Jäsenkirje 1/2019

Hei Oulun seudun sydänlapset perheineen sekä
sydännuoret ja -aikuiset!

 
Jäsenkirjeessä kerromme mitä mukavaa olemme keksineet keväälle 2019. Vertaistuki on tärkeää sydänlapselle, -nuorelle ja –aikuiselle sekä sydänlasten vanhemmille, sisaruksille ja muille läheisille.
Tapahtumissa tavataan! ☺ 
Toimintaryhmämme pysyi samana kuin viime vuonna. Alueosaston toimintaryhmässä on aina tilaa uusille aktiiveille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä tapahtumia. Jos haluat liittyä alueosaston toimintaryhmään, olethan yhteydessä Kaisaan tai Senjaan.

Toimintaryhmä:
Yhteyshenkilö: Kaisa Hiltunen, kaisajamsa(at)hotmail.com , 040 566 8108
Puheenjohtaja: Senja Halonen, senja.halonen(at)gmail.com , 040 849 5454        
Rahastonhoitaja:  Sisko Sammalmaa, sisko.sammalmaa(at)gmail.com, 044 544 4409
Aktiivi: Keni Hiltunen, keni.hiltunen(at)gmail.com , 050 591 2162            
Aktiivi:            Sanna Talus, talussanna(at)gmail.com 
Aktiivi:  Janne Schutskoff, janne.schutskoff(at)gmail.com , 040 771 6192                         
 

TÄHTIKORTTI

Alueosastomme hankkii varoja toimintaansa myymällä Tähtikorttia 7.4.2019 asti. Tähtikortilla saa monipuolisesti etuja eri liikkeisiin Oulussa ja muualla Suomessa. Edut eivät ole kertaluonteisia, vaan ne ovat voimassa koko kauden. Kortin voimassaolo alkaa 1.6.2019 ja päättyy 31.5.2020 Kun kortin ostaa nyt, saa kaupan päälle vielä kuluvan kauden kortin, eli voit hyödyntää Tähtikorttia ostohetkestä vuoden 2020 toukokuun loppuun saakka! Tähtikortin hinta on 20 €, josta alueosasto saa 10 €. Jos haluat ostaa kortin, laita sähköpostia Senjalle. Tähtikortin voi ostaa myös 12.2. Kärppä-pelissä ja 6.4. Edenissä toimintaryhmän aktiiveilta. Jokainen jäsenemme voi myös auttaa alueosastoa Tähtikortin myynnissä kertomalla kortin ostomahdollisuudesta ja eduista esim. työkavereilleen, sukulaisilleen, ystävilleen. Jokainen myyty kortti tuo meille varoja toiminnan järjestämiseen! Jos tiedät, että joku haluaa ostaa Tähtikortin ja samalla tukea Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Oulun seudun alueosaston toimintaa, laita viestiä Senjalle. Tähtikortin kaikki edut löytyvät osoitteesta www.tahtikortti.fi

JÄSENMAKSU

Jäsenmaksulomake tulee Sydänliiton lehden mukana. Otathan sen talteen ja huolehdit jäsenyytesi voimassaolon kuntoon. Sydänliitto on ottanut jäsenmaksuissa käyttöön e-laskun ja suoramaksun. Ohjeet elaskun tilaamiseen löytyvät Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenlehdestä 4/2018.

JÄSENKIRJE LÄHETETÄÄN SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA

Jäsenkirje lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa 2 kertaa vuodessa. On erittäin tärkeää, että jäsenet pitävät yhteystietonsa ajan tasalla Sydänlapset ja -aikuiset ry:ssä.  Ilmoita siis mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi (myös sähköpostiosoitteen muutos) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai päivitä yhteystietosi tämän linkin kautta.
Jäsenkirje löytyy alueosaston sivuilta sekä alueosaston Facebook-ryhmästä; Sydänlapset- ja aikuiset, Oulun seudun alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

ILMOITTAUTUMISET & OMAVASTUUT

Jokaisen tapahtuman kohdalla kerrotaan ilmoittautumisohjeet. Yleensä ilmoittautuminen tapahtumiin on sitova, eli tiedoksi annetun päivämäärän jälkeisistä peruuntumisista omavastuuta ei välttämättä saa takaisin. Omavastuiden palauttamiskäytäntö on sidoksissa tapahtuman laskutustapaan. Tapahtumiin voi ilmoittautua myös puhelimitse. Huomioithan, että moni meistä tekee vuorotyötä, joten emme välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen juuri silloin kun soitat, mutta soitamme kyllä takaisin. 
Voitte myös antaa palautetta sekä ideoita tapahtumista. Tapahtumien omavastuut maksetaan ennen kyseistä tapahtumaa alueosaston tilille. Tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22.

