Keski-Suomi

Keski-Suomen alueosasto järjestää toimintaa synnynnäisesti sydänvikaisille ja heidän perheilleen Keski-Suomen alueella tarkoituksenaan tarjota vertaistukea ja mukavaa yhdessä oloa koko perheelle. Paikallistoimintaan kuuluu koko perheen tapaamisia, retkiä, teatterivierailuja, yhteisiä uintivuoroja, äitien ja isien tapaamisia jne. Mitä nyt milloinkin keksitään!

Toimintaa järjestää toimintaryhmä, mutta kaikki jäsenet ovat tervetulleita auttamaan tapahtumien järjestämisessä ja varainhankinnassa aktiivista porukkaa tarvitaan aina!

Toivotamme perheenne sydämellisesti tervetulleeksi mukaan aluetoimintaan. Tietoa tapahtumista ja muusta toiminnasta saatte aluepostin muodossa. Voitte ottaa myös yhteyttä suoraan toimintaryhmän jäseniin, vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Toivottavasti tapaamme pian!

Toimintamuotojamme ovat muun muassa: 

  • yhteisuinnit

  • tapaamiset

  • retket

  • askartelutuokiot

  • ulkoilutapahtumat

Alueosaston tilinumero on FI40 5541 2820 0192 72.

Löydät alueosastomme myös Facebookista. Liity mukaan!

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

Keski-Suomi | Tulevat tapahtumat

8.2.2020 12:15

Sydänlasten viikolla tehdään yhdistystä tutuksi ja kerätään varoja Lomakeskus Revontulessa, Hankasalmella. Lisää tapahtuman ohjelmasta ja ajankohdasta lähempänä ajankohtaa.
 

15.2.2020 11:00

Lähdetään yhdessä kannattamaan Jyp voittoon, sen otellessa Ilvestä vastaan LähiTapiola-areenalla (Rautpohjankatu 10, 40700 Jyväskylä). Lippujen omavastuu 10 €. Ilmoittautumiset Sadulle viimeistään 10.2. Sähköpostiin selkeästi nimi ja montako lippua. Maksu tuttuun tapaan lippua noudettaessa. Ottelun jälkeen on mahdollisuus osallistua pukukoppikierrokseen, kierrokselle mahtuu max. 30 henkeä.
 

14.3.2020 11:00 - 13:00

Mennään yhdessä temppuilemaan Jyväskylän HopLop:iin (Sorastajantie 1 40320 Jyväskylä). Alueosasto maksaa sydänhenkilön lipun, muut lapset omakustanteisesti. Hinta selviää myöhemmin. Ilmoittautumiset Sadulle viimeistään 7.3.