Jäsenkirje 1/2017

Hei Oulun seudun sydänlapset perheineen sekä sydännuoret ja -aikuiset!                                         13.3.2017

Jäsenkirjeessä kerromme mitä mukavaa olemme keksineet keväälle 2017. Vertaistuki on tärkeää sydänlapselle, -nuorelle ja –aikuiselle sekä sydänlasten vanhemmille ja sisaruksille. Tapahtumissa tavataan!
Toimintaryhmämme on liittynyt uusi aktiivi, tervetuloa mukaan Laura!

Toimintaryhmä 

Yhteyshenkilö: Kaisa Hiltunen , kaisajamsa(at)hotmail.com , 040 566 8108
Puheenjohtaja: Senja Halonen , senja.halonen(at)gmail.com
Rahastonhoitaja: Sisko Sammalmaa, sisko.sammalmaa(at)gmail.com, 044 544 4409
Aktiivi: Keni Hiltunen , keni.hiltunen(at)gmail.com , 050 591 2162
Aktiivi: Henna Karhumaa , henna.karhumaa(at)hotmail.com
Aktiivi: Laura Juka , laurajuka(at)gmail.com
 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksulomake on tullut Sydänliiton lehden mukana. Otathan sen talteen ja huolehdit jäsenyytesi voimassaolon kuntoon.

Jäsenkirje lähetetään VAIN sähköisessä muodossa

Muistutuksena jokaiselle, että jäsenkirje tulee vain sähköisessä muodossa. Paperiversiosta on luovuttu kokonaan. On erittäin tärkeää, että jäsenet pitävät yhteystietonsa ajan tasalla Sydänlapset ja -aikuiset ry:ssä. Ilmoita siis mahdolliset muutokset yhteystiedoissasi (myös sähköpostiosoitteen muutos) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai päivitä yhteystietosi tämän linkin kautta.

Jäsenkirje löytyy alueosaston sivuilta sekä alueosaston Facebook-sivulta; Sydänlapset- ja aikuiset, Oulun seudun alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

Ilmoittautumiset sekä omavastuut

Jokaisen tapahtuman kohdalla kerrotaan ilmoittautumisohjeet. Puhelimitse voi myös ilmoittautua. Huomioithan, että moni meistä tekee vuorotyötä, joten emme välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen juuri silloin kun soitat, mutta soitamme kyllä takaisin.
Voitte myös antaa palautetta sekä ideoita tapahtumista. Tapahtumien omavastuut maksetaan ennen kyseistä tapahtumaa alueosaston tilille. Tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22.
 

Sydänaikuisten WhatsApp-ryhmä

Sydänaikuisille on perustettu WhatsApp-ryhmä, jossa voidaan jutella ja sopia tapaamisia sekä suunnitellusti että ex tempore-meiningillä.
Kaikki sydänaikuiset ovat tervetulleita ryhmään! Jos haluat liittyä ryhmään, laita tekstari tai Whatsapp-viesti Senjalle numeroon 040 849 5454.

Kevään 2017 ohjelma:

Yhteinen kylpyläpäivä Edenissä la 8.4. klo 12.00

Jo perinteeksi tullutta kylpyläpäivää vietämme tänä vuonna lauantaina 8.4. klo 12 alkaen. Kylpyläpäivä alkaa klo 12.00 kokoontumisella Edenin aulassa. Pienen juttutuokion jälkeen siirrymme kylpylään.
Uinnin jälkeen ruokailemme Oulun Ideaparkin Raxissa (Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu). Tavataan Raxin ovella klo 15.00. Alueosasto ei järjestä kuljetusta Edenistä Raxiin. Ruokailun Raxissa jokainen maksaa itse kokonaisuudessaan.

Omavastuu Edeniin riippuu osallistujamäärästä:
Aikuisilta omavastuu on joko: 6 € / 5 € / 4,50 €.
Opiskelijakortilla omavastuu on joko 4 € / 3,50 € / 3 €.
3-15 - vuotiaalta lapselta omavastuu on joko: 4 € / 3,50 € / 3 €.

Sitovat ilmoittautumiset ma 3.4. mennessä Kaisalle sähköpostitse osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle viestiä. Kaisa ilmoittaa viikolla 14 lopullisen hinnan ilmoittautuneille, jonka jälkeen maksu suoritetaan alueosaston tilille: FI48 5541 2820 0193 22.

Luonnon päivä Koitelinkoskella la 20.5. klo 13.00

Tule juhlimaan Luonnon päivää ja 100 -vuotiaan Suomen luontoa! Vuonna 2017 juhlitaan luontoa yhteensä neljänä päivänä. Keväisenä Luonnon päivänä 20.5. villiinnytään luonnosta. Alueosastomme lähtee juhlistamaan Luonnon päivää kauniin Koitelinkosken maisemiin. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset jäsenemme; lapsiperheet, nuoret sekä nuorten vanhemmat ja sisarukset ja sydänaikuiset perheineen.
Tavataan parkkipaikan läheisyydessä klo 13.00. Alueosasto ei tarjoa ruokaa tai juomaa, joten jokainen osallistuja huolehtii omat eväät mukaan.
Ilmoittautumiset viimeistään pe 19.5. Kaisalle sähköpostitse osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle viestiä.
 
AJO-OHJEET KOITELIIN:
HENKILÖAUTOLLA VT 20:ltä, joka on Oulusta Kuusamoon johtava valtatie, käännytään Kiimingin kirkonkylän kohdalta, Oulusta päin tultaessa oikealle. Koitelinkoskentietä ajetaan jokivartta myöten noin 4 km. Koitelin opasteet johdattavat perille.
Pohjoispuolelta tultaessa ajetaan Kiimingissä Kiiminkijoen yli ja käännytään seuraavasta mahdollisesta oikealle, Purontielle. Purontietä noin 5 kilometriä ja oikealle kääntyy Pohjois-Koiteli. Purontien vierellä pieni P-alue ja tästä noin 300 metrin kävely Sahasaareen.
POLKUPYÖRÄLLÄ Matka Kiimingin keskustasta Koitelinkoskentietä kestää 20 min.
LINJA-AUTOLLA Tarkempia tietoja antaa Oulun joukkoliikenne-sivusto: www.oulunjoukkoliikenne.fi
(Teksti & kuvat täältä)
 

Real-life Room Escape - peli sydännuorille ja -aikuisille la 10.6. klo 15.00

Sydännuoret ja -aikuiset lähtevät yhdessä pelaamaan tosielämän huonepakopeliä. Tavoitteena on päästä ulos lukitusta huoneesta aikarajan puitteissa tehtäviä ratkomalla ja johtolankoja keräämällä. Real-life Room Escape Oulu sijaitsee osoitteessa: Kirkkokatu 17, 90100 Oulu. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, viimeistään klo 14.50.
Pelin jälkeen menemme pitsalle DaMarioon (Torikatu 24, 90100 OULU). Ruokailun DaMariossa jokainen maksaa itse kokonaisuudessaan. 

Tapahtuman omavastuu on 13€/hlö. Omavastuu maksetaan alueosaston tilille: FI48 5541 2820 0193 22. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Sitovat ilmoittautumiset ma 5.6. mennessä Senjalle osoitteeseen: senja.halonen(at)gmail.com
Toivottavasti mahdollisimman moni sydännuori ja -aikuinen tulee viettämään lauantaipäivää sydämellisessä seurassa!


Toivottavasti tapaamme tulevissa tapahtumissa!
Loppuvuoden tapahtumista kerromme seuraavassa kirjeessä.

Terveisin,
Kaisa, Senja, Sisko, Keni, Henna & Laura