
Aktiivi: Sanna Talus , talussanna(at)gmail.com
Aktiivi: Janne Schutskoff , janne.schutskoff(at)gmail.com , 040 771 6192

Jäsenkirje lähetetään sähköisessä muodossa
Muistutuksena jokaiselle, että jäsenkirje lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa. On erittäin tärkeää, että jäsenet pitävät yhteystietonsa ajan tasalla Sydänlapset ja -aikuiset ry:ssä. Ilmoita siis mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi (myös sähköpostiosoitteen muutos) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai päivitä yhteystietosi tämän linkin kautta.

Jäsenkirje löytyy alueosaston sivuilta sekä alueosaston Facebook-sivulta; Sydänlapset- ja aikuiset, Oulun seudun alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

Ilmoittautumiset sekä omavastuut
Jokaisen tapahtuman kohdalla kerrotaan ilmoittautumisohjeet. Puhelimitse voi myös ilmoittautua. Huomioithan, että moni meistä tekee vuorotyötä, joten emme välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen juuri silloin kun soitat, mutta soitamme kyllä takaisin.
Voitte myös antaa palautetta sekä ideoita tapahtumista. Tapahtumien omavastuut maksetaan ennen kyseistä tapahtumaa alueosaston tilille. Tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22.

Sydänaikuisten WhatsApp-ryhmä
Sydänaikuisille on perustettu WhatsApp-ryhmä, jossa voidaan jutella ja sopia tapaamisia sekä suunnitellusti että ex tempore-meiningillä.
Kaikki sydänaikuiset ovat tervetulleita ryhmään! Jos haluat liittyä ryhmään, laita tekstari tai Whatsapp-viesti Senjalle numeroon 040 849 5454.

Syksyn 2018 ohjelma:
Palolaitosvierailu to 20.9. klo 17.30

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin palolaitosvierailulle Oulun paloasemalle (Pikkukankaantie 2 90130 Oulu). Tapahtumassa pääsee ensihoitajien opastamana katsomaan mitä kaikkea ambulanssista löytyy. Paikalla on myös paloauto, jos se ei satu olemaan hälytysajossa juuri samaan aikaan. Tapahtuma on ilmainen ja tarjolla on pientä välipalaa.
Ilmoittautumiset viimeistään ke 19.9. Kaisalle osoitteeseen kaisajamsa(at)hotmail.com . Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.
Huomioithan, että paloaseman ovet ovat lukossa, joten kokoontuminen on palolaitoksen ovella klo 17.30.

Sydännuorten ja -aikuisten lautapeli-ilta ja ruokailu la 13.10 klo 16.00
Järjestämme lautapeli-illan ravintola Tubassa (Mannenkatu 2 90130 Oulu). Aloitamme illan ruokailulla, jonka jälkeen jatkamme illanviettoa lautapelien parissa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille.
Voit valita joko pizzan tai burgerin + puikulaperunaranskalaiset / bataattiranskalaiset / paahdetut juurekset / salaatti. Omavastuu ruuasta on 10 €. Juoman jokainen maksaa itse.
Ruokalistat löytyvät osoitteesta: https://www.tuba.fi/pizza/ ja https://www.tuba.fi/burger/ (huom: ei ruokia DELInDINING-listalta).
Sitovat ilmoittautumiset Sannalle viimeistään su 7.10. osoitteeseen talussanna(at)gmail.com .
Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22
.
Vuosikokous ravintola Hai Longissa la 24.11. klo 14.00
Vuosikokouksessa kootaan vuoden 2018 tapahtumat ja suunnitellaan tapahtumia vuodelle 2019. Lisäksi vuosikokouksessa päätämme miten hankimme varoja alueosaston toimintaan ensi vuonna. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme.
Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille, innokkaille jäsenille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevia tapahtumia sekä hankkimassa varoja alueosaston toiminnan järjestämiseen!
Ilmoittautumiset Senjalle ke 21.11. mennessä osoitteeseen: senja.halonen(at)gmail.com . Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.

Pikkujoulut Leo`s Leikkimaassa la 1.12. klo 11.00
Alueosaston pikkujoulut vietetään tänä vuonna Leo`s Leikkimaassa Kempeleessä (Honkasentie 15 90450 Kempele). Tapahtuma alkaa klo 11.00. Saavuthan paikalle ajoissa, sillä kaikkien osallistujien tulee olla paikalla yhtä aikaa! Alussa pidämme lyhyen esittäytymiskierroksen, jotta leikkimaassa touhutessamme tunnistamme muut sydänperheet ja halukkaat voivat hakeutua toistensa seuraan vertaistuen merkeissä. Vertaistuki on tärkeää kaikenikäisille sydänlapsille sekä heidän perheenjäsenilleen.
Leikkimaassa touhuaminen vaatii energiaa, joten Leo`s Leikkimaan ravintolassa on mahdollista osallistua ruokailuun, joka alkaa klo 13.00. Saavuthan ruokailuun ajoissa.
Omavastuut:
Pääsyliput:
• Pääsylippu Leo`s Leikkimaahan: 7 € / lapsi 1-17 v (huom: omavastuu voi olla 9 € jos tapahtumaan ei tule riittävästi osallistujia)
• Aikuiset ja alle 1-vuotiaat lapset veloituksetta
Ruokapaketit (samat hinnat lapsilla ja aikuisilla):
• Paketti 1: Donitsi + mehu: 2 € / hlö
• Paketti 2: Donitsi + virvoitusjuoma: 3 € / hlö
• Paketti 3: Hot dog + mehu: 2 € / hlö
• Paketti 4: Hot dot + virvoitusjuoma: 3 € / hlö
• Paketti 5: Lasten ateria (hampurilainen, kananugetit tai lätyt): 2 € / hlö
• Aikuisille voidaan mehun tilalle vaihtaa kahvi tai tee

Kun ilmoittaudut pikkujouluihin, mainitsethan montako osallistujaa saapuu ja kuinka moni heistä on alle 1 v. Mikäli haluatte ruokailla tapahtuman aikana, ilmoitathan mitkä ruokapaketit haluatte tilata. Mainitsethan myös, jos haluat vaihtaa mehun tilalle kahvin tai teen. Huomioithan, että nämä edulliset ruokapakettien hinnat ovat voimassa vain kun tilaus tehdään ennakkoon.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään to 22.11. Kaisalle osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com . Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin. Kaisa ilmoittaa pe 23.11. pääsylipun omavastuuosuuden, joka voi siis olla joko 7 € / lapsi tai 9 € / lapsi riippuen osallistujamäärästä.

Tervetuloa tapahtumiin!
Terveisin,
Kaisa, Senja, Sisko, Keni, Sanna & Janne

Lisää: