Kuopio

Kuopion alueosasto on perustettu vuonna 1977. Alueosastomme tavoitteena on järjestää mukavaa ja monipuolista toimintaa jäsenten toivomusten ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuksia kohdata muita alueen sydänperheitä.

Keskeisintä toimintaamme ovat mm. ulkoilutapahtumat, uintireissut, keilailu, elokuvaillat, jääkiekko- ja jalkapallo-ottelut sekä tietysti pikkujoulut ja erilaiset tietopäivät. Toimintaa pyritään järjestämään vähintään parin kuukauden välein. Alueosastomme tilinumero mm. omavastuuosuuksia varten on  FI18 5541 2820 0192 80.

Varoja hankimme mm. myyjäisten ja arpajaisten muodossa. Ilmoittelemme tapahtumista jäsenlehdessä, sähköpostitse, jäsenkirjeen muodossa kerran, kaksi vuodessa sekä Facebook-ryhmässä. Liity Kuopion alueosaston suljettuun ryhmään Facebookissa ja seuraa ajankohtaisia tapahtumia myös sitä kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiin!


Viimeisin jäsenkirje:
 

Kuopio | Tulevat tapahtumat

24.11.2018 12:00

Tervetuloa viettämään alueosastomme koko perheen pikkujouluja Kylpylä Fontanellaan Siilinjärvelle lauantaina 24.11. klo 12 alkaen. Parin tunnin uimisen jälkeen siirrymme syömään kahvila-ravintola Fontikseen, jossa on tarjolla lounasta seisovasta pöydästä. Ilmoittautumiset kuopio(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai Tiinalle numeroon 040 4153 932 torstaihin 15.11 mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä lasten nimet ja iät. Tapahtuman omavastuu on 8 €/aikuinen ja 5 € / 4-14v lapsi

Menneet tapahtumat