Oulun seutu

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea Oulun seudun sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille ja heidän perheille. Alueosasto järjestää erilaisia tapahtumia perheiden toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Oulun seudun alueosaston jäsenperheet ovat maantieteellisesti laajalla alueella, akselilla Alavieska-Kuusamo.

Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeiden lisäksi suljetussa Facebook-ryhmässämme ja näillä sivuilla.

Varoja alueosastolle hankimme myymällä yhdistyksen tuotteita ja osallistumalla messuille. Lisäksi olemme saaneet jonkin verran lahjoituksia yrityksiltä sekä yksityisiltä. Alueosaston tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22 ja sinne maksetaan tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Oulun seutu | Tulevat tapahtumat

6.4.2019 10:00


Jo perinteeksi muodostunut kylpyläpäivä Edenissä järjestään jälleen. Kylpyläpäivä alkaa klo 10.00 kokoontumisella Edenin aulassa. Pienen juttutuokion jälkeen siirrymme kylpylään.

Omavastuut:
Yli 16 v: 8 €
Lapset 3 – 15 v: 6 €
Alle 3 – vuotiaat pääsevät kylpylään ilmaiseksi.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 25.3. Kaisalle osoitteeseen: kaisajamsa(at)hotmail.com
Ilmoittautua voit myös Facebookin kautta laittamalla Kaisalle yksityisviestin.
Omavastuut maksetaan ennen tapahtumaa tilille: FI48 5541 2820 0193 22
... Lue lisää

7.5.2019 17:00

Alueosasto järjestää matalan kynnyksen ideointi-/pizzaillan Pizzeria Da Mario:ssa (Torikatu 24 90100 Oulu). Ideointi-iltaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet; tarkoituksena on keskustella ja ideoida yhdessä millaisia tapahtumia Oulun seudun alueosasto järjestää tulevaisuudessa. Tule siis rohkeasti mukaan keskustelemaan ja kehittämään alueosaston toimintaa! Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille aktiiveille ja ideointi-illassa kerromme mielellämme, minkälaista alueosastotoiminta on toimintaryhmän aktiivien näkökulmasta. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita ideointi-iltaan myös siinä tapauksessa,... Lue lisää