Keski-Suomi

Keski-Suomen alueosasto järjestää toimintaa synnynnäisesti sydänvikaisille ja heidän perheilleen Keski-Suomen alueella tarkoituksenaan tarjota vertaistukea ja mukavaa yhdessä oloa koko perheelle. Paikallistoimintaan kuuluu koko perheen tapaamisia, retkiä, teatterivierailuja, yhteisiä uintivuoroja, äitien ja isien tapaamisia jne. Mitä nyt milloinkin keksitään!

Toimintaa järjestää toimintaryhmä, mutta kaikki jäsenet ovat tervetulleita auttamaan tapahtumien järjestämisessä ja varainhankinnassa aktiivista porukkaa tarvitaan aina!

Toivotamme perheenne sydämellisesti tervetulleeksi mukaan aluetoimintaan. Tietoa tapahtumista ja muusta toiminnasta saatte aluepostin muodossa. Voitte ottaa myös yhteyttä suoraan toimintaryhmän jäseniin, vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Toivottavasti tapaamme pian!

Toimintamuotojamme ovat muun muassa: 

  • yhteisuinnit

  • tapaamiset

  • retket

  • askartelutuokiot

  • ulkoilutapahtumat

Alueosaston tilinumero on FI40 5541 2820 0192 72.

Löydät alueosastomme myös Facebookista. Liity mukaan!

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

Keski-Suomi | Tulevat tapahtumat

9.5.2020 12:00

Koko perheen liikunnallinen tapahtuma, paikkana Liikuntakeskus Hutunki, (Reinontie 7, Jyväskylä). Pääset pelaamaan sählyä tai kokeilemaan seinäkiipeilyä tai molempia. Sählyä voi pelata klo 12-13 ja seinäkiipeilyyn on mahdollisuus klo 12-14. 
Ilmoittautumiset Sadulle viimeistään 3.5. kerro ilmoittautumisen yhteydessä mihin aktiviteettiin osallistut. Seinäkiipeilyyn ikäraja 5v. Sählymailoja vuokrattavissa Hutungista 2 €/ maila (itse kustannettava).

Omavastuut:
Sähly ja seinäkiipeily (molemmat) yhteensä 15... Lue lisää

Menneet tapahtumat