Keski-Suomi

Keski-Suomen alueosasto järjestää toimintaa synnynnäisesti sydänvikaisille ja heidän perheilleen Keski-Suomen alueella tarkoituksenaan tarjota vertaistukea ja mukavaa yhdessä oloa koko perheelle. Paikallistoimintaan kuuluu koko perheen tapaamisia, retkiä, teatterivierailuja, yhteisiä uintivuoroja, äitien ja isien tapaamisia jne. Mitä nyt milloinkin keksitään!

Toimintaa järjestää toimintaryhmä, mutta kaikki jäsenet ovat tervetulleita auttamaan tapahtumien järjestämisessä ja varainhankinnassa aktiivista porukkaa tarvitaan aina!

Toivotamme perheenne sydämellisesti tervetulleeksi mukaan aluetoimintaan. Tietoa tapahtumista ja muusta toiminnasta saatte aluepostin muodossa. Voitte ottaa myös yhteyttä suoraan toimintaryhmän jäseniin, vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Toivottavasti tapaamme pian!

Toimintamuotojamme ovat muun muassa: 

  • yhteisuinnit

  • tapaamiset

  • retket

  • askartelutuokiot

  • ulkoilutapahtumat

Alueosaston tilinumero on FI40 5541 2820 0192 72.

Löydät alueosastomme myös Facebookista. Liity mukaan!

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

Keski-Suomi | Tulevat tapahtumat

13.5.2021 13:00 - 16:00

Koronavirustilanteen vuoksi siirretty ulkoilutapahtuma järjestetään to 13.5. (tieto päivitetty 23.2.)

Keski-Suomen alueosaston toimintaryhmä kutsuu alueosaston jäsenet viettämään helatorstaita ulkoilutapahtuman merkeissä Ränssin kievarille Jyväskylään. Osoite: Kuikantie 340, 41140 Kuikka.
Tapahtumassa mukana tv:stä tutut Maltti ja Valtti. Esitys klo 15.00 ulkoteatterissa. Kesto 35min.
Oheisohjelmaa muokataan vielä tapahtuman siirtymisen vuoksi, joten seuraa ilmoittelua lähempänä tapahtumaa.

Tarjolla kahvia, teetä, mehua, munkkeja.
Paikalla on... Lue lisää

22.5.2021 12:30 - 15:30

Keski-Suomen alueosasto järjestää retken Saarijärven Puuhapuisto Veijariin (Puistotie 1, 43250 Kolkanlahti) lauantaina 22.5. Puuhapuisto on auki vain meille klo 12.30-15.30 välisen ajan ja sinne ovat tervetulleita myös muiden alueosastojen jäsenet! Puuhapuistossa on talven aikana tehty remonttia ja se onkin alkuun auki vain ryhmille tuosta lauantaista alkaen.

Omavastuuhinnat: sisäänpääsy 6e/hlö, alle 3v ilmaiseksi, sisäänpääsy ja lämminruoka (br.pastavuoka) 10e/hlö (nämä hinnat voimassa, jos lähtijöitä on min 15 hlö(yli 3v).
Alueella on mahdollisuus myös... Lue lisää