Jäsenkirje 1/2018

 Sydänlapset ja-aikuiset/ Keski-Suomen alueosasto   
 
Aluksi lyhyt katsaus vuoden 2017 vuosikokoukseen, joka pidettiin marraskuussa Mäkimatin perhepuistossa pikkujoulujen yhteydessä:
Minna Kuosmanen (yhteyshenkilö) ja Tanja Poikolainen (rahastonhoitaja) jatkavat tehtävissään. Mukaan toimintaryhmään saatiin lisää jäseniä! Tervetuloa mukaan Mari, Elina ja Satu! Ideoita ja toiveita virkistäytymiseen ja vertaistuki-toimintaan voi laittaa Minnalle tai Tanjalle.
Toimintaryhmä toteuttaa tänä vuonna projektin, jossa kootaan ”info-kasseja” tuleville sydänperheille. Kassit toimitetaan Keskus-sairaalaan sydänhoitajalle ja sitä kautta uusille perheille.
 
Muut vuoden aikana ilmestyvät jäsenkirjeet tai tiedotteet lähetetään sähköisessä muodossa jokaisen jäsenen sähköpostiin. Tarkistathan, että tietosi ovat ajan tasalla. Lisäksi jäsenkirjeen ja tapahtumien varmistukset löytää helposti sydänlasten nettisivuilta (www.sydanlapsetja-aikuiset.fi-->alueosastot -->Keski-Suomi) sekä alueosaston Facebook-sivulta; sydänlapset- ja aikuiset, Keski-Suomen alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

Ilmoittautuminen tapahtumiin mieluiten Sydänlapset-ja aikuiset ry:n nettisivujen kautta. Puhelimella voi myös ilmoittautua allekirjoittaneelle, mutta mieluiten tekstiviestillä (p. 0405160719)
Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille: FI40 554128200192 72. (Sydänlapset ja –aikuiset K-S) Viitteeksi tapahtuman nimi ja osallistujamäärä.

Tulevalle vuodelle olemme ideoineet tuttuun tapaan seuraavanlaista ”jokaiselle jotakin”- toimintaa, joissa tarkoituksena on hauskan toiminnan ohessa myös saada vertaistukea (osallistua saa useampaankin toimintaan):
 
JYPIN PELIIN!
La 10.2.2018 klo 17 alkavaan peliin Jyp-Ässät
Varattu istumapaikkalippuja, 10€/hlö. Toimi nopeasti, liput viedään käsistä! Jotta mahdollisimman moni perhe pääsee mukaan, lippuja saatavilla aluksi 4 lippua/perhe. Jokainen noutaa ja maksaa liput itse jäähallille (D-sisäänkäynti)
Ilm. 5.2. mennessä facebookissa tai tekstarina Minnalle.
 
LEO´S LEIKKIMAA
Su 11.3.2018 klo 14 Liikunnan riemua perheen pienimmille Jyväskylän uudessa Leon leikkimaassa (os. Ahjokatu 11, Jkl)
Alueosasto maksaa sydänlapsen sisäänpääsyn ja jäähilejuomat kaikille lapsille. Aikuisille tarjotaan pulla-kahvit. Peuhaamaan voi mennä omatoimisesti alk. klo 14, kokoontuminen kahvilasta varattuun pöytään klo 15. Ilm. nettisivujen kautta. (Nimilista lipunmyynnissä)
 
SUPERPARK JYVÄSKYLÄ
Su 25.3. 2018 klo 14
Sisäaktiviteettipuisto vähän isommille lapsille, nuorille sekä aikuisille.
(os. Uno Savolan katu 8, Jkl)
Yhdistys maksaa sydänhenkilön lipun. Mukaan saa ottaa myös kaverin omakustanteisesti. Kokoontuminen ja lippujen nouto kahvilassa klo 14. Ilm. nettisivujen kautta.
 
SEIKKAILUPUISTO LAAJAVUORI
La 26.5. 2018 klo 14 Koko perheen seikkailuretki köysipuistoon, eritasoisia ratoja. (lisätietoja www.laajis.fi/seikkailupuisto)
Yhdistys maksaa sydänhenkilöiden seikkailun ja neuvottelee muille hyvän ryhmähinnan! Kokoontuminen Laajiksen rinneravintolaan. Ilm. nettisivujen kautta.
 
SUUNNITTEILLA KESÄLLE SISÄVESIRISTEILY1
Sydänaikuisille, -nuorille ja sydänlasten vanhemmille. Lisätietoa löytyy toukokuun lopussa nettisivuilta.
 
Nähdään tapahtumissa!
Minna Kuosmanen, yhteyshenkilö

Lisää: