Oulun seutu

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea Oulun seudun sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille sekä heidän perheilleen. Alueosasto järjestää erilaisia tapahtumia toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Oulun seudun alueosaston jäsenperheet ovat maantieteellisesti laajalla alueella, akselilla Alavieska-Kuusamo. Varoja alueosastolle hankimme myymällä erilaisia tuotteita ja osallistumalla messuille. Lisäksi olemme saaneet jonkin verran lahjoituksia yrityksiltä sekä yksityisiltä.

Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeiden lisäksi suljetussa Facebook-ryhmässämme ja näillä sivuilla.

Alueosaston tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22 ja sinne maksetaan tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Oulun seutu | Tulevat tapahtumat

15.2.2020 11:00

Oulun seudun alueosaston ja Lapin alueosaston yhteistapahtumana järjestetään päivä Oulun SuperParkissa. Saavuthan paikalle ajoissa, sillä alussa kokoonnumme hetkeksi yhteen lyhyen esittäytymiskierroksen ajaksi. Esittäytymiskierros pidetään, jotta SuperParkissa touhutessamme tunnistamme muut sydänperheet ja halukkaat voivat hakeutua toistensa seuraan vertaistuen merkeissä.

SuperParkiin on saatavilla kahdenlaisia rannekkeita:
- Aktiiviranneke: oikeuttaa pääsyn kaikkiin puiston aktiviteetteihin.
- Valvojan ranneke: 1 huoltaja / lapsi pääsee maksutta SuperPakiin... Lue lisää

28.3.2020 14:00

Menemme yhdessä katsomaan leffan Elokuvateatteri Stariin. Jokainen sydänaikuinen voi ottaa tapahtumaan mukaan yhden täysi-ikäisen perheenjäsenen. Elokuva ja sen alkamisaika sekä omavastuut ilmoitetaan myöhemmin, kun elokuvateatteri julkaisee ohjelmiston kyseiselle päivälle. Mikäli intoa löytyy, voidaan iltaa jatkaa porukalla kahvin tai hyvän ruuan merkeissä. Mahdollinen kahvittelu/ruokailu on omakustanteinen. Tapahtuma on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisten yhteydessä. Tiedotamme lisää tapahtumasta sähköpostitse, Facebook-ryhmässä ja... Lue lisää