Jäsenkirje 1/2016

Aurinkoista ja iloista pääsiäisenaikaa!

Sydänlapset ja aikuiset ry:n Kuopion alueosastolla on vielä monenmoista tapahtumaa ennen kesää. Toivottavasti jokaiselle jäsenellemme perheineen löytyy jotain mielenkiintoista ohjelmaa. Tavataan tapahtumissa <3
  • Perhepäivä Kuopion Raviradalla la 9.4.2016 klo 14 alkaen
Kuopion Ravirata tarjoaa vapaalippuja perhepäivään, jossa perinteisten ravilähtöjen lisäksi on järjestetty lapsille suunnattua oheisohjelmaa. Lippu oikeuttaa kahden aikuisen sisäänpääsyyn ja alle 16-vuotiaat lapset maksutta. Lippuja Minnalta 1 lippu/perhe, 10 lippua jaossa. Puh. 045 124 8414 tai minna(at)hyvanolon.info
  • Suuri suomalainen kävelykoulu ti 19.4 klo 18, Kuopion Specsavers
Specsavers Optikko järjestää yhteistyössä Suomen Sydänliiton ja Suomen urheiluliiton kanssa valtakunnallisen kävelytapahtuman, johon Kuopion alueosasto osallistuu ja kävelee oman sekä suomalaisten naisten sydänterveyden hyväksi. Kävelyporukkaa vetää ja ohjaa Suomen Urheiluliiton edustaja, joka perehdyttää kävelijät oikeaan kävelytekniikkaan ennen 5 km kävelylenkille lähtöä. Jokainen kävelyyn osallistuva saa lahjaksi ilmaisen Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen.
Lähdetään porukalla kävelemään hyvän asian puolesta. Ilmoittautumiset tapahtumaa edeltävään päivään (ma 18.4) mennessä Tiinalle numeroon 040 41 53 932 tai s-postilla kuopio(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi.  Nähdään klo 17:45 Dresmannin edessä ja siirrytään siitä porukalla itse tapahtumaan. Specsavers sijaitsee Kauppakeskus Aapelissa.
  • Myyjäiset ja arpajaiset KYSillä tiistaina 26.4.2016 klo 8 alkaen
Perinteeksikin jo muodostuneet myyjäiset ja arpajaiset KYSillä, jolloin keräämme alueosastolle varoja tulevia tapahtumia varten. KYSin pääaulaan, lasiovien taakse toivoisimme jäsenperheiden tuovan myytäväksi mm. makeita ja suolaisia leivonnaisia tai käsitöitä. Arpajaisiin tarvittaisiin myös palkintoja sekä apukäsiä myymään tuotteita. Lisätietoja voi kysellä Emilialta 044 300 0192 tai kevarpu(at)gmail.com.
  • Sydänlasten äitien ja sydännaisten hemmottelupäivä lauantaina 14.5.2016 noin klo 13
Nyt olisi sydänlasten äitien ja sydännaisten mahdollisuus lähteä viettämään yhdessä hemmottelupäivää Kylpylähotelli Rauhalahteen. Luvassa yksityinen kabinetti ja saunatilat, kylpylässä käynti ja hemmotteluhoitona oman valinnan mukaan 20 minuutin jalat vireiksi-hoito, niska-hartiahieronta tai ihotyypin mukainen naamiohoito. Lopuksi nautitaan pikkusyötävää kabinetissa. Tapahtuman aloitusaika tarkentuu myöhemmin. Sitovat ilmoittautumiset ja hoidon valinta maanantaihin 25.4 mennessä Tiinalle numeroon 040 41 53 932 tai s-postilla kuopio(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi. Kymmenen ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Omavastuu 20€/hlö.
  • Kuopion paloasemalle tutustuminen lauantaina 21.5.2016 klo 10
Alueosasto lähtee tutustumaan Kuopion Neulamäen paloasemaan (Volttikatu 1A, Kuopio). Mukaan mahtuu max. 25 henkilöä. Ilmoittautumiset Petrille sunnuntaihin 15.5 mennessä numeroon 040 51 08394 tai s-postilla tuovispete(at)gmail.com.
  • Toimintaryhmä kokoontuu toukokuun loppupuolella
Kuopion alueosaston toimintaryhmä kokoontuu toukokuun loppupuolella Kuopion keskustassa. Tarkoituksena on suunnitella syyskauden tapahtumia. Toimintaa suunnittelemaan ovat lämpimästi tervetulleita toimintaryhmän lisäksi myös muut alueosaston jäsenet. Tarkempi tapaamisajankohta ja -paikka ilmoitetaan sähköpostitse lähempänä ajankohtaa.
 

Kevätterveisin, 

Kuopion alueosaston toimintaryhmä: Aki, Emilia, Petri ja Tiina

 

Lisää: