Kuopio

Kuopion alueosasto on perustettu vuonna 1977. Alueosastomme tavoitteena on järjestää mukavaa ja monipuolista toimintaa jäsenten toivomusten ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuksia kohdata muita alueen sydänperheitä.

Keskeisintä toimintaamme ovat mm. ulkoilutapahtumat, uintireissut, keilailu, elokuvaillat, jääkiekko- ja jalkapallo-ottelut sekä tietysti pikkujoulut ja erilaiset tietopäivät. Toimintaa pyritään järjestämään vähintään parin kuukauden välein. Alueosastomme tilinumero mm. omavastuuosuuksia varten on  FI18 5541 2820 0192 80.

Varoja hankimme mm. myyjäisten ja arpajaisten muodossa. Ilmoittelemme tapahtumista jäsenlehdessä, sähköpostitse, jäsenkirjeen muodossa kerran, kaksi vuodessa sekä Facebook-ryhmässä. Liity Kuopion alueosaston suljettuun ryhmään Facebookissa ja seuraa ajankohtaisia tapahtumia myös sitä kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiin!


Viimeisin jäsenkirje:
 

Kuopio | Tulevat tapahtumat

30.5.2019 11:30

Helatorstaina lähdemme nauttimaan luonnosta Puijonnokan laavulle ja samalla perehdymme geokätköilyn saloihin. Alueosasto tarjoaa makkarat ja mehut/kahvit. Kokoontuminen Puijonsarven parkkipaikalle, Päivärannan tielle klo 12. Kävelyä polkua pitkin laavulle on noin 800 metriä. Ilmoittautumiset maanantaihin 27.5 mennessä kuopio(ät)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai Tiinalle 040 41 53 932. Sää varaus.

Menneet tapahtumat