SYDÄNAIKUISTEN WHATSAPP-RYHMÄ

Synnynnäisesti sydänvikaisille aikuisille on perustettu WhatsApp-ryhmä, jossa voidaan jutella ja sopia tapaamisia sekä suunnitellusti että ex tempore-meiningillä. 
Kaikki sydänaikuiset ovat tervetulleita ryhmään! Jos haluat liittyä ryhmään, laita tekstari tai Whatsappviesti Senjalle numeroon 040 849 5454.
                       

KEVÄÄN 2019 OHJELMA:

SYDÄNLASTEN VIIKON TAPAHTUMA: JÄÄKIEKKO- OTTELU KÄRPÄT – TAPPARA TI 12.2. KLO 18.30

Sydänlasten viikkoa vietetään 7. – 14.2.2019. Viikon tarkoituksena on lisätä yleistä tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten lasten, aikuisten sekä heidän läheistensä etuja ajavana potilasjärjestönä. Sydänlasten viikon kunniaksi alueosastomme lähtee kannustamaan Kärppiä otteluun Kärpät – Tappara ti 12.2. klo 18.30. 
Omavastuut:
- Sydänlapset, - nuoret ja -aikuiset pääsevät otteluun ilmaiseksi. 
- Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi, jos istuvat sylissä. 
- Muiden osalta lipun hinta on 6 € / hlö.
Ottelussa järjestään lipaskeräys ja kerätyt varat käytetään alueosaston toiminnan järjestämiseen. Lisäksi alueosaston toimintaryhmän aktiiveilta voi ostaa Tähtikortin. Jos siis haluat osallistua lipaskeräykseen ja/tai ostaa Tähtikortin, varaathan käteistä mukaan (tasaraha Tähtikortin ostoa varten). Sitovat ilmoittautumiset Sannalle viimeistään ma 4.2.2019. Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22.

KYLPYLÄPÄIVÄ EDENISSÄ LA 6.4. KLO 10.00

Jo perinteeksi muodostunut kylpyläpäivä Edenissä järjestään jälleen. Kylpyläpäivä alkaa klo 10.00 kokoontumisella Edenin aulassa. Pienen juttutuokion jälkeen siirrymme kylpylään.  
Omavastuut:
- Yli 16 vuotiaat 8 €
- Lapset 3 – 15 vuotta 6 €
- Alle 3–vuotiaat pääsevät kylpylään ilmaiseksi. 
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 25.3. Kaisalle. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle yksityisviestin.
Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22

IDEOINTI- / PIZZAILTA TI 7.5. KLO 17.00

Alueosasto järjestää matalan kynnyksen ideointi-/pizzaillan ti 7.5. klo 17.00 Pizzeria Da Mario:ssa (Torikatu 24 90100 Oulu). Ideointi-iltaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet; tarkoituksena on keskustella ja ideoida yhdessä millaisia tapahtumia Oulun seudun alueosasto järjestää tulevaisuudessa. Tule siis rohkeasti mukaan keskustelemaan ja kehittämään alueosaston toimintaa! Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille aktiiveille ja ideointi-illassa kerromme mielellämme, minkälaista alueosastotoiminta on toimintaryhmän aktiivien näkökulmasta. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ideointiiltaan myös siinä tapauksessa, jos eivät halua toimintaryhmään liittyä. Ilmoittautumiset viimeistään pe 4.5. Senjalle. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Senjalle yksityisviestin.
 
Toivottavasti tapaamme tulevissa tapahtumissa! 
Kaisa, Senja, Sisko, Keni, Sanna & Janne