Oulun seutu

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea Oulun seudun sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille sekä heidän perheilleen. Alueosasto järjestää erilaisia tapahtumia toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Oulun seudun alueosaston jäsenperheet ovat maantieteellisesti laajalla alueella, akselilla Alavieska-Kuusamo. Varoja alueosastolle hankimme myymällä erilaisia tuotteita ja osallistumalla messuille. Lisäksi olemme saaneet jonkin verran lahjoituksia yrityksiltä sekä yksityisiltä.

Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeiden lisäksi suljetussa Facebook-ryhmässämme ja näillä sivuilla.

Alueosaston tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22 ja sinne maksetaan tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Oulun seutu | Tulevat tapahtumat

8.5.2021 14:00


Lähdemme nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta Oulun Pilpasuolle, mikäli koronatilanne sen sallii. Tapahtumaan voi osallistua, vaikka ei olisikaan yhdistyksen jäsen. Alueosasto tarjoaa makkarat, kahvit ja mehut. Ilmoittautumiset sähköpostilla Kaisalle osoitteeseen kaisa.hiltunen(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi viimeistään pe 7.5.

Haluamme omalta osaltamme huolehtia jokaisen terveydestä ja turvallisuudesta, joten tapahtumaan ei tule osallistua, jos sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi on hengitystieinfektion tai... Lue lisää