Jäsenkirje 1/2014

Hei Mikkelin alueen sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset!!

Yhteyshenkilö Elina Rummukainen vaihtoi kotipaikkakuntaa Pohjois-Savon puolelle, joten yhteyshenkilönä jatkan siis minä, jo entuudestaan tuttu Anu Laitinen. Meillä on 2006 syntynyt Sydänpoika Esa, jolla päädiagnoosina UVH. Asumme Juvalla ja meillä on Esan lisäksi kaksi sydämeltään tervettä tyttöä ja poika.

Toiminta Mikkelin alueella on ollut valitettavan hiljaista, mutta jos ei muuta niin pikkujoulut nyt ainakin pidetään. Eli ma 22.12.2014 klo 16.30 olisi joulupuuro tarjolla kenkäverossa. Jutellaan, tutustutaan ja vietetään mukava hetki yhdessä. Tarvitsen ilmoittautumiset ja mahdolliset ruoka-aineallergiat tietooni sähköpostilla tai tekstiviestillä ke 17.12. mennessä. Pikkujoulujen yhteydessä pidetään sääntömääräinen syyskokous.
Tervetuloa mukaan!!

Tuetut uinnit jatkuvat Mikkelin Rantakylän Rantakeitaassa AINA lauantaisin klo 11–16. Ei ilmoittautumisia, ja saatte mennä tällä ajalla silloin, kun teille parhaiten sopii. Sydänlasten uintikerta tarkoittaa sitä, että alueosastosi maksaa osan sydänperheen lipuista. Aikuisten lippu 4,5e ja lastenlippu 2e opiskelija/eläkeläinen 4e. Perhelipun saa 12 eurolla (normaalisti 15e). Kassalla tulee esittää Sydänliiton jäsenkortti tai jos kortti on hukassa niin tämä jäsenkirje. Uinnit jatkuvat näin ainakin ensi vuoden 2015.

Suurimmalta osalta jäsenistä on meillä jo sähköpostiosoite tiedossa. Mikäli omistat sähköpostin, etkä ole ilmoittanut osoitettasi, niin voisitko tehdä sen nyt. Säästäisimme ison summan rahaa jos jäsenkirjeen voisi toimittaa kaikille s.postiin. Kiitos!

Ystävällisin terveisin:

Anu Laitinen             

anu.laitinen(at)wippies.fi
040 827 7562            

Lisää: