Jäsenkirje 2/2015

Syksyn tullen me alueosaston aktiivit viimein ryhdistäydyimme ja kokoonnuimme miettimään syksyn ohjelmaa. Tässäpä pohdintojen tulos. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat lappilaiset jäsenet mukaan toimintaan! Muistathan, että ohjelmaan voit aina vaikuttaa tulemalla mukaan aktiivien toimintaan tai lähettämällä ihan vain toimintaehdotuksia. Tapahtumista tiedotetaan myös facebookin kautta (Sydänlapset ja -aikuiset ry/Lapin alueosasto), olethan jo liittynyt ryhmään?
 
SYYSKUU
Su 20.9. Seikkailupuisto HUIMA
Aloitamme syyskauden seikkailemalla Huimassa, joka on koko perheen seikkailupuisto Rovaniemellä, Ounasvaaralla. Seikkailupuisto soveltuu kaikille 4-vuotiaista (pituusraja 110cm) ylöspäin ja se pitää sisällään kahdeksan eri vaativuustason rataa. Huima on tarkoitettu kaikille seikkailullisista elämyksistä innostuneille ja siinä yhdistyvät kiipeily puiden lomassa, luonnosta nauttiminen ja haasteiden voittamisen tuoma ilo ja innostus.
Lisäinfoa http://santasport.fi/huima
 
Tavataan Santasportin aulassa klo 13:45. Sydänlapsen/nuoren/aikuisen lippu maksetaan yhdistyksen kautta ja muu perhe pääsee ryhmähinnalla aikuiset 15€/hlö ja lapset/opiskelijat/eläkeläiset/varusmiehet 12€/hlö. Yhdistys tarjoaa seikkailun päätteeksi munkkikahvit/kaakaot jokaiselle.
Alle 110cm voivat mennä halutessaan oman aikuisen kanssa FUNPARKiin.
Rankkasateen sattuessa, vaihdamme ulkoseikkailun uintiin Santasportin kylpylässä.
SITOVAT ILMOTTAUTUMISET Ninalle 040-5739856/nina(at)viiri.com la 12.9. mennessä
 
LOKAKUU
La 3.10. UINTI
Uimahalli Vesihiidessä Rovaniemellä klo 14.00 alkaen. Uinneista omavastuut ovat aikuiset 3 € ja koululaiset 7-15 -vuotiaat 1 €. Alle kouluikäisistä ei ole omavastuuta. Omavastuu maksetaan uimahallin kassalle. Ei ilmoittautumista etukäteen.
 
La 24.10. UINTI
Uimahalli Vesihiidessä Rovaniemellä klo 14.00 alkaen. Uinneista omavastuut ovat aikuisilla 3 € ja koululaisilla 7-15 -vuotiaat 1 €. Alle kouluikäisistä ei ole omavastuuta. Omavastuu maksetaan uimahallin kassalle. Ei ilmoittautumista etukäteen, hallilla tavataan!
 
La 24.10. SYYSKOKOUS 
Syyskokous järjestetään tällä  kertaan kahvila KAUPPAYHTIÖssä la 24.10 klo:18->.  Käymme läpi menneen kauden, ideoimme uutta ja suunnittelemme hyvän budjetin kaikelle. Yhdistys tarjoaa päivällisen. Ilmottautumiset 21.10. mennessä yhteyshenkilö Marikalle.
 
MARRASKUU
La 14.11. UINTI
Uimahalli Vesihiidessä Rovaniemellä klo 14.00 alkaen. Uinneista omavastuut ovat aikuisilla 3 € ja koululaisilla 7-15 -vuotiaat 1 €. Alle kouluikäisistä ei ole omavastuuta. Omavastuu maksetaan uimahallin kassalle. Ei ilmoittautumista etukäteen, hallilla tavataan!
 
Su 22.11. YHDISTYKSEN 40-VUOTIS JUHLAT
Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Juhlistamme sitä kakkukahvien ja sirkustelun merkeissä Sirkus Taika-ajan tiloissa su 22.11 klo.14-17. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja se on maksuton. Ilmottautumiset sunnuntaihin 15.11 mennessä Mariolle!
 
JOULUKUU
Pe 4.12. MYYJÄISET Rinteenkulmassa tai LKS:N AULASSA – myyjäispaikka tarkentuu myöhemmin
Myyjäisiä varten toivomme jäsenperheiltä myytäviä tuotteita, esim. leivonnaisia ja /tai arpajaispalkintoja. Lisäksi myyjiäkin tarvitaan! Tuotteet ja tavarat voi tuoda suoraan Rinteekulmaan/LKS:aan myyjäisaamuna - jos ei onnistu, ota yhteyttä Ninaan!
 
 
TAMMIKUUSSA  TULOSSA
  • MIESTEN SAUNAILTA
  • KEVÄTKAUDEN SUUNNITTELU
  • KAHVITUS LKS:ssa Kardiologin käyntipäivänä
 
Sydämellisin syysterveisin
Kirsi, Marika, Mario, Nina, Paulina ja Tiina
 
Yhteyshenkilö: Marika Poikela, mtpoikela(ät)gmail.com
Puheenjohtaja: Nina Viiri, nina(ät)viiri.com
Rahastonhoitaja: Paulina Koivuniemi, pkoivuni(ät)gmail.com
Aktiivi: Tiina Keränen, tmhkeranen(ät)gmail.com
Aktiivi: Mario Leivo, marioleivo(ät)gmail.com
Aktiivi: Kirsi Pääkkö, kjp1974(ät)gmail.com 

Lisää: