Jäsenkirje 1/2018


                                                                                                                                                                                                                                                                     17.1.2018
Moikkamoi Kuopion alueosaston jäsenet!

Vuosi 2018 on startannut käyntiin ja Kuopion toimintaryhmä järjestää vaikka mitä kivaa jäsenilleen kevään kuluessa. Tänä vuonna meillä on ennätysmäärä tapahtumia jonne toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia. Tapahtumia on pyritty suunnittelemaan vähän laidasta laitaan jäsenten toivomusten mukaan. Suurinosa tapahtumista on koko perheen tapahtumia, mutta myös sydännuorille ja -aikuisille suunnattuja tapahtumia tullaan järjestämään aikaisempia vuosia enemmän. Joten paljon hyvää on luvassa tänäkin vuonna!

Lähestymme näin kirjeellä jäseniä pari kertaa vuodessa, mutta tiedotamme toiminnasta ja tapahtumista myös sähköpostilla ja facebookissa suljetussa ryhmässä Sydänlapset ja -aikuiset ry, Kuopion alueosasto. Kaikki tapahtumat eivät välttämättä ennätä näihin kirjeisiin joten varmistathan että olet ilmoittanut ajantasaisen sähköpostiosoitteen toimistolle, niin saat tiedotteita tapahtumista suoraan sähköpostiin. Jos olet facebookissa niin liityy myös alueosaston ryhmään jossa muistutellaan tapahtumista pitkin vuotta.

Tänä vuonna olemme jo ennättäneet käydä 13.1 Kuopion synjalaisten kanssa mysteeripakohuoneessa ja pitsalla. Osallistujia oli puolen tusinaa ja päivä meni oikein rattoisasti. Alla kevään tapahtumia joista erityisesti täytyy nostaa sydänlasten viikolla perjantaina 9.2 pelatttava Kalpa-Kookoo jääkiekkopeli. Kalpa on tehnyt hienon eleen ja on lupautunut pelaamaan kysyisen pelin hyväntekeväisyyspelinä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Kuopion alueosaston hyväksi. Saamme Kalpalta peliin ilmaislippuja, sydänlapsi pääsee pudottamaan aloituskiekon ja saamme pitää varainhankintakeräyksen pelin aikana Niiralan Montussa. Tapahtuma tuo myös paljon näkyvyyttä paikallisesti sekä alueosastolle että koko yhdistykselle. Lippuja on vielä jaossa joten tulettehan kannustamaan Kalpaa ja tukemaan alueosastoamme tässä hienossa tapahtumassa! :)

Muita tapahtumia tälle keväälle on mm. talvinen ulkoilupäivä Julkulassa, huippu suosittu sirkuskoulu ja mielenkiintoinen lentoasema vierailu. Loppukevään ja kesän tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla ja facebookissa. Seuraava kirje syksyn tapahtumista lähetetään loppukesästä.

Seuraavalla sivulla kevään varmistuneet tapahtumat ja esimakua kesän ja syksyn jutuista. Laita tapahtumalista vaikka jääkaapin oveen ja merkkaa kiinnostavat jutut kalenteriin ylös. Muistathan ilmottautua mukaan ajoissa! Nähdään alueosaston tapahtumissa!

Sydämellisin terveisin,

Kuopion alueosaston toimintaryhmä.


Kuopion alueosaston tulevat tapahtumat 2018 kevät:

9.2
Hyväntekeväisyys jääkiekkopeli Kalpa-Kookoo Niiralan Montussa perjantaina 9.2 klo 18:30 alkaen (Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio). Sydänlastenviikon kunniaksi Kalpa pelaa hyväntekeväisyyspelin Kuopion alueosaston hyväksi. Ilmaislippuja on rajoitettu määrä ja ne jaetaan varausjärjestyksessä. Lippuja on tarjolla maksimissaan 4 kappaletta perhettä kohden joten nyt on mahdollisuus päästä fiilistelemään urheilutapahtumaa koko perheen voimin. Liput jaetaan pelipäivänä jäähallin lippuovelta. Tee lippuvaraus laittamalla viestiä Akille 050 3297 059 tai sähköpostilla aki.h.huttunen(at)gmail.com. Varaukset ja peruutukset 4.2 mennessä. Tapahtuma on ilmainen jäsenille. Tervetuloa fiilistelemään livenä paikallista urheilu tapahtumaa ja tukemaan läsnäolollanne Sydänlapset ja -aikuiset ry:tä tässä hyväntekeväisyys tapahtumassa.

25.2
Ulkoilupäivä Julkulan Rantasaunalla sunnuntaina 25.2 klo 11 alkaen (Puijonsarventie 40, 70260 Kuopio). Koko perheen tapahtuma. Ohjelmassa pilkkikisat, makkaranpaistoa, saunomista ja mukavaa yhdessä oloa. Spesiaalina rohkeimmille mahdollisuus pulahtaa avantoon! Ilmottautumiset viestillä Akille 050 3297 059 tai aki.h.huttunen(at)gmail.com. Pilkkivälineet yhdistyksen puolesta, mutta jos olet kova kalamies niin ota myös omat välineet mukaan. Saunan lämpöön halajavat  muistakaa omat pyyhkeet mukaan. Säävaraus pilkkikisoille -10 astetta. Tapahtuma on ilmainen jäsenille. Kaikki alueosaston jäsenet tulukeehan Kallaveden talvisista maisemista ja mukavasta seurasta nauttimaan!

24.3
Sirkuskoulu Kuopion Sirkuksessa lauantaina 24.3 klo 11 alkaen (Männistönkatu 15, 70500 Kuopio). Koko perheen tapahtuma. Viimevuoden huippusuosittu sirkuskoulu järjestetään jälleen tänä vuonna. Ohjelma on koko perheelle suunnattu jossa pääsee kokeilemaan rastityyppisesti erilaisia sirkuslajeja. Kaikki lapset ja lapsen mieliset mukaan sirkustemppuilemaan. Ilmottautumiset Tiinalle viestillä 040 4153 932 tai kuopio(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lasten iät, niin saadaan tapahtumaan kaikille sopivia rasteja. Ilmottautumiset keskiviikkoon 14.3 mennessä. Paikkoja rajoitetusti. Tapahtuma on ilmainen jäsenille. Tämä tapahtuma on varma hitti, eikun mukaan temppuilemaan!

15.4
Tutustuminen Rissalan lentoasemalle sunnuntaina 15.4 klo 14:30 alkaen (Lentokentäntie 275, 70900 Toivala). Koko perheen tapahtuma. Pääsemme kurkistamaan lentoaseman arkeen. Mitä lennonjohtotornissa tapahtuu, millä lentokoneet tankataan ja huolletaan? Mitä turvatarkastuksen takana piilee? Näihin kysymyksiin saamme ehkä vastauksen. Ja pääsemme ihmettelemään monia muita lentoaseman ihmeitä joita ei tavallisesti pääse näkemään. Ilmottautumiset Matille
040 419 1632 tai matti.varpula(at)hotmail.fi 8.4 mennessä. Tapahtuma on ilmainen jäsenille. Ilmojen halki vie lentäjän tie, mutta meidän tie vie lentoasemalle!
 
  • Toukokuussa sirkus/tivoli päivä.
  • Kesä/heinäkuussa sisävesiristeily.
  • Elokuussa Leppävirran seikkailupuisto + kylpylä.
  • Syksyn tapahtumista tiedotetaan loppukesästä.