Jäsenkirje 1/2017

Hei!

 
Kevättä kohti taas mennään ja vielä erityisen merkityksellinen vuosi on alkanut - Suomi täyttää 100 vuotta! Kevään tapahtumat on nyt päivitetty huomioiden myös tämä merkkivuosi.
 
Joka kuukaudelle on tarjolla tapahtumia, joihin olette kaikki erittäin tervetulleita. Tapahtumissa tavataan muita sydänperheitä, voidaan vaihtaa kuulumisia ja keskustella mieltä askarruttavista asioista - vertaistukea on tarjolla yllin kyllin. Ja mikä tärkeintä, lapset pääsevät touhuamaan keskenään ja sydänlapsemme ja -nuoremme saavat myös uusia sydänystäviä. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan uudet ja aiemminkin mukana olleet!
 
Huomioi myös, että paikkoja on rajoitetusti kaikissa tapahtumissa, joten ilmoittautuminen annettuun määräpäivään mennessä on tärkeätä.

TAMMIKUU
La 28.1. klo 14.00 alkaen
Uinti  SantaSportissa. Omavastuu aikuiset 3 euroa ja koululaiset 1 euro. Ei ilmoittautumisia.
 
Su 29.1 klo 14.00 alkaen
Keilaaminen nuorille ja kouluikäisille (sydänlapset ja sisarukset) SantaSportissa. Ilmoittautumiset Ninalle (nina (at) viiri.fi) tiistaihin 24.1. mennessä. Osallistuminen on ilmainen.
 
HELMIKUU
La 11.2.
Miesten saunailta. Ilmoittautumiset tiistaihin 31.1. mennessä Tiinalle (tmhkeranen (at) gmail.com). Tarkemmat tiedot tulevat facebookin kautta.
 
La 18.2 klo 14.00 alkaen.
Uinti SantaSportissa. Omavastuu aikuiset 3 euroa ja koululaiset 1 euro. Ei ilmoittautumisia.
 
MAALISKUU
La 4.3.
Lumilinna-reissu Kemissä. Sisältää ruokailun (keittolounas). Omavastuu aikuiset 10 ja lapset 5 euroa, vauvat ilmaiseksi. Rajoitettu määrä lippuja. Matkat Kemiin omilla kyydeillä. Ilmoittautuminen 19.2. mennessä Katja P:lle (p. 040 770 0954). Omavastuut maksetaan yhdistyksen tilille ennen matkaa).
 
La 18.3. klo 14.00 alkaen
Uinti SantaSportissa. Omavastuu aikuiset 3 euroa ja koululaiset 1 euro. Ei ilmoittautumisia.
 
HUHTIKUU
La 22.4. klo 14.00 alkaen
Uinti SantaSportissa. Omavastuu aikuiset 3 euroa ja koululaiset 1 euro. Ei ilmoittautumisia.
 
Vappumyyjäiset LKS:n aulassa vappuviikolla - ajankohta tarkentuu. Myyjät ja leipojat, arpajaispalkinnot ilmoitetaan Tiinalle (tmhkeranen (at) gmail.com).
 
TOUKOKUU
La 20.5.
Koko perheen Issikkapäivä (makkaranpaistoa, ratsastusta, hevosenhoitoa tms.) Vanhan Niskalan Issikat -tilalla. Issikkapäivä on osa Luonnon päivät 2017 -ohjelmahanketta, jolla juhlistamme Suomen merkkivuotta. Yhteyshenkilö on Katja V (katjam.v (at) gmail.com). Tästä tiedotetaan lisää Facebook-sivuillamme.
 
Vielä suunnitelmissa naisten kymppi, naisten saunailta tai elokuussa Oulussa lenkki yhdessä Oulun alueosaston kanssa - ideoita tähän otetaan vastaan!
 
KESÄKUU
Huima-seikkailupuisto SantaSportissa. Tästä ja ajankohdasta tiedotetaan lisää myöhemmin Facebook-sivuillamme.


Tässä tällä kertaa kevään tapahtumista! Muistattehan, että jokaisella on mahdollisuus esittää toiveita toiminnallemme ja aktiivisille toimijoille on aina tilaa ryhmässämme.
 
 
Sydämellisin terveisin <3
 
Katja P ja Katja V, Marika, Mario, Nina, Paulina ja Tiina
 
Yhdistyksen tilinumero: FI92 5541 2820 0193