Keski-Suomi

Keski-Suomen alueosasto järjestää toimintaa synnynnäisesti sydänvikaisille ja heidän perheilleen Keski-Suomen alueella tarkoituksenaan tarjota vertaistukea ja mukavaa yhdessä oloa koko perheelle. Paikallistoimintaan kuuluu koko perheen tapaamisia, retkiä, teatterivierailuja, yhteisiä uintivuoroja, äitien ja isien tapaamisia jne. Mitä nyt milloinkin keksitään!

Toimintaa järjestää toimintaryhmä, mutta kaikki jäsenet ovat tervetulleita auttamaan tapahtumien järjestämisessä ja varainhankinnassa aktiivista porukkaa tarvitaan aina!

Toivotamme perheenne sydämellisesti tervetulleeksi mukaan aluetoimintaan. Tietoa tapahtumista ja muusta toiminnasta saatte aluepostin muodossa. Voitte ottaa myös yhteyttä suoraan toimintaryhmän jäseniin, vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Toivottavasti tapaamme pian!

Toimintamuotojamme ovat muun muassa: 

  • yhteisuinnit

  • tapaamiset

  • retket

  • askartelutuokiot

  • ulkoilutapahtumat

Alueosaston tilinumero on FI40 5541 2820 0192 72.

Löydät alueosastomme myös Facebookista. Liity mukaan!

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

Keski-Suomi | Tulevat tapahtumat

30.5.2019 10:00 - 16:00

Koko perheen puuhapäivä järjestetään helatorstaina 30.5. kello 10-16 Puuhapuisto Veijarissa, Saarijärvellä. Omavastuu 5 €/hlö, alle 3v ilmaiseksi, heistä ei omavastuuta. Puistossa on kahvio ja kota, jossa makkaran paistoon mahdollisuus, omat eväät myös sallittu. Ilmoittaudu Sadulle sähköpostilla viimeistään 19.5. Omavastuu maksetaan 27.5. mennessä yhdistyksen tilille FI40 5541 2820 0192 72 (viitteeksi nimi ja montako henkeä)

Menneet tapahtumat