Jäsenkirje 1/2019

Hei Mikkelin alueosaston väki!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!!

Alueosastomme on valittu ottelujärjestöksi Sydänlasten viikolla perjantaina 8.2. kello 17 pelattavaan Jukurit-Ässät otteluun. Toimintaryhmäläiset ovat menossa peliin. Meillä on sinne varattu pöytä ja ständit ja keräyslippaita. Keräämme varoja tulevan vuoden toimintaa varten. Haluaisitko sinäkin tulla mukaan? Olemme saaneet myös noin kaksikymmentä vapaalippua peliin. Ilmoittaudu netissä tai suoraan Anulle 4.2. mennessä. Tervetuloa mukaan!

Mäenlaskutapahtuma sunnuntaina 17.3.2019 kello 11 alkaen Mikkelin Tornimäellä. Ilmoittautumiset 11.3. mennessä netissä tai suoraan Anulle.
Luvassa nuotiomakkaraa, nokipannukahvia, mehua, kaakaota, leipää.

Oma laskuväline mukaan. Ulkoilutapahtuma säävarauksella lauantaina 25.5. kello 11 alkaen Anttolan Neitvuorella. Ilmoittautumiset 20.5. mennessä netissä tai suoraan Anulle.
Luvassa nuotiomakkaraa ja kasvisnyyttejä, nokipannukahvia, mehua, lettuja ja mansikkahilloa. Kierretään yhdessä rauhallisesti pieni reitti. Ilmoittautuneille ilmoitetaan lähempänä tarkempi kokoontumispaikka. Laavulle pääsee autollakin, jos kävelymatka arveluttaa.

Terveisin 
Mikkelin alueosaston väki