Oulun seutu

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea Oulun seudun sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille sekä heidän perheilleen. Alueosasto järjestää erilaisia tapahtumia toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Oulun seudun alueosaston jäsenperheet ovat maantieteellisesti laajalla alueella, akselilla Alavieska-Kuusamo. Varoja alueosastolle hankimme myymällä erilaisia tuotteita ja osallistumalla messuille. Lisäksi olemme saaneet jonkin verran lahjoituksia yrityksiltä sekä yksityisiltä.

Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeiden lisäksi suljetussa Facebook-ryhmässämme ja näillä sivuilla.

Alueosaston tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22 ja sinne maksetaan tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Oulun seutu | Tulevat tapahtumat

28.3.2020 14:00

Menemme yhdessä katsomaan leffan Elokuvateatteri Stariin. Jokainen sydänaikuinen voi ottaa tapahtumaan mukaan yhden täysi-ikäisen perheenjäsenen. Elokuva ja sen alkamisaika sekä omavastuut ilmoitetaan myöhemmin, kun elokuvateatteri julkaisee ohjelmiston kyseiselle päivälle.

Mikäli intoa löytyy, voidaan iltaa jatkaa porukalla kahvin tai hyvän ruuan merkeissä. Mahdollinen kahvittelu/ruokailu on omakustanteinen. Tapahtuma on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisten yhteydessä. Tiedotamme lisää tapahtumasta sähköpostitse, Facebook-... Lue lisää

Menneet tapahtumat