Jäsenkirje 1/2016

Pirteää pakkastalvea Rovaniemeltä!

Päivät pitenee, aurinko näyttäytyy jo ja kevätkausi polkaistaan käyntiin mukavalla koko perheen tapahtumalla. Pitkin kevättä järjestämme useita tapahtumia, joihin olette kaikki erittäin tervetulleita. Tapahtumissa tavataan muita sydänperheitä ja voidaan vaihtaa kuulumisia, ja lapset pääsevät touhuamaan keskenään, saavat uusia ystäviä. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!
 
 
Helmikuu
la 20.2.
Koko perheen talvitapahtuma Rovaniemellä. Ensin menemme klo 13.30 Megazoneen pelaamaan, sen jälkeen klo 14.30 syömään keskustan Hesburgeriin ja lopuksi vielä klo 16.00 elokuviin katsomaan uusi Risto Räppäjä ja yöhaukka (S). Omavastuu tapahtumaan on 5 euroa/Megazone, 5 euroa/ruokailu ja 5 euroa/elokuva. Voit osallistua myös osaan tapahtumista, jos et halua kaikkiin kolmeen tulla :) Ilmoittautuminen Ninalle pe 19.2. mennessä.
 
Maaliskuu
la 12.3.
Uinti kaupungin uimahallissa, Vesihiidessä Rovaniemellä klo 14.00 -> Uinneista omavastuut ovat aikuiset 3 € ja koululaiset 7-15 -vuotiaat 1 €. Alle kouluikäisistä ei ole omavastuuta. Omavastuu maksetaan uimahallin kassalle. Ei ilmoittautumisia.
 
Huhtikuu
la 2.4.
Lasketteluretki Iso-syötteelle. Lähtö bussilla Rovaniemeltä klo 8.00 ja paluu samana iltana n. Klo 20.00. Omavastuu aikuisilta 15 euroa ja lapsilta 10 euroa, joka sisältää matkat ja ruokailun Romekievarissa klo 14. Omalla kyydillä tulijoille ruokailu alennettuun hintaan 5 euroa. Hissiliput/muut aktiviteetit jokainen perhe hoitaa itse. Sitova ilmoittautuminen 20.3. mennessä Marikalle. Paikkoja rajoitetusti 30 nopeimmalle.
 
ke 6.4.
Kaikille avoin Tietoa & kohtaamisia -ilta Rovaniemellä (ELOkolo, Pohjolankatu 10) klo 17–19. Illan teemana on erityinen sisaruus perheen arjessa. Parhaimmillaan erityistä tukea tarvitsevan lapsen sisaruus on positiivinen ja erilaisuuteen pienestä asti opettava asia, mutta haasteitakin saattaa arjessa olla. Illan keskusteluun johdattaa Erityinen sisaruus -projektin vastaava Milla Bergman. Illan järjestävät yhteistyössä Rinnekoti-Säätiön Norio-keskus, Erityinen sisaruus-projekti ja Erityislasten Omaiset ELO ry. Tule kysymään, kuulemaan ja keskustelemaan!
Lisätietoa ja ilmoittautuminen (29.3. mennessä) Erityinen sisaruus-verkkosivustolla: http://www.erityinensisaruus.fi/ajankohtaista/seminaarit, jossa myös muuta tietoa erityislapsen sisaruudesta.
 
ke 27.4.
Vappumyyjäiset LKS:n aulassa. Keräämme alueosastolle rahaa tulevia tapahtumia varten LKS:n aulassa. Toivoisimme jäsenperheiltä myytäviä tuotteita, simaa, leivonnaisia (munkkeja!) ja/tai arpajaispalkintoja tai tulemaan myyjäksi. Jos sinulla on mahdollisuus jotenkin osallistua myyjäisiin, otathan yhteyttä Marioon tai Ninaan.
 
Toukokuu
la 14.5.
Uinti kaupungin uimahallissa, Vesihiidessä Rovaniemellä klo 14.00 -> Uinneista omavastuut ovat aikuiset 3 € ja koululaiset 7-15 -vuotiaat 1 €. Alle kouluikäisistä ei ole omavastuuta. Omavastuu maksetaan uimahallin kassalle. Ei ilmoittautumisia.
 
la 21.5.
Naisten kymppi + saunailta Rovaniemellä. Ilmoittautuminen kympille 29.4. mennessä Mariolle. Omavastuu 10 euroa.
 
Kesäkuu
Sirkus Finlandiaan! Tarkempi päivämäärä varmistuu, kun kiertueaikataulu julkaistaan. Seuraa alueosaston fb-sivuja tai ota yhteys Tiinaan.  Alueosasto maksaa sydänlapsen/-nuoren lipun, muut omakustanteisesti. Ilmoittautumiset Tiinalle.
 
 
<3 Sydämellisin terveisin <3
Marika, Nina, Paulina, Kirsi, Tiina ja Mario