Oulun seutu

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea Oulun seudun sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille sekä heidän perheilleen. Alueosasto järjestää erilaisia tapahtumia toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Oulun seudun alueosaston jäsenperheet ovat maantieteellisesti laajalla alueella, akselilla Alavieska-Kuusamo. Varoja alueosastolle hankimme myymällä erilaisia tuotteita ja osallistumalla messuille. Lisäksi olemme saaneet jonkin verran lahjoituksia yrityksiltä sekä yksityisiltä.

Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeiden lisäksi suljetussa Facebook-ryhmässämme ja näillä sivuilla.

Alueosaston tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22 ja sinne maksetaan tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Oulun seutu | Tulevat tapahtumat

5.10.2021 18:00


Tervetuloa etätapahtumaan!

Oulun seudun alueosasto järjestää virtuaalivertaiskeskusteluillan 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille sydännuorille ja -aikuisille. Lapin ja Kainuun alueosastojen alueella asuvat ovat myös tervetulleita! Tutustutaan ja vaihdetaan ajatuksia sydänasioista ja arjen kuulumisista rennosti. Tule rohkeasti mukaan! 
Etätapahtumaan voi osallistua, vaikka ei olisikaan yhdistyksen jäsen. Oulun seudun alueosaston toimintaryhmästä keskustelussa mukana Senja. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen... Lue lisää