Keski-Suomi

Keski-Suomen alueosasto järjestää toimintaa synnynnäisesti sydänvikaisille ja heidän perheilleen Keski-Suomen alueella tarkoituksenaan tarjota vertaistukea ja mukavaa yhdessä oloa koko perheelle. Paikallistoimintaan kuuluu koko perheen tapaamisia, retkiä, teatterivierailuja, yhteisiä uintivuoroja, äitien ja isien tapaamisia jne. Mitä nyt milloinkin keksitään!

Toimintaa järjestää toimintaryhmä, mutta kaikki jäsenet ovat tervetulleita auttamaan tapahtumien järjestämisessä ja varainhankinnassa aktiivista porukkaa tarvitaan aina!

Toivotamme perheenne sydämellisesti tervetulleeksi mukaan aluetoimintaan. Tietoa tapahtumista ja muusta toiminnasta saatte aluepostin muodossa. Jäsenkirje lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Voitte ottaa myös yhteyttä suoraan toimintaryhmän jäseniin, vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Toivottavasti tapaamme pian!

Toimintamuotojamme ovat muun muassa: 

  • yhteisuinnit

  • tapaamiset

  • retket

  • askartelutuokiot

  • ulkoilutapahtumat

Alueosaston tilinumero on FI40 5541 2820 0192 72.

Löydät alueosastomme myös Facebookista. Liity mukaan!

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

Keski-Suomi | Tulevat tapahtumat

4.12.2021 10:00 - 15:00

 
Jyväskylässä järjestetään Hippoksen järjestöjen joulumarkkinat la 4.12. klo 10-15. Keski-Suomen alueosasto on mukana tänäkin vuonna. Myynnissä on muun muassa Sydänlasten saippuaa, yhdistyksen vuoden 2022 seinäkalentereita sekä itse tehtyjä piparitaloja, joista löytyy myös gluteeniton versio. Tule tervehtimään toimintaryhmäläisiä, haistelemaan joulun tunnelmaa ja tekemään joululahjaostoksia!


Nähdään joulumarkkinoilla!