Jäsenkirje 3/2016

RAUHAISAA JOULUN ODOTUSTA KUOPION ALUEOSASTON JÄSENET!

Vuosi alkaa pikkuhiljaa lähestyä loppuaan ja niin myös alueosastomme pikkujoulut tekevät tuloaan. Tänä vuonna koko perheen pikkujouluja vietetään Puijon Majalla (Puijontie 135, Kuopio) torstaina 8.12. klo 17:30 alkaen. Tarjolla mukavaa yhdessä oloa, ohjelmaa ja joulupuuroa lisukkeineen. Tapahtuma on ilmainen jäsenille. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 23.11. mennessä Emilialle (044 30 00 192 tai kuopio(at)sydanlapsetja-aikuiset.fi). Ilmoitathan erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä. Sydämellisesti tervetuloa!
 
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017
Syyskokouksessa nousseiden ideoiden pohjalta toimintaryhmä on laatinut ensivuoden toimintasuunnitelman. Suunnitelmassa näkyy sata vuotta täyttävä Suomi, jota juhlitaan Luonnon päivien muodossa. Toivottavasti jokaiselle alueemme jäsenelle löytyy jotakin kiinnostavaa, joka saa mukaan toimintaan. Lämpimästi tervetuloa sydämelliseen seuraan sydänlapset, -nuoret, ja -aikuiset perheineen!
 • Uusi vuosi starttaa lauantaina 21.1 sydännuorten ja -aikuisten kiipeilypäivällä Kuopion kiipeilykeskus Voemalla (Kaivotie 23, Kuopio). Pääset kokeilemaan köysikiipeilyä ohjatusti sisäkiipeilyseinällä ja viettämään aikaa muiden Kuopion alueen synjalaisten kanssa. Tapahtuma on ilmainen jäsenille. Kuopion alueosaston jäsenille ja kestää noin pari tuntia. Kaikki yli 13-vuotiaat ovat tervetulleita osallistumaan. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 18.1. mennessä aki.h.huttunen(at)gmail.com tai puhelimitse 050 32 97 059 (whatsappilla tavoittaa myös). Kellonaika tarkentuu myöhemmin, mutta päiväsaikaan kuitenkin.
 • Sirkustaitoja pääsee harjoittelemaan lauantaina 11.2 klo 11, kun Kuopion Sirkus (Männistönkatu 15, Kuopio) järjestää koko perheelle suunnatun avoimen työpajan. Työpajassa pääsee kokeilemaan erilaisia sirkuslajeja rastityyppisesti. Tapahtuma on ilmainen jäsenille. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 1.2. mennessä Tiinalle numeroon 040 41 53 932 tai s-postiin kuopio(at)sydanlapsetja-aikuiset.fi.
 • KalPa-Hockey lahjoittaa tälläkin kaudella Sydänlapset ja -aikuiset ry/Kuopion alueosaston perheille lippuja yhteen otteluun. Tällä kertaa saamme 12 istumapaikkalippua torstaina 23.2. klo 18:30 pelattavaan KalPa-Lukko-matsiin. Lippuja jaetaan kaksi (2) kappaletta yhtä perhettä kohtia ja liput menevät ilmoittautumisjärjestyksessä nopeimmille. Ilmoittautumiset Petrille joko puhelimitse 040 51 08 394 tai sähköpostiin tuovispete(at)gmail.com. Liput jaetaan sukunimeä vastaan jäähallin B-ovella 15 minuuttia ennen matsin alkua.
 • Talviulkoilusta lähdetään nauttimaan pulkkamäen ja makkaranpaiston muodossa sunnuntaina 19.3.
 • Maaliskuussa tutustutaan Kuopion kaupunginteatteriin ohjatun kulissikurkistuksen merkeissä.
 • Huhtikuussa sydänlasten vanhemmat ja sydänaikuiset lähtevät teatteriin ja syömään.
 • Nyt kaikki hevi-immeiset ja musiikin ystävät kuulolle: tarjolla on tilaisuus heittäytyä vapaalle alueosaston porukalla, kun suosittu ruotsalainen metalliyhtye Amaranthe saapuu Kuopioon keikalle Henry's Pubiin tiistaina 11.4. Kyseessä on omakustanteinen tilaisuus tutulla tai vähemmän tutulla porukalla. Liput ovat ennakkoon 22€ ja ne ovat jo myynnissä, joten mikäli on pientäkään kiinnostusta lähteä, niin kannattaa olla ajoissa asialla ennen kuin liput myydään loppuun. Tilaisuus on K-18. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Matti puhelimitse 040 41 91 632 tai s-postitse matti.varpula(at)hotmail.fi.
 • Toukokuussa villiinnymme keväästä ja lähdemme kevätluonnon päivänä lauantaina 20.5. luontoretkelle Puijon nokkaan koko perheen voimin.
 • Kesä-heinäkuussa on synjalaisten eli sydännuorten ja -aikuisten, tapaaminen ulkona touhuamisen merkeissä.
 • Lauantaina 26.8.2017 juhlitaan Suomen luontoa, jolloin on sata päivää jäljellä satavuotiaan Suomen itsenäisyyteen. Kaikissa kansallispuistoissamme kajahtaa kansallispuistojen laulu ja tällöin alueosastomme suuntaa Kolille mökkeilemään ja ihailemaan maisemia. Merkkaa siis kalenteriin ylös 26.-27.8. viikonloppu!
 • Syyskuussa seikkaillaan sisäaktiivipuisto SuperCornerissa.
 • Lokakuussa pidetään syyskokous ja synjalaiset tapaavat leffan ja pitsan merkeissä.
 • Toimintavuosi huipentuu marraskuun lopussa pidettäviin pikkujouluihin
 
MUITA ASIOITA
Ensi vuoden jäsenmaksulomake löytyy 17.1.2017 ilmestyvästä Sydänlehdestä. Maksamalla jäsenmaksun voit osallistua yhdistyksen ja alueosaston toimintaan jatkossakin.
Muistathan päivittää/ilmoittaa toimistolle (toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi) käytössä olevan sähköpostiosoitteesi, niin voimme informoida tulevista tapahtumista myös sitä kautta. Kaikki nopealla aikataululla tapahtuva tiedotus tapahtuu sähköpostin ja alueosaston Facebook-ryhmän (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Kuopion alueosasto) kautta. Liity siis myös alueosaston omille Facebook-sivuille!
 
Syyskokouksessa valittiin toimintaryhmä vuodelle 2017
 • Yhteyshenkilö Petri Tuovinen, puh. 040 51 08 394, tuovispete(at)gmail.com
 • Synjalaisten yhteyshenkilö Aki Huttunen, puh. 050 32 97 059, aki.h.huttunen(at)gmail.com     
 • Puheenjohtaja Emilia Varpula, puh. 044 30 00 192, kevarpu(at)gmail.com
 • Rahastonhoitaja Tiina Kangas-Ahola, puh. 040 41 53 932, tiina.kangasahola(at)gmail.com
 • Aktiivi Matti Varpula, puh. 040 41 91 632, matti.varpula(at)hotmail.fi
Toimintaryhmän jäseniin voi olla reippaasti yhteyksissä asiassa kuin asiassa. Otamme mielellämme myös vastaan ideoita ja palautetta toiminnan suhteen. Toimintaryhmälle yhteistä sähköpostia voi laittaa osoitteeseen
kuopio(at)sydanlapsetja-aikuiset.fi.

Nähdään tapahtumissa!

Kuopion alueosaston toimintaryhmä
Petri, Aki, Emilia, Tiina ja Matti

 

Lisää: