Jäsenkirje 2/2017

Hei Oulun seudun sydänlapset perheineen sekä sydännuoret ja -aikuiset!  

19.9.2017

Jäsenkirjeessä kerromme mitä mukavaa olemme keksineet syksylle 2017. Vertaistuki on tärkeää sydänlapselle, -nuorelle ja –aikuiselle sekä sydänlasten vanhemmille ja sisaruksille. Tapahtumissa tavataan! ☺

Toimintaryhmä:
Yhteyshenkilö: Kaisa Hiltunen , kaisajamsa(at)hotmail.com , 040 566 8108
Puheenjohtaja: Senja Halonen , senja.halonen(at)gmail.com , 040 849 5454
Rahastonhoitaja: Sisko Sammalmaa, sisko.sammalmaa(at)gmail.com , 044 544 4409
Aktiivi: Keni Hiltunen , keni.hiltunen(at)gmail.com , 050 591 2162
Aktiivi: Henna Karhumaa , henna.karhumaa(at)hotmail.com , 050 304 2700
Aktiivi: Laura Juka , lk.juka(at)hotmail.fi

Jäsenkirje lähetetään VAIN sähköisessä muodossa.

Muistutuksena jokaiselle, että jäsenkirje tulee vain sähköisessä muodossa. Paperiversiosta on luovuttu kokonaan. On erittäin tärkeää, että jäsenet pitävät yhteystietonsa ajan tasalla Sydänlapset ja -aikuiset ry:ssä. Ilmoita siis mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi (myös sähköpostiosoitteen muutos) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai päivitä yhteystietosi tämän linkin kautta.
Jäsenkirje löytyy alueosaston sivuilta sekä alueosaston Facebook-sivulta; Sydänlapset- ja aikuiset, Oulun seudun alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

Ilmoittautumiset sekä omavastuut:

Jokaisen tapahtuman kohdalla kerrotaan ilmoittautumisohjeet. Puhelimitse voi myös ilmoittautua. Huomioithan, että moni meistä tekee vuorotyötä, joten emme välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen juuri silloin kun soitat, mutta soitamme kyllä takaisin.
Voitte myös antaa palautetta sekä ideoita tapahtumista. Tapahtumien omavastuut maksetaan ennen kyseistä tapahtumaa alueosaston tilille.
Tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22.

Sydänaikuisten WhatsApp-ryhmä:

Sydänaikuisille on perustettu WhatsApp-ryhmä, jossa voidaan jutella ja sopia tapaamisia sekä suunnitellusti että ex tempore-meiningillä.
Kaikki sydänaikuiset ovat tervetulleita ryhmään! Jos haluat liittyä ryhmään, laita tekstari tai Whatsapp-viesti Senjalle numeroon 040 849 5454.

Syksyn 2017 ohjelma:

Keilaus sydännuorille, -aikuisille ja sydänlasten vanhemmille la 21.10 klo 14.00
Menemme keilaamaan tunnin ajaksi Pelixir Ouluun (Tukkimiehentie 1, 90530 Oulu). Tapahtuman alaikäraja on 13 vuotta. Jokainen sydännuori ja -aikuinen voi ottaa tapahtumaan mukaansa yhden henkilön itselleen kaveriksi, tule siis keilaamaan vaikkapa puolison tai sisaruksen kanssa!
Tapahtuman omavastuu on 4 € / hlö. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Keilauksen jälkeen menemme syömään Ravintola Nohadraan (Merikoskenkatu 10 90500 Oulu). Ruokailun jokainen maksaa itse kokonaisuudessaan. Alueosasto ei järjestä kuljetusta Pelixir Oulusta Nohadraan.

Sitovat ilmoittautumiset to 12.10. mennessä Senjalle osoitteeseen: senja.halonen(at)gmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.

Ostosilta Kempeleen Change-myymälässä ti 31.10. klo 18.00
Alueosastomme naisilla on mahdollisuus osallistua ostosiltaan Kempeleen Change Lingerie-myymälässä (kauppakeskus Zeppelin). Change Lingerie on tanskalainen alusvaateketju. Ostosillan aikana myymälä on suljettu muilta asiakkailta ja tarjolla on pientä naposteltavaa. Myyjät auttavat jokaista löytämään täydelliset ja istuvat alusvaatteet. Tule tekemään löytöjä, sillä muiden tarjousten lisäksi kaikki tuotteet ostosillan ajan -50%!
Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Sitovat ilmoittautumiset ma 23.10. mennessä Senjalle osoitteeseen: senja.halonen(at)gmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.

Pikkujoulut SuperPark Oulussa su 19.11. klo 10.00
Kaikenikäiset jäsenemme perheineen ovat tervetulleita pikkujouluihin! Tapahtuma alkaa klo 10.00, jolloin tarjoillaan Ravintola Robson`s joulupuuroaamiainen. SuperPark ja kaikki sen aktiviteetit ovat vapaasti käytettävissä koko päivän klo 10.30 – 19.00.
Olemme saaneet 20 ilmaislippua, jotka varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmaislippu on tarkoitettu perheen sydänvikaiselle jäsenelle, olipa hän lapsi, nuori tai aikuinen. Lippuja on siis mahdollista lunastaa 1 kpl / perhe. Ilmaislipulla pääsee ilmaiseksi SuperParkiin, mutta joulupuuroaamiaista se ei kata. Mikäli kaikki 20 ilmaislippua ehtivät mennä, myös sydänvikainen jäsen joutuu maksamaan omavastuuosuuden pääsylipusta. Voit myös osallistua pelkästään joulupuuroaamiaiselle.

Omavastuut:
Pääsylippu SuperParkiin: 8 € / hlö (alle 4v veloituksetta)
Joulupuuroaamiainen alle 12v: 3 € / hlö
Joulupuuroaamiainen yli 13v: 4 € / hlö
Mainitsethan ilmoittautuessasi jos perheenne sydänvikainen jäsen on alle 4v. Ilmoitathan myös montako pääsylippua tarvitsette. Mikäli haluatte osallistua joulupuuroaamiaiselle, ilmoitathan ruokailijoiden iän ja määrän.

Sitovat ilmoittautumiset to 9.11. mennessä Kaisalle osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.

Vuosikokous ravintola Hai Longissa su 26.11 klo 14.00
Vuosikokouksessa kootaan vuoden 2017 tapahtumat ja suunnitellaan tapahtumia vuodelle 2018. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme.
Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille, innokkaille jäsenille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevia tapahtumia!
Ilmoittautumiset Senjalle 19.11 mennessä osoitteeseen: senja.halonen(at)gmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla yksityisviestin.

Palolaitosvierailu
Loppuvuodelle on suunniteltu vierailua palolaitokselle. Tapahtuma on ilmainen. Tiedotamme tapahtuman tarkan ajankohdan myöhemmin.
 

Tervetuloa tuleviin tapahtumiin!

Terveisin,
Kaisa, Senja, Sisko, Keni, Henna & Laura