Oulun seutu

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea Oulun seudun sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille sekä heidän perheilleen. Alueosasto järjestää erilaisia tapahtumia toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Oulun seudun alueosaston jäsenperheet ovat maantieteellisesti laajalla alueella, akselilla Alavieska-Kuusamo. Varoja alueosastolle hankimme myymällä erilaisia tuotteita ja osallistumalla messuille. Lisäksi olemme saaneet jonkin verran lahjoituksia yrityksiltä sekä yksityisiltä.

Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeiden lisäksi suljetussa Facebook-ryhmässämme ja näillä sivuilla.

Alueosaston tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22 ja sinne maksetaan tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Oulun seutu | Tulevat tapahtumat

1.12.2019 13:00

Alueosaston pikkujoulut järjestetään Oulun Tähtisirkuksessa. Yhtä sirkusta! - työpajan kesto on 90 min ja siinä pääsee kokeilemaan eri sirkuslajeja. Paikalla on 2 ohjaaja, jotka opastavat sirkuslajeissa, mutta lapset ovat työpajan ajan vanhempiensa vastuulla, eli vanhemmatkin osallistuvat työpajaan. Tervetuloa pikkujouluihin koko perheen voimin!

Omavastuu 5 euroa / lapsi tai nuori. Ilmoittautumiset viimeistään su 24.11. Kaisalle osoitteeseen: kaisajamsa(ät)hotmail.com Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle yksityisviestin. Mainitsethan ilmoittautumisen... Lue lisää

9.12.2019 17:00

Vuosikokouksessa kootaan vuoden 2019 tapahtumat ja suunnitellaan tapahtumia vuodelle 2020. Lisäksi vuosikokouksessa päätämme miten hankimme varoja alueosaston toimintaan ensi vuonna. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme.
Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille, innokkaille jäsenille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevia tapahtumia sekä hankkimassa varoja alueosaston toiminnan järjestämiseen!

Ilmoittautumiset viimeistään su 8.12. Senjalle osoitteeseen: senja.halonen(ät)gmail.com. Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta... Lue lisää

Menneet tapahtumat