Jäsenkirje 1/2018

Tervehdys jäsenperheet ja mukavaa alkanutta vuotta!
 
7.-14.2.2018 vietetään Sydänlasten viikkoa. Viikon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta yleisesti synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten lasten ja aikuisten sekä heidän läheistensä etuja ajavana potilasjärjestönä. Kyseistä ajankohtaa käytetään kansainvälisesti synnynnäisiin sydänvikoihin liittyvän tietoisuuden lisäämiseksi.

Meillä onkin ilo kutsua jäsenperheitä seuraamaan 9.2.2018 pelattavaa HPK – SaiPa ottelua Hämeenlinnan Ritariareenalle. HPK:n tarjoamia istumapaikkalippuja on tarjolla reilu, mutta rajallinen määrä. Mukaan pääset ilmoittautumalla Jennille 28.1. mennessä spostilla jennifer(at)netti.fi tai 045 113 0706. Yhteyshenkilönä pelissä toimii V-P Eronkoski, ja lähtijöille ilmoitetaan tarkemmin lippujen lunastus.

Lisäksi muistuttaisimme kesän 2018 kursseista. Yhdistyksen kurssit ovat mainiota vertaistukea vanhemmille, puhumattakaan asiantuntijoiden luennoista. Kursseilla ja leireillä myös sydänlapset ja sisarukset saavat mahdollisuuden tutustua toisiin lapsiin. Sekä Jenni että Annis suosittelevat lämpimästi kesän kursseja.
”Nyt on aika tehdä kesäsuunnitelmia, sillä kesän leireille ja kursseille ilmoittautuminen alkaa.
Kesä alkaa Porin Yyterin upeissa maisemissa perhekurssin merkeissä. Sopeutumisvalmennuskurssi Sova pidetään tällä kertaa Oulun Edenissä. Sydännuorten leiri järjestetään Tampereella Varalan Urheiluopiston upeissa maastoissa. Sydänlapset sisaruksineen pääsevät huimiin kesäisiin seikkailuihin Virroilla Nuorisokeskus Marttisissa ja perheiden elämysleiri järjestetään puolestaan Nurmeksessa Nuorisokeskus Hyvärilässä. Tänä kesänä Pohjoismainen nuortenleiri järjestetään Ruotsissa.
Lisätietoa leireistä löydät Sydänlapset ja aikuiset ry:n nettisivuilta tai viimeisemmästä jäsenlehdestä. Hakuaika valtaosaan kesän kursseista päättyy 28.2.2018 - tästä poikkeuksena on Sova-viikonloppu, jonka hakuaika päättyy vasta 15.4.”


Ystävällisin terveisin
Jenni ja Annis