Jäsenkirje 1/2018

Oikein ihanaa vuotta kaikille Kymenlaakson alueosaston lapsille ja aikuisille.
 

Mieltä lämmitti, kuinka paljon meitä oli pikkujouluissa Action Parkissa Kouvolassa. Kiitos Katja Bycklingille järjestelyistä, olipa iloa lapsille ja vanhemmillekin. Pikkujouluissa tuli huomattua jälleen kerran, kuinka tärkeää vertaistuki on. Minulla ja monella muullakin oli varmasti olo, että olisi halunnut ennättää jutella enemmän. Samoin lapsille tarvitaan aikaa ja sellaista ohjelmaa, että ennättää tutustua kunnolla. Hienoa, että nyt on saatu uusiakin mukaan ja tutustuminen alkuun. Tervetuloa kaikki Kymenlaakson alueosastoon kuuluvat mukaan toimintaan. Koetamme saada tapahtumia eri paikkakunnille.

Sydänlasten viikkoa vietetään 7.-14.2.2018. Olen tarjonnut juttua aiheesta medialle täältä meiltäkin ja ihanan perheen haastateltavaksi. Toivottavasti saadaan juttua lehteen.
Muistakaa Facebook-ryhmät. Niissä jaetaan Sydänlasten viikolla tietoa, jota on helppo jakaa. (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Sydänlasten vanhemmat ja Sydänlapset ja -aikuiset ry Kymenlaakson alueosasto)
 

TERVETULOA KOTKAAN KEILAAMAAN

Aika: sydänlasten viikon sunnuntai 11.2.2018 klo 14.15-16.30
Paikka: Kotkan keilahalli, Aittapolku 1, Kotka
Ajo-ohjeet ja lisätietoja: www.kotkankeilahalli.fi
Tutustukaa keilahallin etikettisääntöihin.Aiempaa keilauskokemusta ei tarvita! Lapsille saa tarvittaessa laidat nostettua radan reunaan.

Kabinettihuone varattu klo 14 lähtien. 
Esittäytyminen ja radoille jakaantuminen.
Keilausta
Kabinetissa tarjolla kahvia/mehua ja pulla. Kabinetti meillä käytössä klo 16.30 saakka.
Yhdistys tarjoaa keilauksen ja em. tarjoilun. Halutessa voi ostaa kahviosta itse muutakin.
HUOM. Ilmoittautuminen minulle 7.2. klo 15 mennessä.
stiina.kiiveri(at)gmail.com tai 040 5907 502 /Stiina
 
Kotkassa ei ole tällä hetkellä uintia. Uinnit Karhuvuorikodilla lopetettiin joulukuussa vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Ilmoittele, jos uinti Kotkassa kiinnostaa. Voidaan aloittaa pikaisestikin uudestaan.

LAPPEENRANNAN UINNIT

Lappeenrannan uinnit jatkuvat koko kevään aina kuun ensimmäisenä perjantaina 2.2, 2.3, 6.4 ja 4.5. Uinti on Lauritsalan uimahallissa klo 17-19. Pienemmät uimarit voivat polskia lasten altaassa ja isommat pääsevät uimaan syvempään altaaseen. Rataa emme saaneet varattua, mutta radalle saa mennä hyppimään, JOS se on vapaa, ei häiritse muita ja on oma valvoja. Uinti normaalilla yleisöuinti vuorolla. Yhdistys maksaa sydänlapsen + mukana tulevan aikuisen. Kerro kassalle, että tulet sydänlasten uintiin ja osallistujien nimet. Muilta perheenjäseniltä normaalin hinnaston mukainen maksu. Lappeenrannan uinneista vastaa Katja Byckling. Jos kysyttävää voi soitella tai laittaa viestiä 050 5848 487 /Katja.

KOUVOLAN UINNIT

Kouvolan uintivuoro on joka tiistai klo 17-19 välisenä aikana. Ratoja ei ole erikseen varattu yhdistykselle, vaan olemme normaalin yleisöuinnin seassa. Yhdistys kustantaa sydänlapsen ja huoltajan/sydänaikuisen. Kerrot vaan kassalle, että olet tulossa yhdistyksen vuorolle ja ilmoita osallistujien nimet. Viimeinen uintikerta on 24.4.2018. Kouvolan uinneista vastaa Leena Hilliaho. Jos kysyttävää voi soitella 040 820 7897/Leena.

Tulkaahan uimaan!
 
Olen hakenut alueyhdistykselle avustusta, jonka avulla voisimme viettää kesäisen päivän Kotkan saaristossa. Toivotaan, että tärppää. Kesäretkelle olisi tarkoitus suunnata kesäkuun alussa. Mikäli kesäretki ei toteudu, vietetään luonnonpäivää toukokuussa. Näin on ainakin suunnitelmat. Toivottavasti nähdään tapahtumissa. Muistakaa Sydänlapset ja -aikuiset ry:n tapahtumat ja leirit.

Minulle saa soittaa ja laitella meiliä. Autan mielelläni parhaani mukaan. Uudet jäsenet soitelkaa rohkeasti.
 
Sydämellistä Sydänlasten viikkoa!
 
Ystävällisesti
Stiina Kiiveri
Sydänlapset ja aikuiset ry:n
Kymenlaakson alueosaston puheenjohtaja
P. 040 5907 502
stiina.kiiveri(at)gmail.com