Jäsenkirje 2/2016

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Kuopion alueosaston syystoimintakausi 2016

Pikkuhiljaa koulujen alkamisen myötä kesä alkaa kääntyä syksyyn. Näin myös Kuopion alueosastolla käynnistyy kesälomailun jälkeen syystoimintakausi.

  • Syyskausi aloitellaan koko perheen tapahtumalla sunnuntaina 28.8. klo 11, jolloin mennään frisbeegolfaamaan Vuorelassa sijaitsevaan Kunnonpaikkaan (Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela). Kunnonpaikan frisbeegolfrata on aloittelijoille ja harrastelijoille soveltuva noin 500m rata, joten ethän epäröi tulla mukaan, vaikka et ole ennen kokeillut lajia. Rennon frisbeegolfailun jälkeen mennään radan vieressä olevaan kotaan paistelemaan makkaraa ja juomaan mehua ja kahvia. Tapahtuma ilmainen. Säävaraus. Ilmoittautumiset tiistaihin 23.8 mennessä kuopio(at)sydanlapsetja-aikuiset.fi tai Tiinalle numeroon 040 41 53 932. Nähdään Kunnonpaikan takapuolella, jossa sijaitsevat rata ja kota.
  • Sydännuoret ja -aikuiset ovat tervetulleita alueosaston järjestämään kiipeilypäivään lauantaina 10.9 klo 13 alkaen. Paikkana toimii Voema, Kuopion kiipeilykeskus (Kaivotie 23, 70700 Kuopio). Pääset kokeilemaan köysikiipeilyä ohjatusti sisäkiipeilyseinällä ja viettämään aikaa muiden Kuopion alueen synjalaisten kanssa. Tapahtuma on ilmainen osallistujille ja kestää noin pari tuntia. Kaikki yli 13-vuotiaat ovat tervetulleita osallistumaan. Ilmoittautumiset keskiviikkoon 7.9 mennessä aki.h.huttunen(at)gmail.com tai puhelimitse 050 32 97 059 (whatsappilla tavoittaa myös).
  • Erityisesti sydänaikuisille tiedoksi, että Savon Sydänpiiri ry järjestää yhteistyössä KYS:n sydänkeskuksen kanssa lauantaina 24.9 klo 9-16 Vajaatoiminnan vaikutukset arjessa- sekä Läppäleikkauksen vaikutukset arjessa -teemapäivät Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Nämä ovat kaksi eri tapahtumaa samana päivänä. Teemapäivät koostuvat kardiologin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin, ravitsemusterapeutin, kuntoutuspsykologin ja järjestötoiminnan luennoista. Omavastuu 10€/hlö (sisältää jaettavan aineiston). Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen teemapäivää Savon Sydänpiiriin. Liitteenä lisätietoa teemapäivistä.
  • Torstaina 27.10 klo 18 on kahvitteluhetki Kuopion Amarillossa (Kirjastokatu 10, 70100 Kuopio), jossa pidetään alueosaston syyskokous. Ilmoittautumiset maanantaihin 24.10 mennessä kuopio(at)sydanlapsetja-aikuiset.fi tai Tiinalle numeroon 040 41 53 932. Tervetuloa suunnittelemaan ensivuoden toimintakautta!
  • Miestenpäivä. Kuopion alueosasto järjestää yhteisen sydänlasten iseille ja aikuisille sydänmiehille tarkoitetun teemapäivän lauantaina 5.11 klo 16 alkaen. Luvassa toimintaa mm. Kuopion GameCenterissä, saunomista, ruokailua ja illan istumista. Mukavaa illanviettoa lapsi- ja rouvavapaasti. Tarkempi ohjelma ja aikataulu varmistuvat lähempänä ajankohtaa. Seuraa ilmoitteluamme. Ilmoittautumiset 29.10 mennessä aki.h.huttunen(at)gmail.com tai 050 32 97 059. Omavastuu 20€/hlö.

Lisäksi Kuopion alueosaston pikkujoulut ovat suunnitteilla marraskuun loppuun/joulukuun alkuun, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

Nähdään tapahtumissa!
 
Sydämellisin terveisin


Kuopion alueosaston toimintaryhmä Emilia, Tiina, Aki ja Petri

 

Lisää: