Jäsenkirje 2/2019

Hei kaikki Mikkelin alueen Sydänkäpyset

Seuraavan kerran tapaamme helatorstaina 30.5. kello 11 alkaen Anttolassa Neitvuorella, Neitvuorentie 660, Anttola. Siellä on kiva tulentekopaikka ja saammekin nauttia jälleen kerran makkarasta ja nokipannukahvista, mutta myös kasvisnyyteistä ja letuista. Päivi on luvannut kierrättää halukkaita luonnossa, mutta voit tulla myös vaikka vaan turisemaan ja maistelemaan eväitä. Ruoka-aineallergiat ja ilmoittautumiset joko sydänlasten nettisivujen  lomakkeella tai maililla Anulle 26.5. mennessä. Omiakin eväitä voi ottaa mukaan. Yhteiskyydeistä voidaan sopia.

Syksyksi olemme suunnittelemassa virikepäivää Rantasalmen Järvisydämeen. Anoimme vuoden vaihteessa tukea Essotelta ja saimme 200 € käytettäväksi yhteiseen virkistäytymiseen. Päivi kyselee tarjousta Järvisydämestä ja olemme tästä asiasta yhteydessä viimeistään kesän jälkeen. Virikepäivään on tarkoitus kutsua myös Itä-Savon alueosaston jäsenet.

Aikuisille on toivottu kokoontumista kahvittelun tai muun kivan merkeissä. Omasta innokkuudesta ja halukkuudesta kannattaa olla yhteydessä Ulla Aholaan.

Kesäksi mietimme myös tapaamista aikuisille teatterin ja syömisien merkeissä, mutta tästä on vielä ajatus ja ajankohta auki.

Muistakaamme myös valtakunnalliset jäsenedut:
Sirkus Finlandia kiertää jälleen Suomea. Esittämällä jäsenkortin, kortinhaltija saa yhden lipun joko B-, C- tai D-katsomoon hintaan 16 euroa. Katso lisää eduista www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/yhdistys/jasenedut

Iloista kesää!!

Toivottaa

Sydänlapset ja –aikuiset Mikkelin alueosaston toimintaryhmä 
Anu, Päivi, Heli, Ulla ja Jenni