Jäsenkirje 2/2018

Sydänlapset ja -aikuiset Kuopion alueosasto – Jäsenkirje 2018 syksy

Heipähei!
Kesä on vietetty helteisissä tunnelmissa ja syksy alkaa kolkuttelemaan ovelle. Edellisen aluekirjeen jälkeen on tehty paljon. Helmikuussa käytiin katsomassa Kalpa-Kookoo jääkiekko peliä. Niiralan montussa järjestettiin hyväntekeväisyyskeräys, jonka tuloksena saatiin kiva pieni potti tulevien tapahtumien järjestämiseen. Huhtikuussa käytiin myös pilkkimässä ja saunomassa Julkulan rantasaunalla talvisissa maisemissa. Super suosittu sirkuskoulu veti taas maaliskuussa tuvan täyteen ja kaiken ikäiset vauvasta vaariin olivat mukana kokeilemassa sirkustemppuilun saloja. Huhtikuussa oli vierailu Rissalan lentoasemalle, jossa päästiin kurkistamaan lentoaseman arkeen ja kulisseihin. Heinäkuussa, kesän ollessa parhaimmillaan, palattiin sirkuskoulun tunnelmiin, kun maailmankuulu Sirkus Finlandia viihdytti alueosaston jäseniä Kuopiossa. Elokuussa ehdittiin vielä käymään kiipeilemässä puiden latvoissa Leppävirran seikkailupuistosssa.


Tapahtuman täyteinen kuluva vuosi on menossa. Syksyllä on tulossa vielä syyskokous teatterin merkeissä ja pikkujoulut Fontanellassa. Syyskuun Tahkon eläinpuistovierailun jouduimme perumaan tältä vuodelta. Loppu vuoden tapahtumien ilmoittautumiset ovat käynnissä. Tervetuloa alueosaston jäsenet osallistumaan.

Kuopion alueosaston tulevat tapahtumat 2018 syksy:

Syyskokous 27.10
Alueosaston syyskokous pidetään lauantaina 27.10 klo 15 alkaen. Kokoonnumme Kuopion keskustassa (paikka ilmoitetaan lähempänä kokousta). Itse kokouksessa käymme läpi tämän vuoden tapahtumia, suunnittelemme tulevaa vuotta 2019 sekä paljon muuta. Tule mukaan vaikuttamaan alueosastosi toimintaan ja järjestettäviin tapahtumiin tai kuuntelemaan muuten mitä mietitään. Kokouksen jälkeen siirrymme Kuopion kaupunginteatteriin, jossa alkaa klo 18 ensi-iltansa saava komedia Puhtaana Käteen.  Ilmoittaudu mukaan rentoon illanviettoon. (Varmistathan myös, että Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenyytesi on voimassa, jotta voit osallistua tapahtumaan).
Tarjolla kokouskahvit ja teatteri-esitykseen 10€:n omavastuu. Kokouspaikasta riippuen mahdollisuus ruokailuun. Teatteriliput jaetaan kokoustamisen yhteydessä. Varaa teatteriliput Matti Varpula puh. 0404191632  13.9 mennessä. Voit osallistua myös vain syyskokoukseen. Teatterilipun omavastuu tulee maksaa alueosaston tilille FI18 5541 2820 0192 80 keskiviikkoon 7.10 mennessä.

Pikkujoulut 24.11
Tervetuloa viettämään alueosastomme koko perheen pikkujouluja Kylpylä Fontanellaan Siilinjärvelle lauantaina 24.11. klo 12 alkaen. Parin tunnin kylpylässä uiskentelun jälkeen siirrymme syömään kahvila-ravintola Fontikseen, jossa on tarjolla lounasta seisovasta pöydästä. Ilmoittautumiset kuopio@sydanlapsetjaaikuiset.fi tai Tiinalle numeroon 040 4153 392 perjantaihin 16.11 mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä lasten nimet ja iät. Tapahtuman omavastuu on 8€/aikuinen ja 5€/4-14v lapsi. Omavastuu tulee maksaa alueosaston tilille FI18 5541 2820 0192 80 keskiviikkoon 21.11 mennessä.

Nähdään tapahtumissa!

Sydämellisin terveisin,
Kuopion alueosaston toimintaryhmä.