Jäsenkirje 1/2015

Tervehdys Kanta-Hämäläiset Sydänperheet!

 
Alueosasto:
Tiesithän että, Kanta-Hämeen alueosasto on perustettu vuonna 2001. Alueosasto tarjoaa tietoa ja vertaistukea alueensa sydänlapsille ja heidän perheilleen.
 
Tällä hetkellä meillä ei ole säännöllistä toimintaa, mutta järjestämme erilaisia tapahtumia perheiden toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Kanta-Hämeen alueen sydänperheille on oma Facebook-ryhmä, jossa ideoimme ja tiedotamme tulevista tapahtumista. Ota rohkeasti yhteyttä mikä sinulla on ideoita tai olisit kiinnostunut liittymään aktiiviryhmään.
 
Ensisijainen tavoitteemme tällä hetkellä on saada lisää aktiivisia jäseniä mukaan, jotta saisimme pidettyä alueosastomme toiminnassa. Olisitko juuri Sinä innostunut kehittämään toimintaa kanssamme? Esimerkiksi sairaalakahvitukselle olisi kovasti kysyntää, olisiko sinulla muutama tunti aikaa käydä sairaalalla tapaamassa sydänperheitä kontrollipäivänä?
 
Touhutalo:
Hämeenlinnaan on avattu uusi lasten sisäleikkipuisto Touhutalo, jonne järjestämme touhupäivän sunnuntaina 8.3.2015 klo 15–17. Yhdistys tarjoaa jäsenperheiden lapsille sisäänpääsyn (aikuisilla vapaapääsy). Toivottavasti innostutte lähtemään vähän kauempaakin, on tutustumisen arvoinen paikka. Samalla tämä on loistava mahdollisuus tutustua alueen sydänperheisiin ja saada vertaistukea sekä lapsille, että aikuisille. Ja tiesithän että jäsenemme saavat jäsenkorttia vilauttamalla sisäänpääsyn puoleen hintaan: 1-2v. 3e (6e) ja yli 2v. 6e (12e). Lämpimästi tervetuloa!
 
Olethan jo huomannut yhdistyksen uudet kotivut: www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/
 
Ystävällisin terveisin,
 
Puheenjohtaja/yhteyshenkilö                                  Rahastohoitaja
Jenni Eronkoski                                                           Anna-Mari Lehtinen
045 113 0706                                                                  040 509 3696
jennifer(at)netti.fi                                                         annis.lehtinen(at)luukku.com
                       
Alueosaston sähköpostiosoite:           kanta-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
 

Tervetuloa viettämään touhukasta iltapäivää sunnuntaina 8.3.2015 klo 15–17 Hämeenlinnan Touhutaloon!

Tarjoamme jäsenperheiden lapsille, myös sisaruksille, rannekkeen jolla Touhutalo on vapaasti käytössä. Lisäksi käytössämme on kabinetti, jossa mehu – ja kahvitarjoilu.
 
Ilmoittautumiset 1.3. mennessä Jenni Eronkoski 045 113 0706 tai kanta-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
 
Lämpimästi Tervetuloa koko perheen voimin, tutustumaan oman alueen muihin sydänperheisiin, sekä viettämään mukavaa iltapäivää!
 
-Sydänlapset –ja aikuiset ry Kanta-Hämeen alueosasto-