Jäsenkirje 1/2017

Hei!

Aluksi lyhyt katsaus vuoden 2016 vuosikokoukseen, joka pidettiin tuttuun tapaan kylpylä-hotelli Peurungassa marraskuussa:
Minna Kuosmanen (yhteyshenkilö) ja Tanja Poikolainen (rah.hoitaja) jatkavat tehtävissään. Mukaan toimintaryhmään kaivataan lisää jäseniä mm. suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia. Ideoita ja toiveita virkistäytymiseen ja vertaistuki-toimintaan voi laittaa Minnalle tai Tanjalle.

Muut vuoden aikana ilmestyvät jäsenkirjeet tai tiedotteet lähetetään sähköisessä muodossa jokaisen jäsenen sähköpostiin. Tarkistathan, että tietosi ovat ajan tasalla.

Lisäksi jäsenkirjeen ja tapahtumien varmistukset löytää helposti sydänlasten nettisivuilta (www.sydanlapsetja-aikuiset.fi --> alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät  --> Keski-Suomi) sekä alueosaston Facebook-sivulta; sydänlapset ja -aikuiset, Keski-Suomen alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmän jäsenille.

Ilmoittautuminen tapahtumiin mieluiten Sydänlapset ja -aikuiset ry:n nettisivujen kautta. Puhelimella voi myös ilmoittautua allekirjoittaneelle, mutta mieluiten tekstiviestillä. Tapahtumien omavastuut maksetaan alueosaston tilille: FI40 554128200192 72. (Sydänlapset ja -aikuiset K-S) Viestiksi tapahtuman nimi ja osallistujamäärä
Tulevalle vuodelle olemme ideoineet seuraavanlaista ”jokaiselle jotakin”- toimintaa, joissa tarkoituksena on hauskan toiminnan ohessa myös saada vertaistukea (osallistua saa useampaankin toimintaan):
 
JYPIN PELIIN!
La 25.2.2017 klo 17 alkavaan peliin JYP-TPS
Varattu istumapaikkalippuja. Omavastuu 10€/hlö. Toimi nopeasti, liput viedään käsistä! Jotta mahdollisimman moni perhe pääsee mukaan, lippuja saatavilla aluksi 4 lippua/perhe. Liput noudetaan klo 16.30 D-sisäänkäynnin luota.
Ilm. 20.2. mennessä Facebookissa tai tekstarina Minnalle.
 
NALLESAIRAALA-PEUHAPÄIVÄ PIENTEN LASTEN PERHEILLE
Tapahtuma toteutetaan huhtikuussa Jyväskylän seudulla. Päivän aikana mahdollisuus tutustua ”lääkärin ja sairaanhoitajan työvälineisiin” sekä hoitaa omaa nallea tai nukkea. Lisäksi pientä liikuntaa, herkuttelua sekä yllätysohjelmaa!
Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen löytyvät nettisivuilta 1.3. mennessä.
 
SEIKKAILUA JA ULKOILUA SEIKKAILUPUISTO LAAJAVUORESSA
lauantaina 20.5., jolloin vietetään ”Luonnon päivät 2017”- tapahtumaa.
Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyvät nettisivuilta 1.4. mennessä.
 
LIIKUNTASEIKKAILUA HOP LOP JYVÄSKYLÄSSÄ
lokakuussa joku sunnuntai alk. klo 14
Yhdistys maksaa sydänlapsen lipun, muille lapsille alennuksen saa jäsenkortilla. Kokoontumishuone varattu klo 15–15.30, missä tarjotaan juotavaa koko porukalle.
Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyvät nettisivuilta 1.9. mennessä
 
Suunnitteilla lisäksi
alkukesä:                    Lounasristeily Päijanteellä sydänaikuisille, -nuorille ja sydänlasten vanhemmille.
marraskuu:                 Vanhan ajan pikkujoulut
 
Yhdistyksen kevään ja kesän kursseille ja leireille voi hakea pääasiassa helmikuun loppuun. Käykää kurkkaamassa kurssitarjontaa sydänlasten nettisivuilla ja ilmoittautukaa mukaan!
 
Nähdään tapahtumissa!      
                          
Terveisin,

Minna Kuosmanen, yhteyshenkilö (p.040 516 0719)
 

Lisää: