Jäsenkirje 1/2019

Tervehdys uudelta yhteyshenkilöltä!                                                                                                                     14.1.2019

Vuosi on vaihtunut ja tuonut uusia tuulia tullessaan. Kuosmasen Minnan kanssa vaihdettiin yhteyshenkilökapulaa, Minnan jäädessä kuitenkin aktiiviseksi! Minnalle kiitos vuosista yhteyshenkilönä!

Olen kahden pojan (10/14 ja 09/16) äiti Jämsästä, joista nuorempi on sydänlapsi. Sydäntilanne on tällä hetkellä hyvällä mallilla, joten nyt voi olla paremmin mukana yhdistystoiminnassa. Itselle on yhdistystoiminta ollut aina mieleistä, nuorena vedin 4H-kerhoa useamman vuoden Lievestuoreen Hoholla. Nyt päivät sujuvat töiden lisäksi lasten kanssa touhutessa, ommellessa ja harvakseltaan lavatansseissa käydessä.

Vuosi 2018
Viime vuonna tehtiin ensitietokasseja jaettavaksi Keskussairaalan lastenpolilla sh Jaanan toimesta uusille keskisuomalaisille sydänlapsiperheille. Kasseissa on lehti, muutama kirja, yhdistyksen esite, alueen tervehdys ja allekirjoittaneen tekemät tumput ja kuolalappu. Kankaat on lahjoittaneet Jyväskylän Sääksvuoressa sijaitseva Ommellinen Oy ja jämsäläinen Tikkaus ja tarvike. Suuri kiitos heille! Tavarat pakataan yhdistykseltä saatuihin narureppuihin, joissa on sydämen muotoon kirjattu eri diagnoosilyhenteet sekä aihetunniste #yksisadasta.

Kävin Minnan kanssa Hippoksen joulumarkkinoilla markkinoimassa meitä ja samalla oli myynnissä heijastavia vetoketjun vetimiä, narureppuja sekä joulukoristesettejä. Kävin myös Jämsän joulumarkkinoilla ja siellä myyntiartikkeli oli heijastimet, pari reppuakin lähti ihmisten matkaan. Keski-Suomi oli ilmeisesti ainut alue, jossa noita joulukoristesettejä oli myynnissä ja niitä sainkin ihan mukavasti kaupattua (20).

Mitä vuonna 2019?
Tälle vuotta on ohjelmassa perinteistä menoa HopLopin ja Jypin pelin (JYP-Kalpa) muodossa, mutta järjestetään myös jotain uutta.

Sydänlasten viikolla (7.-14.2.) tempaistaan makkaranpaiston ja pulkkamäen ym ulkoilun merkeissä Halssilan hiihtomaassa. Tähän nimellinen ilmoittautuminen yhdistyksen nettisivuilla, jotta tiedetään varata makkaraa ja mehua riittävästi, eli ei tarvitse omia makkaroita. Tiedä vaikka saataisiin lastenpolilta Jaana, Ole ja Silke mukaan.

Tulossa on myös isommille Megazone ja päästään vierailemaan Tikkakosken lentokentällä. Näistä tiedotetaan myöhemmin facebookissa sekä yhdistyksen nettisivuilla.

Muutoin tänä vuonna koetetaan olla näkyvillä paikallisissa medioissa ja tapahtumissa sekä varainhankintaa, jotta saadaan järjestettyä tapaamisia ja mahdollisesti saataisi tuettua kursseille ja leireille lähtijöitä.

Osoitteessa tuki.sydanlapsetjaaikuiset.fi on avattu meidän alueosastollemme oma lipaskeräys, josta kannattaa kertoa muillekin.

10.2. Ulkoilupäivä Halssilan hiihtomaassa klo 10-15
makkaranpaistoa, mehua, hiihtoa, pulkkamäkeä, jutustelua, iloista mieltä

16.2. Jyp-Kalpa klo 17.00, ilmoittaudu viim. 10.2.
Liput 10e/hlö, maksu jäähallille lippuja hakiessa, nimilista jäähallin lipunmyyntiin

24.3. HopLop klo 13-15, ilmoittaudu viim. 17.3. Liput 15e, yhdistys maksaa sydänhenkilön lipun, omakustanne kahvit

              
Tapahtumiin ilmoittautumiset yhdistyksen nettisivujen kautta! Lisätiedot facebookista alueosaston sivuilta!

Mukavaa kevättä ja nähdään tapahtumissa!

Terkuin

Satu Manninen
p. 040 5712 601